От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM култури и бастуни

Бюлетин

BDSM ездачката от д-р Садо - кратко

БДСМ културата за езда от д-р Садо е универсален инструмент за любителите на дисциплината и контрола, изработен от веганска полиуретанова кожа. Забележителната гъвкавост на BDSM машата за езда позволява прецизни удари, които могат да варират от нежни ласки до интензивни наказания, в зависимост от желанията и динамиката на участниците.

Повече информация

3826/00

на разположение

    Повече информация

    БДСМ културата за езда от д-р Садо е универсален инструмент за любителите на дисциплината и контрола, изработен от веганска полиуретанова кожа. Забележителната гъвкавост на BDSM машата за езда позволява прецизни удари, които могат да варират от нежни ласки до интензивни наказания, в зависимост от желанията и динамиката на участниците. Неплъзгащата се дръжка осигурява безопасно и удобно боравене, а вградената каишка улеснява използването и осигурява допълнителен комфорт.

    Предлага се в три размера - 30 см, 54 см и 60 см - този ездач позволява персонализиране, за да отговаря на различни сценарии и предпочитания. Различните дължини позволяват широк спектър от употреби - от директното, контролирано взаимодействие, което позволява версията с дължина 30 см, до универсалната версия с дължина 54 см и 60 см, предназначена за по-интензивни и далечни удари.

    Комбинацията от полиуретанова кожа, метал и акрил не само придава естетическа елегантност на ездачката, но и гарантира издръжливост и лесна грижа. Черната цветова гама подчертава класическия и същевременно модерен характер на този BDSM аксесоар, който е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали потребители. Внимателната изработка и висококачествените материали гарантират приятно усещане и надеждно изпълнение при всяка употреба.

    Гъвкавите ездачки са популярни в BDSM общността по няколко причини. Те предлагат разнообразни сетивни изживявания - от нежно галене до интензивни удари, и позволяват на доминиращия господар или строгата господарка да контролира точността и интензивността на ударите. Гъвкавостта на културата допринася за динамична употреба, при която ударът създава уникален звук и предизвиква специфична реакция от страна на приемащия партньор. Освен това културата символизира властта и контрола и засилва психологическата динамика между партньорите.

    Предимства на различните дължини на културата:

    Къса култура за езда (30 см):

    • Прецизност: Поради малката си дължина късата култивация за езда дава възможност за висока прецизност при използване. Той е идеален за целенасочени удари по малки зони, като гениталиите или зърната.
    • Близост: По-късата дължина означава, че доминиращият партньор трябва да се приближи до по-нискостоящия партньор, което може да доведе до по-интензивна емоционална връзка.
    • Работа: Лесен за работа и идеален за начинаещи или за сценарии, при които пространството е ограничено.


    Средно дълъг култиватор за езда (54 см):

    • Средно дългият култиватор за езда предлага добър компромис между обхват и контрол, което го прави универсален инструмент, подходящ за различни части на тялото.
    • Динамика: Средно дългият маниер на езда позволява както прецизни удари, така и по-широки, широки движения, което променя сетивното изживяване.
    • Баланс: Той предлага добър баланс между гъвкавост и стабилност, което го прави популярен избор за много практикуващи BDSM.


    Дълъг култиватор за езда (60 см):

    • Обхват: Дългият култиватор за езда позволява на доминиращия партньор да поддържа по-голяма дистанция от подчинения, което може да е от полза както за психологическата динамика, така и за физическата безопасност.
    • Интензивност: Поради по-дългия лост ударите с дългата култивация могат да бъдат по-интензивни, което я прави идеална за опитни потребители, търсещи по-интензивно усещане.
    • Впечатляващо: Дължината и външният вид на дългата кротушка могат да бъдат впечатляващи и да подсилят атмосферата на господство и подчинение.


    Всяка дължина предлага уникални предимства и може да бъде избрана в зависимост от предпочитанията на участниците, желаното ниво на интензивност и конкретния BDSM сценарий. Изборът на подходящата ездачка зависи от индивидуалните нужди и опита на партньорите.

    Повече подробности:

    • БДСМ ездачка от д-р Садо
    • Дължина: 30 см
    • BDSM машата за езда от Dr. Sado е изработена от веганска полиуретанова кожа.
    • Много гъвкава за прецизни удари
    • Дръжката е нехлъзгава за по-добро управление
    • Примката на дръжката улеснява работата
    • Този BDSM култиватор за езда се предлага в три дължини: 30 cm, 54 cm и 60 cm.
    • Материал: PU кожа, метал, акрил
    • Цвят: черен
    • SSC (Safe, Sane, and Consensual - безопасен, разумен и консенсуален) е основен принцип в BDSM общността, който набляга на безопасността, разумността и съгласието на всички участници. Той подчертава значението на отговорните BDSM практики, като гарантира, че всички действия са безопасни (без ненужен риск от нараняване или увреждане), вменяеми (в съответствие със здравия разум и психологическите граници на участниците) и консенсусни (с изричното съгласие на всички участници). SSC насърчава култура на открита комуникация, при която границите и желанията са ясно определени и се спазват преди началото на сеанса, за да се гарантира положително и пълноценно преживяване за всички участници.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Frustino

    Frustino top di gamma!!! Per uso BDSM rifinito in ogni minimo dettaglio, molto elegante il manico.. e bello di suo fatto veramente bene!!! Consiglio vivamente.. lo riaquistero di sicuro.. prodotto fatto in Germania

      Напишете свой собствен преглед

      BDSM ездачката от д-р Садо - кратко

      BDSM ездачката от д-р Садо - кратко

      БДСМ културата за езда от д-р Садо е универсален инструмент за любителите на дисциплината и контрола, изработен от веганска полиуретанова кожа. Забележителната гъвкавост на BDSM машата за езда позволява прецизни удари, които могат да варират от нежни ласки до интензивни наказания, в зависимост от желанията и динамиката на участниците.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      20 други артикули от същата категория: