От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Нашийник за роби с халка и нитове - черен/червен

Търсите ли висококачествена, но евтина кожена яка за робство? Тънката яка за роби, изработена от висококачествена, мека кожа, е идеалният аксесоар за еротични ролеви игри. Към О-пръстена може да се прикрепи и каишка или верига, за да подчините напълно покорния си партньор.

Повече информация

2568/00

на разположение

    Повече информация

    Покажете подчинената си страна! Най-добрият начин да направите това е с нашия ограничителен робски нашийник, изработен от висококачествена кожа. Към предния О-пръстен могат да се прикрепят различни други аксесоари за робство, като широки въжета, вериги или каишка за роби.

     

    Търсите ли висококачествена, но евтина кожена яка за робство? Тесният робски нашийник, изработен от висококачествена, мека кожа, е идеалният аксесоар за робство за еротични ролеви игри. Към О-пръстена може да се прикрепи и каишка или верига, за да подчините напълно покорния си партньор.

     

    Тясното ограничение на врата с елегантен дизайн се закопчава отзад с катарама и може да се регулира гъвкаво. О-пръстенът отпред предлага разнообразни възможности за приложение за най-различни сцени на подчинение по време на робство. Нашата кожена яка може да се носи и като моден аксесоар.

     

    Коженото ограничение на врата е приятно подплатено за високо ниво на комфорт. Закопчалката с катарама осигурява персонализирано прилягане, дори за по-големи размери на врата.

     

    Как се използва коженият нашийник за роби?

     

    Сложете яката за робство на партньора си. Можете да прикрепите каишка или въже към О-пръстена в зависимост от това как се чувствате. Забавлението с робството може да започне! Оставете въображението си да се развихри!

     

    Какво е толкова специално в кожената яка за роби?

     

    Коженият робски нашийник е идеален за всички начинаещи в областта на робството. Меката ѝ подплата осигурява максимален комфорт и ви позволява да започнете с робството. Нашийникът разполага и с декоративни шипове и може да се използва и като моден аксесоар.

     

    Съвети и трикове за кожената яка за роби:

     

    Преди да завържете, помага да създадете т.нар Safeword яка. Това предотвратява неволното превишаване на личните граници толкова бързо. Това Safeword е сигнална дума, използвана в BDSM практиките, с която обвързаният, подчинен партньор може да покаже, че не желае да продължи действието. В контекста на практиките, извършвани по взаимно съгласие, изразена Safeword е безусловно задължение за незабавно спиране. Ефективното и надеждно използване на safewords е една от абсолютно необходимите предпоставки за BDSM.

     

    Мога ли да комбинирам кожената яка за роби с други аксесоари за робство?

     

    Да, абсолютно. Можете чудесно да комбинирате BDSM ограничителя на врата с каишка за роби, нашите BDSM белезници за ръце или белезници за глезените и разпъваща лента. Разбира се, по време на сеанса по робство можете да използвате също така гега и превръзка на очите.

     

    Как да се грижа за кожената яка за роби и как да я почиствам?

     

    За грижата за кожените робски ограничения понякога се използва добра смазка за гладка кожа. Натуралната смазка за кожа се състои от много естествени вещества, като пчелен восък, рициново масло, рапично масло, кокосово масло и др. Тези естествени мазнини се абсорбират бавно в кожата. По този начин кожата се запазва еластична. Само когато продуктите за връзване от кожа се поддържат правилно, те остават в добро състояние и съответно са трайни и издръжливи.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Кожена яка за роби с шипове
    • Релефни нитове и катарами с търговската марка MEO ®
    • Регулируем размер, с О-пръстен
    • Произведен в Германия дизайн
    • Размери: ширина около 3,5 cm, дължина около 55 cm
    • Материал: кожа, метал

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Оценка 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Оценка 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Напишете свой собствен преглед

          Нашийник за роби с халка и нитове - черен/червен

          Нашийник за роби с халка и нитове - черен/червен

          Търсите ли висококачествена, но евтина кожена яка за робство? Тънката яка за роби, изработена от висококачествена, мека кожа, е идеалният аксесоар за еротични ролеви игри. Към О-пръстена може да се прикрепи и каишка или верига, за да подчините напълно покорния си партньор.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: