От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Пенис пръстен от неръждаема стомана - с черна силиконова вложка

Този пенис пръстен ще ви хареса! Този модерен пенис пръстен от неръждаема стомана с черни силиконови детайли ще ви осигури твърда ерекция и секси вид.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Този пенис пръстен ще ви хареса! Този модерен пенис пръстен, изработен от неръждаема стомана с черни силиконови детайли, гарантира твърда ерекция и секси външен вид.

    Стилният пенис пръстен е изработен от готина комбинация от неръждаема стомана и силикон в цветова схема, базирана на известния "код на ханша". Този фантастичен пенис пръстен от неръждаема стомана е едновременно дизайнерски обект и обект на удоволствие.

    Цветните силиконови вложки (предлагат се в червено, жълто, синьо и черно) са идентични със световноизвестния код на ханша и предоставят информация за сексуалните ви предпочитания.

    Пенис, твърд като стомана и издръжлив като олимпийски маратонец - за това мечтаят не само много мъже. Нашият пенис пръстен гарантира силна ерекция по напълно естествен начин и прави секса много по-забавен. Пенис пръстенът, който приляга плътно около пениса и тестисите, може не само да направи пениса по-голям и по-твърд, но и да гарантира, че мъжът ще издържи по-дълго по време на секс и ще изпита по-интензивен оргазъм. Ефектът на пенис пръстена се отнася до използването на пенис пръстен за постигане на по-твърда и по-продължителна ерекция. Пръстенът се поставя около основата на пениса и оказва натиск върху еректилната тъкан, като предизвиква приток на повече кръв в пениса и прави ерекцията по-дълготрайна. Друг ефект на пенисния пръстен може да бъде, че забавя изтичането на кръвта от пениса, което може да доведе до по-силна и интензивна еякулация.

    Повече информация

    • Модерен пенис пръстен на марката CAZZOMEO™.
    • Пенис пръстен с висок комфорт при носене.
    • Размери: Различни вътрешни диаметри, от които да избирате: 40 мм, 45 мм, 50 мм и 55 мм.
    • Материал: Безшевен, полиран пръстен от неръждаема стомана със силиконова вложка.
    • Почистване Случайно почистване с нашия спрей VERYCLEAN.
    • Моля, не използвайте лубриканти на силиконова основа с този пенис пръстен.
    • CAZZOMEO™ е регистрирана търговска марка на MEO.


    Какъвтрябва да бъде размерът на пенис пръстена?

    Пенис пръстенът или пръстенът за главичката трябва да се носи само толкова дълго, колкото се възприема като удобен. Тук, в нашия онлайн магазин, ще намерите за изтегляне инструкция за пенис пръстен, която обяснява много добре как да се сложи пенис пръстен и дава подробни съвети за избора на правилния размер пенис пръстен. Тези инструкции са включени и във всеки пенис пръстен, който поръчате от нас, или можете да ги поискате от нас по телефона. Като цяло пенис пръстенът трябва да упражнява натиск, който се възприема като приятен, но също така не трябва да приляга прекалено плътно. Въз основа на нашия дългогодишен опит за нормални размери на пениса (когато пенис пръстенът се носи около пениса и тестисите) се прилага диаметър от 45 mm. Забележка: Малко смазващ гел AQUAMEO улеснява използването на пенис пръстена.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Cockring Cazzomeo

    Il designè fatto per aiutarvi a dare un'erezione più dura e più duratura.

      Оценка 

      Dauerständer

      Tolles Produkt welches ein megageiles Tragegefühl erzeugt! Hält was er verspricht! Coole Farben zur Auswahl.

        Напишете свой собствен преглед

        Пенис пръстен от неръждаема стомана - с черна силиконова вложка

        Пенис пръстен от неръждаема стомана - с черна силиконова вложка

        Този пенис пръстен ще ви хареса! Този модерен пенис пръстен от неръждаема стомана с черни силиконови детайли ще ви осигури твърда ерекция и секси вид.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: