От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Шибари робство - маншет за врата с каишка

Този прекрасен аксесоар съчетава естетиката на традиционното японско обвързване с качеството на висококачествените материали. Насладете се на това да бъдете водени на каишка от Dom или господарката си на обществени места или у дома с тази шибари превръзка за врата с каишка, изработена от плетено въже.

Повече информация

3151/00

на разположение

    Повече информация

    Този прекрасен аксесоар съчетава естетиката на традиционното японско обвързване с качеството на висококачествените материали. Насладете се на това да бъдете водени за каишка от вашия Dom или господарка на обществени места или у дома с тази шибари превръзка за врата с каишка, изработена от плетено въже. Ограничителят за врата може да се регулира според обиколката на врата с помощта на заключващ възел и е подходящ за жени и мъже.

     

    Какво е специалното в този продукт от серията Shibari на MEO?

     

    Шибари е традиционно японско изкуство за връзване на въже. Звучи сложно, но е така. Точно затова продуктовите разработчици на MEO ® от Германия се обединиха с водещите BDSM експерти в Токио и разработиха серия от готови ограничители, които се основават на робството Шибари. Тъй като тези ограничители вече са ръчно изработени в Япония, можете да започнете веднага, без да се налага да усвоявате сложната възлова техника.

     

    Освен кабала за захапване, яка за кабала Шибари с въжена каишка, серията включва и белезници Шибари, японски камшик и дори пълен комплект Hogtie. Възелените ограничители, изработени от памучно въже, не само изглеждат шибарски и стилно, ограничителите и аксесоарите са и удобни за носене, меки са за кожата и не се врязват. Ограничителните средства се поставят бързо - идеални са за всички любители на робството, а също и за начинаещи!

     

    Акценти:

     

    • Ръчно изработено ограничение за врата с водеща линия във вид на шибари.
    • Намален, но елегантен дизайн за естетика на еротичното обвързване.
    • Плетено естествено въже, 100% безопасно за тялото и без химикали
    • Висок комфорт при носене/обвързване: памучните въжета са меки и не се врязват.
    • Задължителен аксесоар за всеки, който е в отношения Дом/подчинен.

     

    Какво означава шибари бондаж?

     

    Shibari идва от Япония и означава нещо като "връзвам". Ето защо хората често говорят за японско робство. Шибари обаче е много повече изкуството на самото обвързване, отколкото упражняването на власт и господство. Докато при чистото BDSM обвързване става дума за изясняване на това кой е Top и кой е Bottom, при шибари става дума за самото изкуство на обвързването. За практикуващия кабала удовлетворението обикновено се крие в това да види как кабалираното лице лежи артистично вързано и обездвижено пред него или нея. Съществуват много различни техники за това съвършено обвързване. Някои от тях се използват просто за обездвижване на Bottom лицето. Други са вдъхновени от историята и имат за цел да подчертаят и подчертаят естетиката на вързаното тяло.

     

    Как да се грижа за продукта?

    Почиствайте въжето под течаща вода с мек сапун. Ако искате да почистите по-обстойно, използвайте нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Шибари яка за обвързване с каишка
    • Диаметър на нашийника: 12 см - 30 см
    • Универсален размер
    • Материал: най-добър японски памук
    • С нашите продукти от серията Shibari ще усетите много чувственото усещане на въжето върху кожата си. Всички продукти от тази серия са ръчно изтъкани за MEO в Япония от еластичен памук с гладки влакна.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Оценка 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Оценка 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Оценка 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Оценка 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Оценка 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Оценка 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Напишете свой собствен преглед

                  Шибари робство - маншет за врата с каишка

                  Шибари робство - маншет за врата с каишка

                  Този прекрасен аксесоар съчетава естетиката на традиционното японско обвързване с качеството на висококачествените материали. Насладете се на това да бъдете водени на каишка от Dom или господарката си на обществени места или у дома с тази шибари превръзка за врата с каишка, изработена от плетено въже.

                  Напишете свой собствен преглед

                  Други клиенти също купиха:

                  30 други артикули от същата категория: