От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Пенис пръстен Donut DUKE: пенис пръстен, пръстен за главичката и тежест за тестисите

Нашите пръстени за пенис, пръстени за главичката и пръстени за пенис, изработени от масивна неръждаема стомана, са много популярни сред мъжете. Благодарение на впечатляващия си външен вид и анатомично съвършената си форма те са не само перфектните средства за повишаване на потентността, но и осигуряват повече удоволствие по време на секс.

Повече информация

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Нашите пръстени за пенис, пръстени за главичката и пръстени за пенис, изработени от масивна неръждаема стомана, са много популярни сред мъжете. Благодарение на впечатляващия си външен вид и анатомично съвършената си форма те са не само перфектните средства за повишаване на потентността, но и осигуряват по-голямо удоволствие по време на секс.

    Какво всъщност представлява пръстенът за пенис Donut?

    Пръстенът за донат, изработен от медицинска неръждаема стомана, е пръстен, който се носи около основата на пениса, само около тестисите или главичката, или като пръстен за пенис около пениса и тестисите. Терминът "поничка" се отнася до кръглата форма на пръстена, която напомня на Donut. Медицинската неръждаема стомана е висококачествен, съвместим с тялото материал, който често се използва за медицински импланти и инструменти.

    Размери - Donut Пръстен за петел Модел Duke:

    Височина 10 мм, дебелина 6 мм (олекотена версия)

    Предлагаме тези пръстени тип "поничка" от неръждаема стомана с различни вътрешни диаметри:

    25 мм като пръстен за главичката
    30 мм като пръстен за главичката или пръстен за пениса
    35 мм като пръстен за главичката или пръстен за пениса
    40 мм като пръстен за пениса или по-малък пръстен за пенис
    45 мм като класически пръстен за пенис
    50 мм като класически пръстен за пенис
    55 мм като по-голям пръстен за пенис

    Предлагаме тези донътиПръстени и в среден вариант (Donut Cock Ring Royal - кликнете тук) и в по-тежък вариант (Donut Cock Ring Imperial - кликнете тук)! Предлагаме също така магнитни пръстени-донати (кликнете тук ) и разтягачи за топчета-донати (кликнете тук ).

    Какво е специалното в пръстена-донат Donut?

    • Дизайнът с форма на поничка има някои изгодни характеристики, които го отличават от другите пенис пръстени. Пръстенът тип "поничка" може да ви помогне да получите по-твърда и по-дълготрайна ерекция, като ограничи притока на кръв от еректиралия ви пенис. Това може също така леко да забави еякулацията, което може да доведе до по-дълга сексуална активност. Много от нашите клиенти смятат, че допълнителното тегло и натискът на пениса са приятни, тъй като увеличават сексуалното удоволствие. Освен това пръстенът тип "поничка" може да направи пениса ви да изглежда по-голям и по-пухкав, което може да бъде визуално привлекателно за вас и вашия партньор.
    • В сравнение с други дизайни на пръстени за пенис, формата на поничка има някои предимства. От една страна, заоблените ръбове на пръстена тип "поничка" са по-удобни и намаляват риска от дразнене или дискомфорт, които могат да бъдат причинени от остри ръбове. Това е важно, защото пръстенът приляга плътно към тялото и може да се носи по-дълго време. Формата на поничка също така позволява по-равномерно разпределение на натиска около пениса или пениса и тестисите, което може да доведе до по-добро регулиране на кръвния поток и по-приятно изживяване. Освен това кръглата форма на пръстена тип "поничка" също така изглежда доста добре и допринася за страхотна визия.


    В крайна сметка изборът на правилния пенис пръстен зависи от личните ви предпочитания и нивото на комфорт, но формата на поничка определено има някои полезни характеристики, които я отличават от другите дизайни на пенис пръстена.

    Пръстенът поничка от неръждаема стомана е особено популярен, защото предлага няколко предимства пред пръстените, изработени от други материали като кожа, гума или силикон:

    • Дълготрайност: неръждаемата стомана е изключително здрава и устойчива на корозия. За разлика от материали като гума или кожа, които се износват с течение на времето, пръстенът за петел, изработен от неръждаема стомана, запазва формата и функцията си в продължение на години.
    • Хигиена: Медицинската неръждаема стомана не е пореста и може лесно да се почиства и дезинфекцира. За разлика от тях кожата, гумата и силиконът могат да съдържат микроскопични пори, в които да се натрупват бактерии.
    • Естетика: Много хора намират лъскавия, полиран вид на пръстените от неръждаема стомана за привлекателен. Той създава усещане за лукс и качество, което другите материали не могат да предложат.
    • Тегло: Пръстените от неръждаема стомана обикновено са по-тежки от пръстените от гума или силикон. Допълнителното тегло може да означава по-интензивно усещане и стимулация за някои хора.
    • Хипоалергенни: Тъй като медицинската неръждаема стомана е хипоалергенен материал, тя се понася по-добре от хора с чувствителна кожа или алергии към латекс или други материали.


    Изборът на правилния пръстен за пенис или пръстен за главичката се свежда до лични предпочитания и комфорт. Някои от нашите клиенти предпочитат гъвкавостта и мекотата на гумените или силиконовите пръстени, докато други оценяват здравината и теглото на неръждаемата стомана. В крайна сметка изборът на най-подходящия материал зависи от вашите индивидуални нужди и желания.

    Повече подробности:

    • Donut Пръстен от CAZZOMEO в много различни размери
    • Пръстен за пенис, пръстен за пенис, пръстен за главичката или пръстен за тестисите
    • Метален пенис пръстен без никел - идеален за хора, страдащи от алергии
    • Материал: неръждаема стомана
    • Почистване: Препоръчваме почистване с нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN.
    • Лубрикант: Можете да използвате този пенис пръстен с всякакъв лубрикант.
    • Пенис пръстенът е извит от външната страна и е изработен от неръждаема стомана без съдържание на никел. Цялата му повърхност е полирана.
    • Предимството на този пенис пръстен с форма на поничка е приятната, кръгла форма - истинско удоволствие за ръката - която също така прави дългото носене (например цяла вечер, цяла нощ) абсолютно удоволствие.
    • Опаковка: благородна черна кадифена торбичка за съхранение, включваща многоезични инструкции.
    • CAZZOMEO™ е регистрирана търговска марка на MEO.


    Как мога да определя правилния размер за пенис пръстен и колко дълго мога да използвам пенис пръстен?

    • Измерете обиколката: Вземете гъвкава измервателна лента или връв и измерете обиколката на полуеректиралия си пенис или на пениса и тестисите. За да измерите обиколката на пениса и тестисите, поставете измервателната лента зад тестисите и около основата на пениса.
    • Изчислете диаметъра: разделете измерената обиколка на 3,14 (пи), за да получите диаметъра.
    • Регулиране на размера: Най-добре е да извадите 1-2 мм от определения диаметър, така че пръстенът да приляга достатъчно плътно, но не толкова плътно, че да е неудобен или да причинява болка.


    Не забравяйте, че еластичните материали като силикон и гума са по-гъвкави и се адаптират по-добре към различни размери. При пенис пръстените, изработени от твърди материали като неръждаема стомана, е особено важно да се намери правилният размер. Тук, в нашия онлайн магазин, ще намерите за изтегляне ръководство с инструкции за пенис пръстена, което обяснява много добре как се поставя пенис пръстен и дава подробни инструкции как да изберете правилния размер пенис пръстен. Тези инструкции са включени и във всеки пенис пръстен, който поръчате от нас. Можете също така да ги поискате от нас по телефона или по електронна поща. Въз основа на дългогодишния ни опит смятаме, че диаметър от 45 мм отговаря на нормалните размери на пениса (когато пенис пръстенът се носи около пениса и тестисите). За пръстените за ствола на пениса препоръчваме диаметър между 30 и 40 мм, а за пръстените за главичката - диаметър между 25 и 30 мм.

    Колко дълго може да се използва един пенис пръстен зависи от различни фактори:

    • Материал: Меките, еластични материали като силикон и гума обикновено могат да се носят по-дълго от пръстените, изработени от твърди материали като неръждаема стомана.
    • Удобство при носене: Уверете се, че пръстенът приляга удобно и не притиска. Ако ви стане неудобно или усетите болка, трябва незабавно да свалите пръстена.


    Като правило, пръстенът не трябва да се носи повече от 30 минути, за да се сведе до минимум рискът от увреждане на кръвоносните съдове или други здравословни проблеми. Важно е да се вслушвате в тялото си и да спрете използването на пръстена веднага щом се появи дискомфорт или болка.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

    Ottima fattura. Confortevole per la sezione larga.

      Оценка 

      Geiles Tragegefühl

      Geiles Tragegefühl. Er schneidet nicht nicht ein, wie manche schmaleren Ausführungen. Hat ein perfektes Eigengewicht und ist dabei angenehm zu tragen und fühlt sich richtig geil an.

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      Super Qualität

      Super Qualität. Der Cockring DUKE lässt sich angenehm tragen; sehr geiles Gefühl. Läst sich auch einfach anbringen, erst die Eier durch dann den Schwanz.

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
      Оценка 

      5 stars

      Amazing! I had become used to the weight of big steel rings but this called to me. The width and flared ends make it really comfortable. It gets my goods on display but is really comfortable for all day wear.

      • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

      Напишете свой собствен преглед

      Пенис пръстен Donut DUKE: пенис пръстен, пръстен за главичката и тежест за тестисите

      Пенис пръстен Donut DUKE: пенис пръстен, пръстен за главичката и тежест за тестисите

      Нашите пръстени за пенис, пръстени за главичката и пръстени за пенис, изработени от масивна неръждаема стомана, са много популярни сред мъжете. Благодарение на впечатляващия си външен вид и анатомично съвършената си форма те са не само перфектните средства за повишаване на потентността, но и осигуряват повече удоволствие по време на секс.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: