От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Продукти за напляскване

Бюлетин

Черно slapper от Mauvais Garçon Серия от MEO

Комбинацията от традиционен смисъл и модерна адаптация прави slapper особено интересен инструмент. Възможността с един инструмент да се създаде толкова широк спектър от усещания - от фино стимулиране до силно удоволствие и болка - предлага уникално преживяване и за двамата партньори.

Повече информация

3823/00

на разположение

    Повече информация

    Открийте най-добрия удар за вашите BDSM сесии: нашите slapper в пуристичен дизайн съчетава функционалност с естетическа елегантност. Този необикновен инструмент е не само визуален акцент в колекцията ви, но и гарантира интензивно преживяване за всички участници.

    Оборудван със здрава, кафява дървена дръжка и двойна каишка от висококачествена полиуретанова кожа, slapper предлага впечатляваща дължина от 47 см (включително 18 см дължина на дръжката) и ширина от 5 см. Внимателното свързване на веганската кожа с дървената дръжка с помощта на две винтови връзки обещава не само максимална безопасност при употреба, но и забележителна здравина.

    Дизайнът е добре обмислен: дебелата, ергономично оформена дръжка приляга удобно в ръката и заедно с гъвкавата каишка осигурява удобно тегло и перфектен баланс. Това улеснява боравенето с него и го прави приятен за използване. slapper е идеален за BDSM ентусиастите, които търсят аксесоар за дисциплиниране на непослушните подчинени, тъй като много гъвкавата каишка осигурява точното количество въздействие.

    Съчетайте slapper с други BDSM принадлежности като белезници, превръзка за очи и бастун за автентична сцена. Независимо дали предпочитате нежно наказание, или мощно пошляпване, този универсален slapper се адаптира към вашите нужди и кара сърцата на всички фенове на BDSM да бият по-бързо.

    Нашите slapper е незаменим инструмент в BDSM оборудването, тъй като позволява интензивността на наказанието да бъде прецизно дозирана и по този начин да се отговори на индивидуалните граници и предпочитания на участниците. Освен това ергономичната дървена дръжка позволява прецизен контрол и боравене, което е особено полезно по време на по-дълги сесии.

    Историческата употреба на шамара в училищната дисциплина му придава известна аура на авторитет и строгост, която често е желателна в BDSM сесията. slapper служи не само като физическо, но и като психологическо средство за засилване на динамиката между господство и подчинение.

    Комбинацията от традиционно значение и съвременна адаптация прави slapper особено очарователен инструмент. Възможността с един инструмент да се създаде такава широка гама от усещания - от фина стимулация до силно удоволствие и болка - предлага уникално преживяване и за двамата партньори. Използването на полиуретанова кожа в модерната версия на Slapper също така се харесва на нарастващата общност от практикуващи BDSM, които ценят веганските или неживотински продукти, без да се налага да правят компромис с качеството или ефективността на играта.

    Като цяло slapper е пример за това как традиционните инструменти могат да бъдат интегрирани в съвременната BDSM култура и адаптирани към днешните стандарти и ценности. Неговата популярност подчертава продължаващото очарование и нуждата от универсални, ефективни и психологически привлекателни инструменти в изкуството на наказанието и дисциплината.

    Допълнителна информация:

    • BDSM slapper от Mauvais Garçon Поредицата от MEO
    • Материал: дърво, веганска полиуретанова кожа
    • Размери Дължина 47 см (включително 18 см дължина на дръжката) и ширина 5 см.
    • Почистване: След употреба с VERYCLEAN спрей.
    • Когато използвате нашите шлепове, е важно винаги да спазвате принципите на SSC (Safe, Sane, and Consensual). Безопасността, разумността и взаимното съгласие са крайъгълните камъни на отговорното поведение в BDSM общността. На slapper трябва да се използват само от хора, които са наясно с рисковете и вземат необходимите мерки, за да избегнат увреждане. Препоръчително е предварително да се запознаете с техниките и практиките, които гарантират безопасното използване. Пошляпването може да предизвика силни емоции, затова е важно да се договорят ясни граници и сигнали между участващите страни. БДСМ дейностите винаги трябва да са по взаимно съгласие, информирани и в безопасна обстановка, за да се гарантира благополучието на всички участници.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Does exactly what you need

    Does exactly what you need it to, we’ll build, not cheaply made

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Черно slapper от Mauvais Garçon Серия от MEO

    Черно slapper от Mauvais Garçon Серия от MEO

    Комбинацията от традиционен смисъл и модерна адаптация прави slapper особено интересен инструмент. Възможността с един инструмент да се създаде толкова широк спектър от усещания - от фино стимулиране до силно удоволствие и болка - предлага уникално преживяване и за двамата партньори.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    10 други артикули от същата категория: