От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Anal Depth Play

Бюлетин

Ass Snake Дилдо - 48 см

Този специален дилдо впечатлява със забележителната си дължина от 48 см, която дава възможност за достигане на по-дълбоки и неоткрити досега ерогенни зони в тялото. Уникалната форма на Ass Snake Осигурява спиращи дъха усещания при всяко движение.

Повече информация

3693/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

Повече информация

Този специален дилдо впечатлява със забележителната си дължина от 48 см, която дава възможност за достигане на по-дълбоки и неоткрити досега ерогенни зони в тялото. Уникалната форма на Ass Snake Осигурява спиращи дъха усещания при всяко движение. С всяка допълнително поставена топка се създава много специална стимулация, която превръща проникването в ритмично и разнообразно преживяване. Нашият вибратор Ass Snake е идеален и за интензивна анална тренировка.

Впечатляваща дължина:

С диаметър на топчето 37 мм и дължина 48 см този вибратор предлага значителна дълбочина на проникване, което позволява още по-дълбоко проникване и още по-интензивна стимулация. Тази дължина дава възможност за достигане на различни ерогенни зони, които не могат да бъдат достигнати с по-къси вибратори.

Усилвателят на оргазма:

Когато вибраторът Ass Snake бавно се извади от ануса малко преди кулминацията, това може да засили неимоверно оргазма при много хора. Това е така, защото тялото е много чувствително в този момент. Всяко докосване или движение се възприема по-интензивно. Тъй като в ануса има много чувствителни нерви, бавното изваждане на вибратора може да засили това усещане Ass Snake Дилдото може да засили това усещане.

Съществува и психологически компонент. Напрежението и очакването на оргазъм правят всичко още по-възбуждащо. Това е като игра между контрола и отдаването, което прави преживяването още по-интензивно. По време на оргазъм мускулите в тялото също се свиват. Когато вибраторът се изважда в този момент, той взаимодейства с тези мускули Ass Snake Дилдото взаимодейства с тези мускулни движения, което може да засили усещането.

Накратко, това е комбинация от физически реакции и психологическия ефект на очакването и напрежението, които правят оргазма от изваждането на дилдото точно преди кулминацията още по-интензивен Ass Snake Дилдо точно преди кулминацията. Разбира се, всеки усеща това по различен начин, но за мнозина това е наистина вълнуващо преживяване.

Ненадмината гъвкавост и многофункционалност:

Гъвкавостта и многофункционалността на този вибратор дават възможност да експериментирате с различни позиции, така че вибраторът да бъде използван според собствените ви предпочитания Ass Snake може да се използва изцяло според собствените ви предпочитания. Той винаги се адаптира перфектно към вътрешната анатомия. Разбира се, вибраторът може да се използва Ass Snake може да се използва както вагинално, така и анално.

Сферична структура:

Сферите по вибратора осигуряват уникална структура, която може да създаде различни усещания по време на употреба. Всяко допълнително поставено топче може да създаде по-интензивна стимулация, като упражнява натиск върху околните анални или вагинални нервни окончания по време на поставянето и изваждането.

Сферичната структура позволява постепенно проникване, като всяко допълнително топче предоставя ново предизвикателство. Това може да представлява особен интерес за потребителите, които харесват усещането за постепенно анално или вагинално разтягане.

Безопасност и комфорт:

Когато използвате толкова дълъг вибратор, е важно той да е изработен от безопасен, приятелски за тялото материал и да има вендуза, която осигурява безопасно боравене, за да се предотврати прекомерното проникване.

Силната вендуза в края на вибратора дава възможност за задържане на вибратора на място Ass Snake Дилдото дава възможност за закрепване на дилдото към почти всяка гладка повърхност, което осигурява допълнителни възможности за приложение, особено когато ръцете трябва да останат свободни.

Освен това дилдото е изработено от винил без фталати, което го прави безопасен и щадящ тялото избор. Използването на материал без фталати гарантира, че вибраторът е Ass Snake Дилдо не съдържа вредни пластификатори и можете да се наслаждавате без колебание.

Когато използвате дилдото, винаги се съобразявайте с личните си граници Ass Snake Дилдо, винаги бъдете наясно с личните си граници и предпочитания и осигурете безопасно боравене, за да избегнете прекомерна пенетрация. Защото това ще отвори невъобразими Ass Snake Дилдото отваря неподозирани възможности за стимулация и удоволствие.

Повече информация:

  • Дилдо "Ass Snake"
  • Размери: Дължина 48 см, диаметър 3,7 см, дължина за поставяне 47 см.
  • Тегло: приблизително 358 грама
  • Материал: винил, не съдържа фталати
  • Лубрикант: Препоръчваме нашия хибриден лубрикант ManCunt.
  • Почистване: Топла вода, мек сапун и нашия спрей VeryClean.

 

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Ass Snake Дилдо - 48 см

Ass Snake Дилдо - 48 см

Този специален дилдо впечатлява със забележителната си дължина от 48 см, която дава възможност за достигане на по-дълбоки и неоткрити досега ерогенни зони в тялото. Уникалната форма на Ass Snake Осигурява спиращи дъха усещания при всяко движение.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: