От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Sinnovator Секс играчки

Бюлетин

Sinnovator Мандрагора Силиконов дилдо

Мандрагора Sinnovator е открита в тъмна зона и сега си търси ново, извратено място, където да пусне корени! Тя е у дома си в най-тъмните анални дълбини и търси самотно място, където да процъфтява под повърхността! Ще заживее ли тя дълбоко във вас в бъдеще?

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Мандрагора Sinnovator е открита в тъмна зона и сега си търси ново, извратено място, където да пусне корени! Тя е у дома си в най-тъмните анални дълбини и търси самотно място, където да процъфтява под повърхността! Дали в бъдеще тя ще обитава дълбоко във вас?

     

    В зависимост от етапа на растеж мандрагора Sinnovator се предлага в три различни размера. Дължината за поставяне варира от 16 см до 27 см. Моля, имайте предвид, че само опитните любители на аналните разтягания трябва да пробват по-големия размер! Mandrake е великолепен екземпляр, който изглежда толкова добре, колкото и се усеща. Пищната текстура и ясно изразените хребети осигуряват приятно, запълващо усещане дълбоко във вас, докато изтънчените контури следват естествената форма на аналния канал за целенасочена стимулация. Базирано на принципа на фототропизма, това извратено растение се разтяга и удължава в търсене на простатата за вашето пълно удовлетворение.

     

    Тази зашеметяваща скулптура е старателно изработена на ръка и е истинска наслада за очите със своите сложни и уникални детайли. Изработена от най-добрия платинен силикон, тя е 100% безопасна за тялото, естествено нетоксична, без фталати и може да се лее както със силиконови, така и с лубриканти на водна основа.

     

    Силиконовият вибратор Sinnovator Mandrake е магически растително-животински хибрид, който ще ви накара да изпаднете в извратена лудост и ще ви парализира от възбуда. И можете да бъдете напълно сигурни, че това не е мит!

     

    За тази секс играчка SINNOVATOR препоръчваме нашия лубрикант MANCUNT. Този лубрикант съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се измива лесно като вода. MANCUNT превръща използването на секс играчките SINNOVATOR в спиращо дъха удоволствие. Нанесете достатъчно количество лубрикант върху секс играчката и вкарайте малко в ануса си с нашия "Стрелец за лубриканти". Препоръчваме също така да използвате нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор за начинаещи в областта на аналния секс, както и за опитни фенове на секс играчките SINNOVATOR. Преди да използвате секс играчка SINNOVATOR, трябва да я почистите старателно с нашия спрей VeryClean.

     

    Повече подробности:

     

    • Мандрагора е подобен на човешка форма или корен от мандрагора, който според народните вярвания има магически сили и помага за постигане на богатство и късмет
    • Магическа кръстоска между животно и растение със съблазнителни форми и пищна структура и текстура, която ще се чувства приятно във вас
    • Ръчно изработен със сложни и уникални детайли - зашеметяваща скулптура и красота, която не може да бъде пропусната.
    • Предлага се в 3 размера с различна дължина и диаметър на вмъкване.
    • Ръчно отлята от най-добрия платинен силикон - 100% безопасна за тялото, нетоксична, без фталати. Моля, смазвайте редовно с вода или с лубриканти на силиконова основа.
    • Обиколка: Малък - глава: 9 см, вал: 14,5 см, Среден - глава: 11 см, вал: 5 см, Голям - глава: 14,5 см, вал 24,5 см.
    • Дължина за поставяне: малък: 16 см, среден: 20,5 см, голям: 27 см.
    • Дължина: Малък: 18,5 cm, Среден: 24 cm, Голям: 31 cm.
    • Общ диаметър: Малък - глава: 2,5 см, дръжка: 5 см, Среден - глава: 3 см, дръжка: 6,5 см, Голям - глава: 4 см, дръжка: 8,5 см.
    • Тегло: малък: 0,24 кг, среден: 0,66 кг, голям: 1,73 кг

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Оценка 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Sinnovator Мандрагора Силиконов дилдо

      Sinnovator Мандрагора Силиконов дилдо

      Мандрагора Sinnovator е открита в тъмна зона и сега си търси ново, извратено място, където да пусне корени! Тя е у дома си в най-тъмните анални дълбини и търси самотно място, където да процъфтява под повърхността! Ще заживее ли тя дълбоко във вас в бъдеще?

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      11 други артикули от същата категория: