От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

BDSM верижна яка - златна

Това мъжко колие с верижка в блестящо злато е повече от аксесоар - то е изявление. Нашето ексклузивно BDSM колие е проектирано в Италия и се състои от впечатляваща 50-сантиметрова верига Genovese с почти индустриален вид.

Повече информация

3521/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Това мъжко колие с верижка в блестящо злато е повече от аксесоар - то е изявление. Нашето ексклузивно BDSM колие е проектирано в Италия и се състои от впечатляваща 50-сантиметрова верига Genovese с почти индустриално усещане. Всяко отделно позлатено звено от веригата отразява силата и доминацията, а цялостната структура на колието символизира силната връзка в една BDSM връзка.

     

    Специален акцент на това колие е завинтващият се конектор за веригата. Той позволява гъвкаво регулиране на дължината на верижката. Искате да увеличите интензивността? Използвайте този конектор за верижка или малък катинар, за да затегнете нашийника и да увеличите усещането за подчинение и контрол.

     

    Не сме пестили средства и усилия, за да ви предложим избор от луксозни покрития. Блестящото златно покритие, постигнато чрез няколко внимателно нанесени слоя, предава не само елегантност, но и известно величие и блести при всякакво осветление. Рутеният, рядък преходен метал, придава на този BDSM аксесоар загадъчен, но здрав вид с тъмния си, почти антрацитен цвят. Рутеният е известен със своята устойчивост на корозия и придава на верижката дълбочина и характер. Паладият, блестящ сребристо-бял метал, е не само устойчив на корозия, но и впечатлява с високогланцовата си повърхност, която предава усещане за лукс и издръжливост. Всяко от тези покрития е внимателно подбрано, за да придаде на BDSM аксесоара специално докосване, не само визуално, но и по отношение на издръжливостта и качеството.

     

    Независимо от избраното покритие, нашият BDSM нашийник е не само впечатляващо бижу, но и израз на преданост, доверие и дълбока връзка между доминиращия и подчинения партньор.

     

    Допълнителна информация:

     

    • BDSM яка
    • Нашийник с верига (генуезка верига)
    • Размери: Дължина около 50 см.
    • Материал: стомана, без никел, с повърхностно покритие
    • Добре е да знаете: Характерната генуезка верига дължи името си на генуезките моряци, които се нуждаели от здрава, но лека верига.
    • Отказ от отговорност. Поради своето естество и функция продуктите могат да бъдат подложени на силно износване и да влязат в контакт с вещества, които могат да променят външния им вид. Поради това отговорността за използването и грижата за закупените продукти се носи единствено от потребителя.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottimo

    Ottimo in fattura e qualità

      Оценка 

      La cadena tiene buen color y calidad

      Me ha gustado mucho la cadena y es muy bonita, parece resistente y buen color. Lo recomiendo. Gracias

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM верижна яка - златна

        BDSM верижна яка - златна

        Това мъжко колие с верижка в блестящо злато е повече от аксесоар - то е изявление. Нашето ексклузивно BDSM колие е проектирано в Италия и се състои от впечатляваща 50-сантиметрова верига Genovese с почти индустриален вид.

        Напишете свой собствен преглед

        30 други артикули от същата категория: