От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM робство

Бюлетин

Майстор и роб - комплект за робство

Изпитайте колко еротично може да бъде да сте напълно във властта на партньора си! Нашият комплект за робство се състои от белезници за ръце, белезници за глезените, BDSM яка и въже за водене. Нашият комплект за робство е предназначен за тези, които искат пълно BDSM оборудване за сеанс на робство при отлично съотношение цена-качество.

Повече информация

2488/00

на разположение

    Повече информация

    Изпитайте колко еротично може да бъде да сте напълно във властта на партньора си! Нашият комплект за робство се състои от белезници за ръце, белезници за глезените, BDSM яка и въже за водене. Нашият комплект за робство е предназначен за тези, които искат пълно BDSM оборудване за сеанс на робство при отлично съотношение цена-качество.

     

    Висококачественият комплект за робство е изработен от веганска полиуретанова кожа. Всяко ограничение има здраво прикрепен пръстен, изработен от неръждаема стомана. Това прави ограничителите идеални за силни фиксации, например с разпъваща лента или робско въже. Подплатата от приятно мека PU кожа осигурява допълнителен комфорт, а внимателно заоблените ръбове предотвратяват точките на натиск.

     

    Благодарение на солидната изработка и доброто качество на материалите комплектът за връзване е издръжлив и изключително дълготраен. Бондажните ограничения могат да се регулират до различни размери от S - XL с помощта на катарама.

     

    Какво е специалното в комплекта за връзване?

     

    При подбора на продуктите явно сме имали предвид по-твърдата екипировка и сме съставили комплект, който е специално разработен, за да отговори на нуждите на опитните почитатели на BDSM. Въпреки това нашият комплект е идеален и за двойки, които искат да се потопят в света на робството за първи път, но все още нямат голям опит в тази област. Очаквайте 4 подбрани аксесоара за робство, които ще ви въведат във вълнуващата игра на господство и подчинение - всеки сам по себе си или във всякаква комбинация. Всички аксесоари са еднакво подходящи както за жени, така и за мъже. Ако е необходимо, можете да превключвате между доминиращата и подчинената роля по всяко време.

     

    Как да използвам комплекта за робство MEO®?

     

    Здраво изработените белезници осигуряват сигурно захващане по време на робството, а красивото, богато оцветяване в наситено черно също превръща белезниците във визуална наслада. Благодарение на включената в комплекта карабина можете да започнете веднага: Сложете BDSM яката и почувствайте стягането около врата си, което изостря сетивата ви, така че да възприемате докосването много по-интензивно и по този начин да увеличите удоволствието си. След това протегнете ръце към партньора си, за да може той да използва регулируемите белезници, за да обездвижи ръцете ви, така че движенията ви да бъдат ограничени. Сега усетете плътно прилепналите маншети на глезените, които ви предлагат усещане за пълно отдаване. Клекнете и позволете на партньора си да прикрепи оловната линия към плътно прилепналата якаһттр://.... Игрите могат да започнат. Оставете въображението си да се развихри! Партньорът ви ще се наслади напълно на отдаденото вълнение от робството.

     

    Как да почистя комплекта за робство?

     

    Можете да почистите комплекта за робство лесно с вода и мек сапун. Ако търсите дезинфектант, препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Как мога да се науча на кабала? На какво трябва да обърна внимание като начинаещ в кабала?

     

    Ако се интересувате от кабала, MEO е правилното място за вас. Нашата селекция от продукти за кабала ви предлага безброй възможности. Ако искате да научите кабала, първо трябва да се информирате в нашия магазин за кабала www.meo.de за различните видове този вид игра. В зависимост от това коя област на бондажа ви интересува и кои бондажни игри предпочитате и искате да научите, има смисъл да разширите знанията си не само теоретично от книгите. Можете да изпробвате първите стъпки с нашите кожени белезници и маска от спандекс или превръзка за очи с партньора си.

     

    Каква е разликата между робството и BDSM?

     

    И двете могат да доставят голямо удоволствие! Еротичният бондаж е вид BDSM, при който единият партньор е вързан от другия. По принцип бондажът е свързан с властта, господството и подчинението, контрола и зависимостта. Общото между всички BDSM обучения е, че аспектът на властта е централен. Винаги има активен или доминиращ партньор и пасивен или подчинен партньор. В кабала този дисбаланс на властта става ясно видим, когато единият партньор е вързан или е ограничена свободата му на движение и действие.

     

    Какъв вид кабала е подходящ за начинаещи?

     

    Като начинаещи трябва да подхождате бавно към темата за секс с робство. Това започва с избора на кабала. В MEO предлагаме кабалажни средства за ограничаване в много стилове; средства за ограничаване за начинаещи и средства за ограничаване за професионалисти - от материали като кожа, полиуретанова кожа, стомана и много други. Като начинаещи трябва да обърнете внимание на простите закопчалки на ограничителите за кабала. Закопчалките на белезниците трябва да са лесни за затваряне и за отваряне, а белезниците за робство трябва да са лесни за използване. Ограничител или сбруя за глава с твърде много катарами, закопчалки и ключалки може бързо да се превърне в депресиращ, ако не сте наистина запознати с тях. Когато става въпрос за робство за начинаещи, важи същото правило: по-малко често е повече.

     

    Как мога да кажа на партньора си, че искам да опитам робство?

     

    Въпреки цялата откритост, с която в днешно време се разглеждат темите за кабала и BDSM, говоренето за собствените сексуални фантазии или нужди все още е нещо, което повечето мъже и жени намират за изключително трудно. Това е особено вярно, когато става въпрос за собствените им фантазии за робство или BDSM. Но и тук девизът е: Говоренето един с друг е първото начало! Говорете един с друг; говорете с партньора си за това, което бихте искали да изпробвате по време на секс! Дори и да ви е трудно, трябва да говорите конкретно за това, което бихте искали да изпробвате, и какво ви привлича в кабалата, например загубата на контрол! Бихте ли искали да бъдете вързани или да вържете партньора си, бихте ли искали да бъдете наказани, бихте ли искали да комбинирате болка и удоволствие ....

     

    Повече информация:

     

    • Обширен комплект за робство, състоящ се от чифт белезници за ръце, чифт белезници за глезени, BDSM яка, както и водеща каишка
    • Пълен комплект за робство с голямо ценово предимство в сравнение с отделните артикули!
    • Регулируемите белезници за ръце и глезени, изработени от меко обработен материал, осигуряват особено висок комфорт при носене и съблазняват още оптически с дизайна си.
    • Маншети на глезените с дължина около 27,5 см
    • Белезници за ръце с дължина приблизително 22,5 см
    • BDSM маншети за врата с дължина приблизително 44,5 см
    • Оловно въже с дължина около 79 cm

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Comfortable

    Constructed using fine quality faux leather and padded with foam, this restraint Kit is incredibly comfortable to wear, even for long periods of time. In addition, it is heavy-duty and durable, so you can be as rough as you like! The collar, wrist restraints and ankle restraints are all fully adjustable, ensuring the optimum fit, while the simple buckle fastenings will keep the restraints securely in place for the duration of your play.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Майстор и роб - комплект за робство

    Майстор и роб - комплект за робство

    Изпитайте колко еротично може да бъде да сте напълно във властта на партньора си! Нашият комплект за робство се състои от белезници за ръце, белезници за глезените, BDSM яка и въже за водене. Нашият комплект за робство е предназначен за тези, които искат пълно BDSM оборудване за сеанс на робство при отлично съотношение цена-качество.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: