От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DEEP'R - Дълбоко анално обучение

Бюлетин

DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist

Ако трябва да се преминат границите, този вибратор с цялата обиколка на мъжка ръка и цялата дължина на предмишница е правилният избор! На DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist е идеален за анално или вагинално самоснимане fisting. Това свръхреалистично, много мускулесто копие на мъжка ръка и предмишница има всички детайли, за да се простира далеч и...

Повече информация

2437/00

на разположение

    Повече информация

    Ако трябва да се надхвърлят границите, този вибратор с пълната обиколка на мъжка ръка и цялата дължина на предмишница е правилният избор! На DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist е идеален за анално или вагинално самозадоволяване fisting. Това хиперреалистично, много мускулесто копие на мъжка ръка и предмишница има всички детайли, които се простират надалеч и достигат до най-съкровените дълбини. Сайтът DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist също е впечатляващ с дължината си от 69 см и диаметър от 6,5 до 13 см!

     

    Работете с него! Докато този фантастичен DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist не изчезне дълбоко в себе си. Крайните фантазии са изпълнени, когато се използва DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist. Независимо дали с или без партньор, ще бъдете развълнувани!

     

    Какво е толкова специалното в големия вибратор DEEP'R за дълбока анална тренировка?

     

    Екстремна дължина, големи диаметри, необичайни текстури и убедителен материал, който е достатъчно твърд и същевременно гъвкав, така че да го усещате на точните места, дълбоко във вас! Този особено дълъг дилдо DEEP'R ще ви запълни напълно и ще ви гарантира силно удовлетворение. Не само размерът на този вибратор ще ви впечатли, но и неговият много специален дизайн ще ви осигури незабравими моменти. Изпробвайте вибратора DEEP'R, ако се осмелите!

     

    Как да използвам големия дилдо DEEP'R за анално обучение или анална игра в дълбочина?

     

    Поради дължината и обиколката си, поставянето на големия DEEP'R вибратор може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще поддържа тялото ви стабилно и удобно дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява многобройни други позиции по време на секс и самостоятелен секс. Определено бихме ви препоръчали да "загреете" с по-малък вибратор и след това да преминете към големия вибратор DEEP'R.

     

    Anal Depth Play и анална дълбока тренировка: Какъв лубрикант трябва да използвам с този голям вибратор DEEP'R?

     

    Използвайте много лубрикант! Никога не се уморяваме да повтаряме този въпрос. Анусът е не само по-чувствителен от вагината, но и става по-деликатен, колкото по-нагоре отивате. Ето защо определено трябва да използвате много и много лубрикант, за да сте сигурни, че няма да се нараните. Ако планирате да използвате големия вибратор DEEP'R за дълбока анална тренировка, препоръчваме нашия лубрикант за анален секс FUCKSLUT Той е лубрикант на силиконова основа за Anal Depth Play и се усеща като никой друг лубрикант. FUCKSLUT прави използването на големия DEEP'R вибратор за дълбоко анално проникване безболезнено, но спиращо дъха удоволствие. Във всеки случай бихме ви препоръчали и нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните почитатели на големите вибратори. EXTREMEO е специален продукт за анален секс и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много големите вибратори DEEP'R могат да бъдат вкарани по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO спомага за лесното проникване и следователно води до спокойно и страстно удоволствие. Това е анален спрей, който се грижи за кожата и отпуска ануса за кратко време. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктерния мускул и помага за постигане на анален секс без задръжки!

     

    Материал и грижи за големия дилдо DEEP'R за дълбока анална тренировка:

     

    Този голям XL вибратор от серията DEEP'R е изработен от висококачествено PVC. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Материалът, който използваме, е и много здрав, така че вашият DEEP'R вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате изключително дългия вибратор DEEP'R с мека вода и сапун. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Допълнителна информация:

     

     

    • DEEP'R | Mega Muscle Fist | Black Fist Dildo | 69,00 cm. Ø 6,50 cm. - 13 см.

    • Дилдата DEEP'R са подходящи само за анални професионалисти и напреднали играчи на задници

    • Дилдото DEEP'R е дилдо с дебело черво за игра в дълбочина и дълбоко анално проникване / дълбоко анално обучение
    • Какво е анално обучение в дълбочина? Тренировката за анална дълбочина е сексуална практика, при която предмети се вкарват възможно най-дълбоко анално. Целта е да се достигне и след това да се преодолее извивката на сигмовидното черво. За разлика от разтягането или фистинга, при аналната дълбока игра става въпрос само за дължината, а не за диаметъра на вкараните предмети.
    • Правилните анални играчки за обучение по анална дълбочина и анална дълбочинна игра! Въпреки че на пазара има много продукти за анално обучение в дълбочина, дългите вибратори от DEEP'R са далеч най-добрият избор. Като правило, имате нужда от секс играчка, която да е дълга, тънка и гъвкава!
    • Благодарение на перфектния материал, дилдото на DEEP'R се адаптира към всяка извивка и достига до места, за които дори не сте подозирали, че съществуват.
    • Дилдото DEEP'R може да се използва самостоятелно или по двойки!
    • Материал: PVC, без фталати
    • Подходящият лубрикант за дълбока анална тренировка: Препоръчваме нашия лубрикант на силиконова основа FUCKSLUT или нашия хибриден гел MANCUNT за поставяне на вибратори DEEP'R. Можете да постигнете още по-интензивни усещания с RUSHTIME (затопляне). EXTREMEO спрей и нашият гел AnalPush улесняват безболезненото поставяне, ако е необходимо.
    • Съвети и трикове за дълбока анална тренировка: Можете да вкарате дилдото DEEP'R особено дълбоко с нашата възглавничка ASS UP
    • Почистване: Топла вода, мек сапун и нашия препарат за почистване на играчки VERYCLEAN.
    • Голям избор на вибратори DEEP'R! В нашия магазин за вибратори ще намерите всички модели от серията DEEP'R в различни дизайни, форми и дължини. Перфектни за Anal Depth Play и анално дълбоко обучение.





     

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Geil

    Geil und groß und geil !!! HAMMER

      Оценка 

      Mega Muscle Fist

      Consiglio vivamente questo articolo, sia vaginale che anale, penetra in profondità con facilità ed è piacevole quando lo inserisci, puoi sentire ogni parte del tuo corpo perdersi nel piacere, e raggiunge punti che non fa nemmeno un pene nero; può essere bloccato ovunque o in diverse posizioni, lo ammetto, l'ho usato anche mentre guidavo (non provatelo! :-)

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist

      DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist

      Ако трябва да се преминат границите, този вибратор с цялата обиколка на мъжка ръка и цялата дължина на предмишница е правилният избор! На DEEP'R Dildo Mega Muscle Fist е идеален за анално или вагинално самоснимане fisting. Това свръхреалистично, много мускулесто копие на мъжка ръка и предмишница има всички детайли, за да се простира далеч и...

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      13 други артикули от същата категория: