От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

BDSM кожена яка - черна/синя - Amsterdam

Благодарение на специалната кожа и сложната изработка, BDSM яката предлага оптимален комфорт при носене, така че черната/синята яка може да се носи не само по време на сеанс по робство. Към 3-те прикрепени халки от неръждаема стомана може да се закачи робска каишка или вериги с карабинери, така че винаги да имате Sub под контрол.

Повече информация

2560/00

на разположение

    Повече информация

    Благодарение на специалната кожа и сложната изработка, яката BDSM предлага оптимален комфорт при носене, така че черната/синята яка може да се носи не само за сеанс по робство. Каишка за роби или вериги с карабинери могат да бъдат закачени на 3 прикрепени халки от неръждаема стомана, така че винаги да имате Sub под контрол.

     

    BDSM нашийникът има не само практическа употреба в робството, но и винаги има голямо символично значение. MEO ® обаче отива още по-далеч и допълва този ясен знак на BDSM сцената с този BDSM нашийник с цветен дизайн, който разкрива много повече от това, че някой е просто подчинен или роб.

     

    С този двуцветен BDSM нашийник можете да избирате от различни цветове като черно, зелено, червено, синьо и бяло. Тези цветове са аналогични на Кодекса на ханша, който е известен в цял свят. Този кодекс не оставя никакви въпроси без отговор и Sub може дори да каже на потенциалния си партньор какво харесва или какъв е неговият фетиш, когато е вързан и със запушен уста по време на робството. Кожената BDSM яка може да се носи дори като моден аксесоар.

     

    Трите стоманени халки, една отпред и две отстрани, ви позволяват да интегрирате BDSM нашийника перфектно във вашата сесия по робство, например да прикрепите вериги с карабинери, робски въжета или робска каишка. Размерът на BDSM нашийника може да се регулира с помощта на метална катарама и може да се адаптира към почти всеки размер на врата.

     

    Какво е толкова специално в този кожен BDSM нашийник?

     

    За изработката на BDSM нашийника използваме специална кожа, която го прави изключително удобен за носене. Благодарение на отличната изработка BDSM нашийникът е много удобен за носене, дори през нощта, без да се чувствате неудобно. Перфектната изработка и страстта към робството се обединяват в тази BDSM яка, за чието качество MEO ® гарантира с името си. Благодарение на класическия си дизайн с модерен привкус, тази красива BDSM яка със сигурност ще впечатли всички.

     

    Мога ли да комбинирам BDSM нашийника с други аксесоари за робство?

     

    В допълнение към тази BDSM яка, нашата серия "Амстердам" включва и кожени белезници за ръце и подходящи маншети за глезените. Можете да избирате между различни цветове. Особено ако комбинирате тази BDSM яка с белезници за ръце или може би използвате и превръзка за очи, има някои чудесни възможности. Или пък можете да използвате маска за робство, която осигурява еротично засилване на възприятията и прави вълнуващата игра на власт и доверие в робството още по-впечатляваща. Искате ли да отидете малко по-далеч? Тогава може дори да интегрирате популярния колан за целомъдрие CELLMATE във вашата сесия по робство. Полезни аксесоари за този BDSM нашийник определено са нашата каишка за роби, която предлагаме в много дизайни, въже за робство или нашата специална каишка за робство за закачане на вериги.

     

    Как да се грижа за кожената BDSM яка и как да я почиствам?

     

    Просто почиствайте BDSM нашийника с влажна кърпа. За да се грижите за кожената BDSM яка, от време на време използвайте добра смазка за гладка кожа. Това поддържа кожата еластична. Само ако за кожената BDSM яка се полагат правилни грижи, тя ще остане в добро състояние и ще бъде трайна и издръжлива.

     

    За какво трябва да внимавам, когато купувам BDSM нашийник?

     

    С продуктите за бондаж от MEO ® вие не само сте на сигурно място, но и можете да се насладите на бондажа с партньора си на 100%. Когато купувате бондажни ограничители, трябва да се уверите, че избраните от вас артикули пасват и са с индивидуално регулиране на размера! Това увеличава комфорта при носене и ви гарантира години на удоволствие. Материалът трябва да е издръжлив и траен, като висококачествената кожа, която използваме. За да сте сигурни, че ще запазите доброто си настроение дори след завързването, трябва да следвате и нашите инструкции за грижа, които естествено включваме към всеки продукт.

     

    Съвети и трикове за робство:

     

    Преди да се обвържете, помага да определите т.нар Safeword комплект. Това предотвратява неволното превишаване на личните граници толкова бързо. Това Safeword е сигнална дума, използвана в BDSM практиките, с която обвързаният, подчинен партньор може да покаже, че не желае да продължи действието. В контекста на практиките, изпълнявани по взаимно съгласие, изразена Safeword е безусловно задължение за незабавно спиране. Ефективното и надеждно използване на safewords е една от абсолютно необходимите предпоставки за консенсусен BDSM.

     

    Допълнителна информация:

     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Assolutamente consigliato

    Oggetto fine e non volgare... assolutamente consigliato!!!

      Оценка 

      Auch für lange Tragezeiten

      Das BDSM Halsband von MEO ist wirklich sehr gut gepolstert und hat innen eine weiche Oberfläche, die sich samtig anfühlt. Es ist außerdem stabil und kann lange problemlos getragen werden.

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM кожена яка - черна/синя - Amsterdam

        BDSM кожена яка - черна/синя - Amsterdam

        Благодарение на специалната кожа и сложната изработка, BDSM яката предлага оптимален комфорт при носене, така че черната/синята яка може да се носи не само по време на сеанс по робство. Към 3-те прикрепени халки от неръждаема стомана може да се закачи робска каишка или вериги с карабинери, така че винаги да имате Sub под контрол.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: