От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM Секс играчки

Бюлетин

NoPacha® Punisher 2.0 - ъпгрейдът, който чакахте!

Ние се вслушахме и след много обратна връзка с клиентите, с гордост представяме NoPacha® Punisher 2.0, аксесоар, който предефинира интензивността на BDSM връзката. По изпитана традиция Punisher 2.0 съчетава целомъдрието, CBT и Cock Bondage в съблазнителна игра, която пленява както доминиращите, така и подчинените.

Повече информация

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Ние се вслушахме и след много обратна връзка с клиентите с гордост представяме NoPacha® Punisher 2.0, BDSM аксесоар, който предефинира интензивността в BDSM връзката. По утвърдена от времето традиция Punisher 2.0 съчетава целомъдрие, CBT и Cock Bondage, за да създаде съблазнително взаимодействие, което пленява както доминиращите, така и подчинените. Казано по-просто: абсолютно гениална клетка за пенис!

    Доминирането е предефинирано: Открийте NoPacha® Punisher 2.0 - сега в три индивидуални размера за още по-перфектно прилягане, точно както ви харесва!

    Майсторски клас в изработката: изработен от двуслойна, внимателно обработена кожа, този здрав калъф съчетава функционалност с естетика. Снабдена с цип, велкро закопчалка и заключваща се каишка, NoPacha ® Punisher 2.0 предлага максимална сигурност с добър комфорт при носене. Истинският акцент обаче е иновативният заключващ се цип, който веднъж завинаги предотвратява неоторизиран достъп до мъжките гениталии. Защита, комфорт и сигурност на съвсем ново ниво.

    Сега ципът е и заключващ се!

    Плъзгачът на ципа е с вградена ключалка. Предимството е, че ципът може да се обезопаси директно и без допълнителни устройства. Благодарение на тънкия и естетически издържан дизайн на вградената ключалка, този цип съчетава сигурност с елегантност. Идеална е за нашите цели, когато неоторизираният достъп до мъжките гениталии и дизайнът са от първостепенно значение. Подходящият ключ за заключване на ципа, разбира се, е включен в обхвата на доставката.

    Скрито в коженото калъфче се крие онова нещо: шипове, които реагират на всеки намек за възбуда с остра болка. Постоянно напомняне за това колко близки са удоволствието и болката.

    NoPacha ® Punisher 2.0: Неограничено желание чрез целомъдрие и контрол!

    Мастурбация? Сексуален контакт? С NoPacha ® Punisher тези дейности се превръщат в почти непреодолими предизвикателства. А ако потребителят все пак се възбуди сексуално, вътрешните шипове гарантират незабавни последствия. Тук се изисква специално внимание, за да се избегне ненужна болка. Затова доминиращият господар или строгата господарка никога не трябва да се захващат прекалено силно.

    Ненатрапчив на външен вид, Punisher 2.0 е достатъчно дискретен, за да се носи невидимо под нормални панталони или тесни дънки в ежедневието.

    Всеки NoPacha® Punisher 2.0 се предлага с подходящ малък катинар с два ключа и допълнителен ключ за заключващия се цип. А за тези, които искат да издигнат удоволствието си на следващо ниво, Punisher 2.0 е съвместим с нашето електронно заключване за време MEObond® - за часове, дори дни, интензивен контрол на мъжкото удоволствие!

    NoPacha® Punisher 2.0: Изпитайте господство, подчинение и целомъдрие в напълно ново измерение. Очаква ви още по-интензивна игра на удоволствие, болка и контрол!

    Повече подробности:

    • NoPacha® Punisher 2.0
    • BDSM секс играчка от собствен клас
    • Заключваща се кожена торбичка за гениталии, сега в три размера и с иновативен заключващ се цип.
    • С подходящ катинар, вкл. 2 ключа и ключ за заключващия се цип.
    • Материали: Висококачествена кожа, неръждаема стомана и месинг (катинар) за максимална издръжливост и сигурност.
    • Малък: Обща дължина: приблизително 11 см, дължина без каишка: 8 см, широчина 8 см, отвор (велкро закопчалка) 4,5- 5,5 см
    • Среден: Обща дължина: около 11 см, дължина без каишка: 8 см, широчина 8,5 см, отвор (велкро закопчалка) 4,5- 5,5 см
    • Голям: обща дължина: около 12 см, дължина без каишка: 9 см, широчина 9 см, отвор (велкро закопчалка) 4,5- 5,5 см

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Extraklasse

    …das wohl Beste, dass ich je bei Meo gekauft habe.
    Hält was er verspricht. Wenns weh tun darf, wirst du den Punisher 2.0 lieben.
    Besonders geil unter ner engen Jeans. Ich trag ihn fast täglich.

      Напишете свой собствен преглед

      NoPacha® Punisher 2.0 - ъпгрейдът, който чакахте!

      NoPacha® Punisher 2.0 - ъпгрейдът, който чакахте!

      Ние се вслушахме и след много обратна връзка с клиентите, с гордост представяме NoPacha® Punisher 2.0, аксесоар, който предефинира интензивността на BDSM връзката. По изпитана традиция Punisher 2.0 съчетава целомъдрието, CBT и Cock Bondage в съблазнителна игра, която пленява както доминиращите, така и подчинените.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: