От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Пенис пръстен Donut ROYAL: пенис пръстен, пръстен за главичката и тежест за тестисите

В зависимост от размера можете да използвате висококачествените пръстени от неръждаема стомана от MEO като пенис пръстен, пръстен за пенис, пръстен за главичката или дори като тежест за тестисите. Независимо дали става въпрос за твърда ерекция, изпъкнал гланс, повече удоволствие по време на секс или за разтягане на скротума: Тук в MEO ще намерите най-големия избор от Donut пръстени за

Повече информация

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Висококачествените пръстени от неръждаема стомана от MEO могат да се използват като пръстен за пенис, пръстен за пенис, пръстен за главичката или дори като тежест за тестисите, в зависимост от размера. Независимо дали става въпрос за твърда ерекция, изпъкнал гланс, повече удоволствие по време на секс или за разтягане на скротума: Тук в MEO ще намерите най-големия избор от Donut пръстени за пенис.

    Какво всъщност представлява Donut пръстен за пенис?

    Пръстенът за донат от медицинска неръждаема стомана е пръстен, който се носи около основата на пениса, само около тестисите или главичката, или като пръстен за пенис около пениса и тестисите. Терминът "поничка" се отнася до кръглата форма на пръстена, която напомня на Donut. Медицинската неръждаема стомана е висококачествен, съвместим с тялото материал, който често се използва за медицински импланти и инструменти.

    Размери - Donut Пръстен за петел Модел Royal:

    Височина 15 мм, дебелина 8 мм (средно тежка версия)

    Предлагаме тези пръстени тип "поничка" от неръждаема стомана с различни вътрешни диаметри:

    25 мм като пръстен за главичката
    30 мм като пръстен за главичката или пръстен за пениса
    35 мм като пръстен за главичката или пръстен за пениса
    40 мм като пръстен за пениса или по-малък пръстен за пенис
    45 мм като класически пръстен за пенис
    50 мм като класически пръстен за пенис
    55 мм като по-голям пръстен за пенис

    Предлагаме тези донътиПръстени и в по-лек вариант (Donut Cock Ring Duke - кликнете тук) и в по-тежък вариант (Donut Cock Ring Imperial - кликнете тук)! Предлагаме също така магнитни пръстени тип "донут" (кликнете тук ) и разтягащи се топчета тип "донут" (кликнете тук ).

    Какво е специалното в пръстена Donut?

    • Формата на поничка има някои изгодни характеристики, които я отличават от другите пръстени за пенис. Пръстенът тип "поничка" може да ви помогне да получите по-твърда и по-дълготрайна ерекция, като ограничи притока на кръв от еректиралия ви пенис. Това може също така леко да забави еякулацията, което може да доведе до по-дълга сексуална активност. Много от нашите клиенти смятат, че допълнителното тегло и натиск на пенис пръстена са приятни, тъй като увеличават сексуалното удоволствие. Освен това пръстенът тип "поничка" може да направи пениса ви да изглежда по-голям и по-пухкав, което може да бъде визуално привлекателно за вас и вашия партньор.
    • В сравнение с други дизайни на пръстени за пенис, формата на поничка има някои предимства. От една страна, заоблените ръбове на пръстена тип "поничка" са по-удобни и намаляват риска от дразнене или дискомфорт, които могат да бъдат причинени от остри ръбове. Това е важно, защото пръстенът приляга плътно към тялото и може да се носи по-дълго време. Формата на поничката също така позволява по-равномерно разпределение на натиска около пениса или пениса и тестисите, което може да доведе до по-добро регулиране на кръвния поток и по-приятно изживяване. Освен това кръглата форма на пръстена тип "поничка" също така изглежда доста добре и допринася за страхотна визия.


    В крайна сметка изборът на правилния пенис пръстен зависи от вашите лични предпочитания и ниво на комфорт, но специалният дизайн с форма на поничка определено има някои полезни характеристики, които го отличават от другите дизайни на пениса.

    Пенис пръстенът с форма напоничка ви предлага няколкопредимства и функции, като например

    • Подобряване на ерекцията: използването на кокинг намалява притока на кръв от еректиралия пенис, което може да доведе до по-стабилна и по-дълготрайна ерекция.
    • Забавяне на еякулацията: Някои мъже съобщават, че използването на кокили помага за забавяне на еякулацията, което може да доведе до по-дълга сексуална активност.
    • Засилени усещания: Допълнителното тегло и натиск на пръстена може да увеличи сексуалното удоволствие при някои мъже.
    • Визуален ефект: Пенис пръстенът може да изглежда по-голям и пухкав, което може да бъде визуално привлекателно за потребителя и неговата партньорка.


    Пръстенът за пенис ви предлага няколко предимства и функции, като например:

    • Повече усещания: когато използвате пръстен за главичката, той може да увеличи чувствителността на главичката, което води до по-интензивни усещания по време на секс. Това може да бъде наистина страхотно!
    • По-дълготрайно издържане по време на секс: Много мъже смятат, че използването на пръстен за жлъчката им помага да не получават оргазъм толкова бързо. Това означава, че те могат да се забавляват по-дълго по време на секс, а това звучи добре, нали?
    • Страхотен външен вид: Пръстенът с жълъд може да придаде на пениса супер вид, тъй като пръстенът подчертава и подчертава главичката. Това може да бъде доста секси за вас и вашия партньор.


    В нашия онлайн магазин ще намерите широка гама от метални пръстени с жълъд и пенис пръстени, Donut пръстени от неръждаема стомана, метални пенис пръстени, силиконови пенис пръстени, гумени пенис пръстени и пенис пръстени от TPE.

    Какво представлява ефектът на избутване?

    Ефектът на избутване на Donut пенис пръстена или Donut ball stretcher се отнася до начина, по който носенето на тези пръстени променя външния вид на гениталиите. Когато пръстенът е поставен около основата на пениса или около тестисите, той упражнява натиск и "избутва" гениталиите напред, като ги прави да изглеждат по-пълни и по-големи. Ефектът на избутване може да бъде както естетически приятен, така и полезен за сексуалното удоволствие. Подчертавайки и подчертавайки пениса и тестисите, пръстенът може да помогне за повишаване на сексуалната възбуда за вас и вашия партньор. Някои от нашите клиенти смятат, че допълнителната тежест и натискът на пръстена за пенис или разтягане на топката са изключително приятни, което допълнително увеличава сексуалното удоволствие.

    Повече информация:

    • Donut Пръстен от CAZZOMEO в много различни размери
    • Пръстен за пенис, пръстен за пенис, пръстен за главичката или пръстен за тестисите
    • Метален пенис пръстен без никел - идеален за хора, страдащи от алергии
    • Материал: неръждаема стомана
    • Почистване: Препоръчваме почистване с нашия дезинфекциращ спрей INSTACLEAN.
    • Лубрикант: Можете да използвате този пенис пръстен с всякакъв лубрикант.
    • Пенис пръстенът е извит от външната страна и е изработен от неръждаема стомана без съдържание на никел. Цялата му повърхност е полирана.
    • Предимството на този пенис пръстен с форма на поничка е приятната, кръгла форма - истинско удоволствие за ръката - която прави и дългото носене (например цяла вечер, цяла нощ) абсолютно удоволствие.
    • Опаковка: Черна кадифена торбичка за съхранение, включваща многоезични инструкции.
    • CAZZOMEO™ е регистрирана търговска марка на MEO.


    Как мога да определя правилния размер за пенис пръстен и колко дълго мога да използвам пенис пръстен?

    • Измерете обиколката: Вземете гъвкава измервателна лента или връв и измерете обиколката на полуеректиралия си пенис или на пениса и тестисите. За да измерите обиколката на пениса и тестисите, поставете измервателната лента зад тестисите и около основата на пениса.
    • Изчислете диаметъра: разделете измерената обиколка на 3,14 (пи), за да получите диаметъра.
    • Регулиране на размера: Най-добре е да извадите 1-2 мм от определения диаметър, така че пръстенът да приляга достатъчно плътно, но не толкова плътно, че да е неудобен или да причинява болка.


    Не забравяйте, че еластичните материали като силикон и гума са по-гъвкави и се адаптират по-добре към различни размери. При пенис пръстените, изработени от твърди материали като неръждаема стомана, е особено важно да се намери правилният размер. Тук, в нашия онлайн магазин, ще намерите за изтегляне ръководство с инструкции за пенис пръстена, което обяснява много добре как се поставя пенис пръстен и дава подробни инструкции как да изберете правилния размер пенис пръстен. Тези инструкции са включени и във всеки пенис пръстен, който поръчате от нас. Можете също така да ги поискате от нас по телефона или по електронна поща. Въз основа на дългогодишния ни опит смятаме, че диаметър от 45 мм отговаря на нормалните размери на пениса (когато пенис пръстенът се носи около пениса и тестисите). За пръстените за ствола на пениса препоръчваме диаметри между 30 и 40 мм, а за пръстените за главичката - диаметри между 25 и 30 мм.

    Колко дълго може да се използва един пенис пръстен зависи от различни фактори:

    • Материал: Меките, еластични материали като силикон и гума обикновено могат да се носят по-дълго от пръстените, изработени от твърди материали като неръждаема стомана.
    • Удобство при носене: Уверете се, че пръстенът приляга удобно и не притиска. Ако ви стане неудобно или усетите болка, трябва незабавно да свалите пръстена.


    Като правило, пръстенът не трябва да се носи повече от 30 минути, за да се сведе до минимум рискът от увреждане на кръвоносните съдове или други здравословни проблеми. Важно е да се вслушвате в тялото си и да спрете използването на пръстена веднага щом се появи дискомфорт или болка.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Пенис пръстен Donut ROYAL: пенис пръстен, пръстен за главичката и тежест за тестисите

    Пенис пръстен Donut ROYAL: пенис пръстен, пръстен за главичката и тежест за тестисите

    В зависимост от размера можете да използвате висококачествените пръстени от неръждаема стомана от MEO като пенис пръстен, пръстен за пенис, пръстен за главичката или дори като тежест за тестисите. Независимо дали става въпрос за твърда ерекция, изпъкнал гланс, повече удоволствие по време на секс или за разтягане на скротума: Тук в MEO ще намерите най-големия избор от Donut пръстени за

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: