От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Anal Depth Play

Бюлетин

Дилдо за игра в дълбочина - пенис на кон - много дълго дилдо 57 cm x 8,5 cm

Понякога дължината е от значение! Нашият Anal Depth Play вибратор не само впечатлява с впечатляващата си дължина от 57 см, но и е проектиран така, че да наподобява външния вид и усещането на конски пенис.

Повече информация

2544/00

на разположение

    Повече информация

    Понякога дължината е от значение! Нашият Anal Depth Play Не само впечатлява с впечатляващата си дължина от 57 см, но и е проектиран така, че да наподобява на външен вид и усещане конски пенис.

     

    Фантазиите за дълбоко анално проникване най-накрая стават реалност с дългия вибратор за трениране на аналната дълбочина. Изразеният гланц специално стимулира точката на удоволствие и ви осигурява точно желаното удовлетворение. Гъвкавият материал е еластичен, но здрав, така че изключителното удоволствие е гарантирано. Нашият анален вибратор с ширина 8,5 см и дължина 57 см е винаги там, когато имате нужда от него, и винаги готов да ви задоволи - независимо дали в конюшнята, спалнята, под душа или където и да било другаде.

     

    Anal Depth Play anal Depth Training означава така нареченото "обучение за анална дълбочина". С нашите Anal Depth Play Вибратор прониквате в най-дълбоките анални дълбочини. Можете да разтягате ануса с много тапи и вибратори, но този много дълъг вибратор ви обучава в дълбочините ... и то изключително дълбоко.

     

    Истински задължителен за вашата колекция от секс играчки! На Anal Depth Play Дилдото седи перфектно в ръката, гладката материя прави поставянето много лесно и мъжете или жените могат сами да решат колко дълбоко може да проникне дилдото Anal Depth Play На вибратора е позволено да прониква.

     

    Какво означава обучение по анална дълбочина?

     

    Тренировката за анална дълбочина е вид анална тренировка, която се фокусира върху вкарването на много дълъг вибратор дълбоко в аналния канал. С напредването на обучението по анална дълбочина обучаваните трябва да могат да вкарват много дълги вибратори, тапи и други предмети дълбоко в аналния канал. За разлика от други форми на анално обучение, като например анално разтягане, при обучението за анална дълбочина няма значение колко големи или дебели са вкараните предмети, а само колко дълбоко проникват.

     

    Тренировката за дълбоко анално проникване може да бъде насърчавана или наредена от Top. Някой обаче може да започне анално обучение в дълбочина и защото му харесва да използва анални секс играчки или да се налага с юмруци и иска да премине на следващото ниво в аналната си игра.

     

    Има две основни предизвикателства, които човек, започващ анално дълбоко обучение, трябва да преодолее. Първо, трябва да се научи да отпуска така наречената пуборектална примка - силен мускул, който образува първата извивка на ректума. Този мускул е склонен да стяга и затваря ректума, когато усеща натиск, както става по време на анален секс или стимулация. Да се научите да отпускате мускула, дори когато е стимулиран, е ключът към успешното дълбоко анално обучение. Второ, хората, които се подлагат на анално обучение, трябва да се научат да свързват дълбокия натиск, който усещат по време на анално проникване, с удоволствие. Фокусирането върху отпускането на тялото и влизането в контакт с неговите усещания може да подпомогне аналната дълбока тренировка. Много хора откриват, че дълбокото дишане им помага да се отпуснат по време на анално проникване. Някои позиции, като например на четири крака или на колене, също помагат за отпускането.

     

    Въпреки че за аналната дълбока тренировка могат да се използват обикновени вибратори, вибратори и много дълги анални вибратори, има и някои специално разработени помощни средства и лубриканти от MEO.

     

    Усещането за натиск и малък дискомфорт по време на аналната дълбока тренировка е нормално, но няма истинска болка. Винаги трябва да се вслушвате в тялото си и никога да не отивате твърде далеч отвъд собствените си граници. Аналната дълбока тренировка не трябва да се прибързва, винаги е най-добре да се действа бавно. MEO ® препоръчва да започнете с пръстите си, преди да преминете към поставяне на дълъг вибратор за анално дълбоко обучение.

     

    Какво е специалното в много дългия Anal Depth Play Дилдо?

    Дългият вибратор извежда аналната игра на ново ниво, тъй като дълбокият анален секс осигурява много специални усещания! Независимо дали търсите класическия 1-метров вибратор или искате да закупите други изключително дълги вибратори, попаднали сте на правилното място в магазина за вибратори MEO ®. MEO ® е един от специалистите в областта на обучението по анална дълбочина: екстремна дължина, големи диаметри, необичайни текстури и убедителен материал, който е достатъчно твърд и същевременно гъвкав, така че да го усетите на точните места! Не само дължината на този вибратор ще ви впечатли, но и неговият много специален дизайн ще ви осигури незабравими моменти.

     

    Как да използвам много дълъг Anal Depth Play Вибратор?

    Поради дължината и обиколката си, поставянето на много дългия анален вибратор за обучение в дълбочина може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Любимо помощно средство е нашата възглавничка ASS UP за анално обучение в дълбочина. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще поддържа тялото ви стабилно и удобно дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява многобройни други позиции по време на обучението за анална дълбочина.

     

    Какъв лубрикант трябва да използвам за Anal Depth Play и анално обучение в дълбочина?

    Използвайте много лубрикант! Никога не се уморяваме да повтаряме този въпрос. Анусът е не само по-чувствителен от вагината, но и става по-деликатен, колкото по-нагоре отивате. Ето защо определено трябва да използвате много и много лубрикант, за да сте сигурни, че няма да се нараните. Ако планирате да използвате много дълъг вибратор, препоръчваме нашия лубрикант FUCKSLUT Anal Depth Play на силиконова основа и се усеща като никой друг лубрикант. FUCKSLUT превръща използването на дълъг вибратор за дълбока анална тренировка в интензивно удоволствие. Определено бихме препоръчали и нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор както за начинаещи, така и за опитни Anal Depth Play Перфектният избор. EXTREMEO е специален продукт за анален секс, дълбоко анално обучение и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много дълги вибратори могат да бъдат вкарани по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO спомага за лесното проникване и следователно води до спокойно и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и спомага за постигане на перфектно проникване Anal Depth Play.

    Материал и грижа за дългия Anal Depth Play Вибратор:

     

    Този дълъг вибратор за Anal Depth Play е изработен от висококачествен винил. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Материалът, който използваме, е и много здрав, така че вашият много дълъг вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате дългия вибратор Anal Depth Play Вибратор с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN. Разбира се, почистването е особено важно и след употреба. Може също така да искате да използвате анален душ за себе си, за да почистите червата, преди да използвате много дългия вибратор. В категорията на нашия магазин " Анални душове" (кликнете тук ) ще намерите подходящия анален душ за трениране на аналната дълбочина.

     

     

    Допълнителна информация:

     

    • Anal Depth Play Дилдо (много дълго дилдо с пенис на кон)
    • Тази секс играчка е произведена за вас от MEO ® в Европа.
    • Размери: Дължина 57 cm, диаметър 8,5 cm
    • Материал: винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
    • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти FUCKSLUT, EZ2FUCK или MANCUNT.
    • Почистване: Топла вода и нашия препарат за почистване на играчки VERYCLEAN
    • Нашият спрей EXTREMEO отпуска сфинктера ви и улеснява поставянето.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    OMG

    this was wow waiting for this horse cock for ages and with no prep never had something slip inside with so much speed. Deep so deep and omg did I open so quickly. The quality of the material just went in a made shake shake like a girl for the first time xxx

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Damn this is hot

    Immensely long. Firm enough, flexible enough. Thick, but not too much so. Hours and hours of bliss with this remarkable toy. Such a perfect, beautiful, blissful shape. I do not think you can get such a comfortable toy, of such length, anywhere else.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    fun to use

    i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Дилдо за игра в дълбочина - пенис на кон - много дълго дилдо 57 cm x 8,5 cm

    Дилдо за игра в дълбочина - пенис на кон - много дълго дилдо 57 cm x 8,5 cm

    Понякога дължината е от значение! Нашият Anal Depth Play вибратор не само впечатлява с впечатляващата си дължина от 57 см, но и е проектиран така, че да наподобява външния вид и усещането на конски пенис.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: