От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Скоби за зърна

Бюлетин

BDSM скоби за зърна с тежести

Черни, готини и доста страхотни: нашите скоби за зърна са снабдени с две тежести, всяка с тегло 150 грама, които се люлеят напред-назад на верига.

Повече информация

2427/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Черни, готини и доста страхотни: нашите скоби за зърна са снабдени с две тежести, всяка с тегло 150 грама, които се люлеят напред-назад на верига.

     

    Меките гумени капачки на щипките за зърна са нежни към чувствителната кожа и осигуряват удобна употреба. Малките винтчета на скобите за алигатор ви позволяват да регулирате натиска от мек до силен.

     

    Скобите причиняват болезнено удоволствие не само на зърната, но могат да се прилагат и върху препуциума, тестисите и други части на тялото.

     

    Как да използвам щипките за зърна с тежести?

     

    Просто притискате щипките за зърна към зърната си и регулирате натиска със съответния регулиращ винт за вашето лично усещане за болка.

     

    Какво е специалното при щипките за зърна с тежести?

     

    Скобите за зърна убеждават с професионалния си SM вид с метална верижка и са еднакво подходящи за жени и мъже. Можете да регулирате натиска на скобите индивидуално - зърната са притиснати нежно или болезнено. Тежестта от 150 грама на всяка от тях оказва силно придърпване върху зърната. Спиращо дъха усещане, което ще се хареса както на начинаещите в BDSM, така и на опитните професионалисти.

     

    Как да почистя скобите за зърна с тежести?

     

    Почиствайте щипките за зърна с тежести с вода и мек сапун. Ако искате да почистите с дезинфектант, използвайте нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Откъде мога да си купя скоби за зърна?

     

    Можете да намерите голям избор от скоби за зърна и смукалки за зърна в MEO, тук, на www.meo.de, водещия магазин за SM и робство. Можете да очаквате спиращ дъха голям асортимент от скоби за зърна, SM скоби и други BDSM играчки. Ако не сте сигурни в покупката на скоби за зърна, препоръчваме нашите модели за начално ниво или смукачки за зърна. Опитните професионалисти в областта на робството ще се радват на скоби за зърна с комбинирана кожена яка.

     

    Мога ли да използвам скоби за зърна заедно с други изделия за робство?

    Разбира се, можете да използвате скоби за зърна и щипки за зърна в комбинация с други наши продукти за робство, като геги, превръзки за очи, белезници за ръце или белезници за глезени. Скобите за зърна добавят ново измерение, болката, към играта между господство, подчинение и удоволствие и могат да се използват като вълнуващо допълнение към други BDSM продукти от нашия магазин SM.

     

    Повече информация:

     

    • Скоби за зърна с тежести
    • Както за мъжете, така и за жените, стимулацията на зърната със скоби за зърна осигурява вълнуващо усещане за изтръпване по цялото тяло. Едно СМ преживяване, което трябва да изпробвате!
    • Материал: неръждаема стомана
    • Обща дължина: приблизително 15 см
    • Скобите се отварят до приблизително 13 мм
    • Индивидуално регулируем натиск: така че скобите да придържат перфектно и да стимулират от меко до твърдо.
    • С меки гумени покрития: За удобно носене.
    • Тегло 165 г всяка
    • Обхват на доставката: два броя = 1 чифт скоби за зърна с тежести

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    These clamps are great!

    These clamps are great! I previously tried two other clamp types on my slave, with disappointing results. These clamps provide a wonderful amount of adjustment, both for nipple size and sensitivity.

      Оценка 

      Soumis

      Mes tétons adorent être maltraités ! Et je peux les garder très longtemps !

      • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Ottimo

      Prodotto arrivato in perfetto stato. Non vedo l'ora di utilizzarli con il mio partner.

        Оценка 

        Nicht ganz ohne ... Geil!

        Die BDSM Nippelklemmen mit Gewichten sind auch schon ohne Gewichte nicht ganz ohne, mit angebrachten Gewichten wird es richtig gemein.
        Alles wie gewohnt sehr gut verarbeitet, erfüllen ihren Zweck mehr als ausreichend und machen auch optisch ordentlich was her. Wer es gerne etwas härter beim Sex mag, kann mit diesen SM Klammern nichts verkehrt machen.

          Напишете свой собствен преглед

          BDSM скоби за зърна с тежести

          BDSM скоби за зърна с тежести

          Черни, готини и доста страхотни: нашите скоби за зърна са снабдени с две тежести, всяка с тегло 150 грама, които се люлеят напред-назад на верига.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: