От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Колие с BDSM верига - Рутений

С елегантното си рутениево покритие това колие с верижка е не само фетиш аксесоар, но и силно изявление. Проектирано в Италия, нашето BDSM колие с дължина 50 см, т.нар. генуезка верига, впечатлява с индустриалния си вид.

Повече информация

3522/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    С елегантното си рутениево покритие това колие с верижка е не просто фетиш аксесоар, а силно изявление. Проектирано в Италия, нашето BDSM колие с дължина 50 см, т.нар. генуезка верига, впечатлява с индустриалния си вид. Всяко отделно звено от веригата е покрито с рутений и символизира сила и господство. В своята цялост огърлицата олицетворява дълбоката връзка в една BDSM връзка.

     

    Специален акцент на тази яка е завинтващият се конектор за веригата. Той позволява гъвкаво регулиране на дължината на веригата. Искате да увеличите интензивността? Използвайте този конектор за верига или малък катинар, за да затегнете нашийника и да увеличите усещането за подчинение и контрол.

     

    Не сме пестили средства и усилия, за да ви предложим избор от луксозни покрития. Блестящото златно покритие, постигнато чрез няколко внимателно нанесени слоя, предава не само елегантност, но и известно величие и блести при всякаква светлинна ситуация. Рутеният, рядък преходен метал, придава на този BDSM аксесоар загадъчен, но здрав вид с тъмния си, почти антрацитен цвят. Рутеният е известен със своята устойчивост на корозия и придава на верижката дълбочина и характер. Паладият, блестящ сребристо-бял метал, е не само устойчив на корозия, но и впечатлява с високогланцовата си повърхност, която предава усещане за лукс и издръжливост. Всяко от тези покрития е внимателно подбрано, за да придаде на BDSM аксесоара специално докосване, не само визуално, но и по отношение на издръжливостта и качеството.

     

    Независимо от избраното покритие, нашият BDSM нашийник е не само впечатляващо бижу, но и израз на преданост, доверие и дълбока връзка между доминиращия и подчинения партньор.

     

    Допълнителна информация:

     

    • BDSM яка
    • Нашийник с верига (генуезка верига)
    • Размери: Дължина около 50 см.
    • Материал: стомана, без никел, с повърхностно покритие
    • Добре е да знаете: Характерната генуезка верига дължи името си на генуезките моряци, които се нуждаели от здрава, но лека верига.
    • Отказ от отговорност. Поради своето естество и функция продуктите могат да бъдат подложени на силно износване и да влязат в контакт с вещества, които могат да променят външния им вид. Поради това отговорността за използването и грижата за закупените продукти се носи единствено от потребителя.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

    Bonita, bien hecha, espero sea duradera

      Оценка 

      Hochwertiges Produkt mit sofortiger Wirkung

      Vor kurzem habe ich diese wunderschöne Halskette gekauft. Ich bin wirklich begeistert. Die ersten Komplimente sind nicht lange ausgeblieben, und ich kann verstehen, warum. Die Halskette sieht nicht nur sehr schön aus, sondern sie ist auch von sehr guter Qualität.

      Die Verarbeitung ist wirklich beeindruckend. Jedes Detail hat den Anschein von Durchdachtheit und Präzision in der Ausführung. Die Materialien fühlen sich hochwertig an und die gesamte Kette strahlt eine gewisse Eleganz aus. Die Liebe zum Detail gefällt mir besonders gut.

        Оценка 

        Bin begeistert

        Die Kette ist einwandfrei und hält jetzt schon ewig und es gibt nix daran auszusetzen

          Оценка 

          Sehr gut

          Sitz super, hält jetzt schon lange und die Kette färbt nicht ab. Super Qualität

            Напишете свой собствен преглед

            Колие с BDSM верига - Рутений

            Колие с BDSM верига - Рутений

            С елегантното си рутениево покритие това колие с верижка е не само фетиш аксесоар, но и силно изявление. Проектирано в Италия, нашето BDSM колие с дължина 50 см, т.нар. генуезка верига, впечатлява с индустриалния си вид.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: