От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

BDSM кожена яка с шипове - черна/сребърна

Покажете подчинената си страна! Най-добре с нашата ограничаваща робска връзка за врата, изработена от висококачествена кожа.

Повече информация

2567/00

на разположение

    Повече информация

    Покажете подчинената си страна! Най-добрият начин да направите това е с нашата ограничителна връзка за врата, изработена от висококачествена кожа.

     

    Търсите ли висококачествена, но евтина кожена яка за робство? Тясното, черно BDSM ограничение за врата, изработено от висококачествена, мека кожа, е идеалният аксесоар за робство за еротични ролеви игри.

     

    Тясното ограничение за врата с елегантен дизайн се закопчава отзад с катарама и може да се регулира гъвкаво. Нашият кожен ограничител на врата е идеален и за носене като моден аксесоар.

     

    Коженият врат е приятно подплатен за високо ниво на комфорт. Закопчалката с катарама осигурява персонализирано прилягане, дори за по-големи размери на врата.

     

    Как се използва кожената яка за робство?

     

    Сложете кабала на врата на партньора си. Забавлението с робството може да започне! Оставете въображението си да се развихри!

     

    Какво е толкова специално в кожената яка за робство?

     

    Кожената яка за робство или яката за роби е идеална за всички начинаещи в областта на робството. Меката ѝ подплата осигурява максимален комфорт и ви позволява да започнете с робството. Нашийникът впечатлява и с декоративните си шипове и може да се използва и като моден аксесоар.

     

    Съвети и трикове за коженото бондажно ограничение на врата:

     

    Преди да завържете, помага да определите т.нар Safeword за поставяне. Това предотвратява неволното превишаване на личните граници толкова бързо. Това Safeword е сигнална дума, използвана в BDSM практиките, с която вързаният, подчинен партньор може да покаже, че не желае да продължи действието. В контекста на практиките, изпълнявани по взаимно съгласие, изразена Safeword е безусловно задължение за незабавно спиране. Ефективното и изпълнено с доверие използване на safewords е една от абсолютно необходимите предпоставки за BDSM.

     

    Мога ли да комбинирам кожената яка за робство с други аксесоари за робство?

     

    Да, абсолютно. Можете чудесно да комбинирате BDSM ограничителя на врата с каишка за роби, нашите BDSM белезници за ръце или белезници за глезените и разпъваща лента. Разбира се, по време на сеанса по робство можете да използвате също така гега и превръзка на очите.

     

    Как да се грижа и почиствам кожената скоба за врат?

     

     

    За грижата за кожените ограничители за робство понякога се използва добра смазка за гладка кожа. Натуралната смазка за кожа се състои от много естествени вещества, като пчелен восък, рициново масло, рапично масло, кокосово масло и др. Тези естествени мазнини се абсорбират бавно в кожата. По този начин кожата се запазва еластична. Само когато продуктите за връзване от кожа се поддържат правилно, те остават в добро състояние и съответно са трайни и издръжливи.

     

    Допълнителна информация:

     

    • BDSM кожена яка с шипове
    • Релефни нитове и катарами с търговската марка MEO ®
    • Регулируем размер, без О-пръстен
    • Дизайн, изработен в Германия
    • Размери: ширина около 3 см, дължина около 53 см
    • Материал: кожа, метал

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Collare molto piacevole al tatto

    Collare molto piacevole al tatto. Ora bisogna solo aggiungerci un guinzaglio...

      Оценка 

      Bella qualità!

      Molto eccitante da indossare, bella qualità!

        Оценка 

        Very good

        Strong, well made, fit for purpose

          Напишете свой собствен преглед

          BDSM кожена яка с шипове - черна/сребърна

          BDSM кожена яка с шипове - черна/сребърна

          Покажете подчинената си страна! Най-добре с нашата ограничаваща робска връзка за врата, изработена от висококачествена кожа.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: