От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM робство

Бюлетин

Шибари робство - Hogtie Комплект въжета

С комплекта за връзване Shibari Hogtie , изработен от ръчно плетено въже, можете бързо и ефективно да поемете контрола над своя Sub. Взаимно свързаните белезници за ръце и крака са изработени от плетено въже и предлагат високо ниво на комфорт във всяка позиция.

Повече информация

3154/00

на разположение

    Повече информация

    С комплекта за връзване Shibari Hogtie, изработен от ръчно плетено въже, можете бързо и ефективно да поемете контрола над своя Sub. Свързаните помежду си маншети за китките и глезените са изработени от плетено въже и предлагат високо ниво на комфорт във всяка позиция. Белезниците за ръце и глезените могат да се регулират по обиколка с помощта на заключващи възли и са подходящи както за мъже, така и за жени. Комплектът Shibari Bondage Hogtie може да се използва по много начини и поставя вашия Sub в беззащитна позиция в стил "куче" или "свински лапи". Благодарение на лесното боравене и гъвкавостта си комплектът Shibari Bondage Hogtie е особено подходящ и за начинаещи. Обогатете следващия си сеанс по робство с това прекрасно средство за задържане, което ще ви потопи в очарованието на традиционното японско робство шибари по много специален начин.

    Какво е толкова специално в този продукт от серията Шибари на MEO?

     

    Шибари е традиционно японско изкуство за връзване на въжета. Звучи сложно, но е така. Точно затова продуктовите разработчици на MEO ® от Германия се обединиха с водещите BDSM експерти в Токио и разработиха серия от готови ограничители, които се основават на връзката Шибари. Тъй като тези ограничители вече са ръчно изработени в Япония, можете да започнете веднага, без да се налага да усвоявате сложната възлова техника.

     

    Освен кабала за захапване, яка за кабала Шибари с въжена каишка, серията включва и белезници Шибари, японски камшик и дори пълен комплект Hogtie. Възелените ограничители, изработени от памучно въже, не само изглеждат шибарски и стилно, ограничителите и аксесоарите са и удобни за носене, меки са за кожата и не се врязват. Ограничителните средства се поставят бързо - идеални са за всички любители на робството, а също и за начинаещи!

    Акценти:

     

    • Ръчно изработен комплект за връзване с белезници за ръце и крака във вид на шибари.
    • Намален, но елегантен дизайн за естетика на еротичното обвързване.
    • Плетено естествено въже, 100% безопасно за тялото и без химикали
    • Висок комфорт при носене/обвързване: памучните въжета са меки и не се врязват.
    • Задължителен аксесоар за всеки, който е в отношения Дом/подчинен.

     

    Какво означава шибари бондаж?

     

    Shibari идва от Япония и означава нещо като "връзвам". Ето защо хората често говорят за японско робство. Шибари обаче е много повече за самото изкуство на обвързването, отколкото за упражняването на власт и господство. Докато при чистото BDSM обвързване става въпрос за изясняване на това кой е Top и кой е Bottom, при шибари става въпрос за самото изкуство на обвързването. За практикуващия кабала удовлетворението обикновено се крие в това да види как кабалираното лице лежи артистично вързано и обездвижено пред него. Съществуват много различни техники за това съвършено обвързване. Някои от тях се използват просто за обездвижване на Bottom лицето. Други са вдъхновени от историята и имат за цел да подчертаят и подчертаят естетиката на вързаното тяло.

     

    Как да се грижа за продукта?

    Почиствайте въжето под течаща вода с мек сапун. Ако искате да почистите по-обстойно, използвайте нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Shibari Bondage Hogtie Комплект въжета
    • Отвор на белезниците: 6 см - 9 см
    • Отвор на белезниците за глезените: 7 см - 12 см
    • Универсален размер
    • Материал: най-добър японски памук, метал
    • С нашите продукти от серията Shibari ще усетите много чувственото усещане на въжето върху кожата си. Всички продукти от тази серия са ръчно изтъкани за MEO в Япония от еластичен памук с гладки влакна.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Оценка 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Оценка 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        Шибари робство - Hogtie Комплект въжета

        Шибари робство - Hogtie Комплект въжета

        С комплекта за връзване Shibari Hogtie , изработен от ръчно плетено въже, можете бързо и ефективно да поемете контрола над своя Sub. Взаимно свързаните белезници за ръце и крака са изработени от плетено въже и предлагат високо ниво на комфорт във всяка позиция.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: