От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM култури и бастуни

Бюлетин

Класически бастун "Andiamo

Когато госпожа учителката замахва с бастуна... Нашият бастун ANDIAMAO е класически инструмент за наказание, какъвто се е използвал в училищата, и не бива да липсва в нито една BDSM връзка днес.

Повече информация

1563/00

32,90 €


-10,00 €

22,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Когато госпожа учителката замахва с бастуна... Нашият бастун ANDIAMAO е класически инструмент за наказание, какъвто се е използвал в училищата в миналото и не бива да липсва в нито една BDSM връзка днес.

     

     

    От успешната ни серия HURTME, бастунът ANDIAMO убеждава с простия си, но ефективен дизайн.

     

    Който се сеща за бастун, вероятно си спомня преди всичко за силния му болезнен ефект, а може би и за еротичното гъделичкащо усещане, което често съпътства употребата му, което го прави инструмент, който е колкото популярен, толкова и страшен. Но се твърди, че нашият бастун има и други невероятни ефекти, например много от нашите клиенти първоначално се чувстват чувствително наказани след пошляпване с ANDIAMO, но след това и вътрешно освободени, облекчени, освежени - и, разбира се, възбудени.

     

    Допълнителна информация:

     

    • Бастун от серията HURTME
    • 3 ратанови пръчки с кожена дръжка
    • Диаметър на ратана около 6 мм, обелен, много гъвкав, но не мек
    • Дължина приблизително 60 см
    • С отворени краища, така че е възможно поливане
    • Благодарение на тънкия материал и специалните му свойства, бастунът е много гъвкав и не нанася толкова силни удари, каквито познавате от обикновения бастун. Но точно това прави бастуна толкова привлекателен, защото се използва за напляскване.
    • Целта на пошляпването е да се предизвика удоволствие. Много хора смятат, че е особено изтръпващо и вълнуващо, когато сексът е съчетан с малко болка. В края на краищата болката освобождава ендорфини в тялото, които от своя страна осигуряват усещане за щастие. Когато пляскате, не е необходимо да удряте диво с бастуна любовника си, но дори леките удари с бастуна внасят нов подем в леглото.

     

    Правилно поливане на бастуна / грижа за бастуна:

     

    • Поливаният бастун има съвсем различен ефект от сухия. Водата придава на бастуна повече динамика и гъвкавост, което го прави по-малко склонен към счупване. Освен това болката, която се предизвиква, се възприема като много по-приятна.
    • Бастуните на MEO® трябва редовно да се поставят във висока тясна бутилка с вода поне един ден преди сеансите. Когато след това бастуните са добре намокрени, извадете ги и проверете колко са гъвкави. Често те са набрали малко прекалено много вода, така че след това се люлеят неконтролируемо. След това просто ги оставете да изсъхнат малко (поне докато вече не са напълно мокри отвън).
    • След това нанесете малко масло върху пръчиците като финален щрих. Просто разнесете малко бебешко олио или нещо подобно в ръката си и прокарайте пръчките. Отворените краища получават малко повече, така да се каже като уплътнение, така че водата да остане по-дълго в тръстиката.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    TOP Preis / Leistungsverhältnis

    EINDEUTIGE KAUFEMPFEHLUNG! Zuerst meint man hoppla - das soll wehtun? .. aber nach einer Minute merkt man schon die Schläge und es brennt ...
    Preis / Leistungsverhältnis ist bei diesem Produkt TOP ... Klare Kaufempfehlung!

    • 0 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Toller Rohrstock

    Toller Rohrstock mit schlagkräftiger Wirkung und schönem Lederbezug.

      Оценка 

      Sehr wirkungsvoll

      Der erste Einsatz des Rohrstocks war angenehm wirkungsvoll, hinterliess deutliche Spuren und blieb in aufregender Erinnerung.

        Напишете свой собствен преглед

        Класически бастун "Andiamo

        Класически бастун "Andiamo

        Когато госпожа учителката замахва с бастуна... Нашият бастун ANDIAMAO е класически инструмент за наказание, какъвто се е използвал в училищата, и не бива да липсва в нито една BDSM връзка днес.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        19 други артикули от същата категория: