От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

Треньор по анален секс - butt plug Warm Up

butt plug Warm Up от серията Extremeo разтяга оптимално ануса и отпуска двата сфинктерни мускула. Идеален за подготовка за анален секс или за fisting. Със сигурна основа и прибираща се дръжка той е идеален за дискретна ежедневна употреба.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    butt plug Warm Up запълва добре аналния канал, като поддържа ануса широко отворен и по този начин отпуска 1-ви и 2-ри сфинктерни мускули. Точно подходящият butt plug от серията Extremeo за подготовка за анален секс или за загряване преди анален секс fisting. Перфектно оразмерен, анатомично идеално оформен, с основа, която осигурява безопасност, и с дръжка за връщане, butt plug Warm Up може да се използва дискретно и за по-дълъг период от време в ежедневието.

     

    Коничната форма на butt plug Warm Up е важна по редица причини и е идеална за подготовка за анален секс или анален секс fisting подходящ! Тук обясняваме защо:

     

    Човешкият анус се състои от два сфинктерни мускула. Външен сфинктер (sphincter externus) - Този мускул е разположен непосредствено на входа на ануса и може да бъде напряган и отпускан по желание. Вътрешният сфинктер (sphincter internus) - Този мускул е разположен по-дълбоко в ануса и се контролира неволно. Това означава, че нямате пряк контрол върху стягането и отпускането на този мускул.

     

    Когато се подготвяте за анален секс или fisting е важно да отпуснете и двата сфинктерни мускула. Често срещан проблем при начинаещите е, че могат да отпуснат само външния сфинктер, докато вътрешният остава напрегнат. Това може да доведе до дискомфорт или болка.

     

    Именно тук се намесва butt plug Warm Up :

     

    • Задната тапа има перфектната форма: Конусовидната форма на butt plug Warm Up позволява аналната тапа да се вкарва бавно в ануса. Конусовидната форма позволява постепенното въвеждане и разтягане на външния сфинктер. След като бъде поставена, тапата помага за отпускане и разтягане на вътрешния сфинктер.

    • Аналната тапа запълва напълно аналния канал: Както беше потвърдено от нашите експерти, butt plug Warm Up запълва напълно аналния канал. Това е важно, тъй като подготвя ануса за усещането за проникване, както е по време на анален секс или анално проникване fisting това е така.

    • Анаплугът отпуска и двата сфинктерни мускула: Отпуснатият сфинктер е от решаващо значение за безболезненото и приятно изживяване по време на анален секс или анално проникване fisting. Butt plug Warm Up държи ануса широко отворен, което от своя страна отпуска сфинктера и прави подготовката по-ефективна.

    • Приоритет за нас е безопасността: Основата на butt plug гарантира, че той няма да се плъзне твърде далеч в ануса, което е особено важно, за да се избегне дискомфорт. Дръжката за прибиране осигурява допълнителен контрол и безопасност при поставянето и изваждането на butt plug.

    • Продължителна ежедневна употреба: Дизайнът на butt plug Warm Up дава възможност за носене на тапата за по-дълъг период от време. Продължителната или непрекъсната употреба на butt plug може да обучи вътрешния сфинктерен мускул да се отпусне. Това е особено полезно, тъй като, както вече беше споменато, този мускул се контролира неволно и не може да бъде отпуснат директно.

    • Различни размери: Три различни размера позволяват на потребителя да избере подходящата анална тапа в зависимост от опита и комфорта. Това дава възможност за постепенно увеличаване и регулиране, което прави подготовката за анален секс или fisting по-лесно.

    • Супер материал: Мекият, но стабилен по размери силикон, който не съдържа фталати, не само предлага приятно, щадящо кожата изживяване, но е и достатъчно хлъзгав, за да позволи гладко анално разтягане, особено в комбинация с висококачествен лубрикант като Aquameo.


    В обобщение, butt plug Warm Up помага за разтягане и отпускане не само на външния, но и на вътрешния сфинктерен мускул, което го прави ценен инструмент при подготовката за анален секс или анално сношение fisting анален секс. Винаги обаче е важно да не бързате, да използвате много лубрикант и да се вслушвате в собственото си тяло, за да сте сигурни, че всичко ще остане удобно и безопасно.

     

    butt plug Warm Up се предлага в три размера:

     

    • Размер S: диаметър 3,2 см, обща дължина 9,1 см
    • Размер M: диаметър 3,8 cm, обща дължина 10,8 cm
    • Размер L: диаметър 4,4 cm, обща дължина 12,5 cm

     

    Нашият butt plug Warm Up от серията Extremeo е много повече от секс играчка: Butt plug Warm Up ще бъде вашият личен анален секс треньор! С butt plug Warm Up не само ще се забавлявате повече по време на анален секс, но и ще придобиете увереността, от която се нуждаете, за да се подготвите за по-интензивни анални приключения.

     

    Почистване и използване на тапите за дупе Extremeo:

     

    • Лесно за използване: Поставянето на запушалка може да бъде красиво и приятно изживяване, особено ако знаете как да го направите правилно. За да улесните поставянето на тапата в ануса, препоръчваме нашия популярен спрей Extremeo. Бързото напръскване отпуска сфинктерния мускул и прави поставянето на тапата особено нежно удоволствие.

     

    • Правилният лубрикант и нашият Lube Shooter: Правилният лубрикант може да направи цялата разлика. При силиконови продукти като щепсела за дупе Extremeo трябва да избягвате използването на лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да повредят материала. Вместо това препоръчваме лубриканти на водна основа, като например нашите Aquameo или Alphamale Aqua. Те осигуряват приятно усещане и са безопасни за използване със силиконови тапи. Апликатор за Lube Shooter или лубрикант оптимизира изживяването с играчките за анален секс, като например тапите за дупе. Той позволява по-дълбоко и равномерно разпределение на лубриканта в аналния канал, което прави поставянето на тапата по-удобно и безопасно. Тъй като анусът не произвежда собствен лубрикант, достатъчният запас от лубрикант намалява триенето и риска от нараняване. Освен това Lube Shooter позволява чисто и прецизно нанасяне, без да се разхищава лубрикант.

     

    • Почистване: Вашият тапицер Extremeo трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Повечето замърсявания могат лесно да бъдат отстранени с топла вода и мек сапун. За цялостно и хигиенично почистване препоръчваме и нашия спрей VERYCLEAN. Бързото напръскване гарантира, че butt plug е винаги готов за следващото приключение.

     

    Допълнителна информация:

     

    • butt plug
    • Задните тапи Extremeo са анални тапи, разработени от експерти.
    • Extremeo ® е регистрирана търговска марка на MEO Германия.
    • Материал: Изработен от висококачествен силикон, без съдържание на фталати.
    • Използвайте щепсела за дупе само с лубриканти на водна основа, като например Alphamale Aqua или Aquameo и нашия Lube Shooter.
    • Препоръчваме нашия продукт Extremeo за този тапицер: този спрей работи без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктерния мускул и помага за постигане на необуздан сексуален екстаз.
    • С новите дупета Extremeo сега ви предлагаме цялостен безгрижен пакет за вашите анални приключения. MEO е не само пионер, когато става въпрос за световноизвестни продукти като Extremeo Anal Relax Spray, но и винаги е в търсене на най-добрите и иновативни начини за подобряване на аналния секс. Логичното продължение на нашата страст към аналните продукти е пускането на пазара на иновативните тапи в гамата Extremeo. Въз основа на дългогодишния опит и обратната връзка от нашите лоялни клиенти разработихме тапи за дупе, които поставят нови стандарти по отношение на дизайна, комфорта и функциите.
    • Можете да поръчате нашите тапи за дупе в цял свят. Можете да намерите сексшопове MEO в немскоговорящите страни, като например магазин MEO в Германия, MEO в Швейцария или магазин за кабала MEO в Австрия. Ние сме активни не само в цяла Европа, като например във Франция, Италия, Нидерландия, Ирландия, Румъния, Норвегия, Швеция и т.н., но и по целия свят, например секс магазин MEO в Испания, магазин за дилда в Дания, както и във Финландия - а ако говорите чешки, можете да намерите цялата ни гама секс играчки онлайн в Чехия. Ако вашият език е естонски, можете да поръчате нашата селекция отbutt plug онлайн в Естония. Предлагаме се и в Словения, със сексшоп в България и с широка гама от BDSM и еротични продукти в Словакия. Можете да намерите още магазини MEO в САЩ, Белгия, Гърция, Унгария, Япония, Великобритания, Сърбия, Люксембург, Малта, Португалия, Исландия, Полша, Канада, Южна Африка и Косово.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Оценка 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Оценка 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
        Оценка 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Оценка 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Оценка 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
            Оценка 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

            Напишете свой собствен преглед

            Треньор по анален секс - butt plug Warm Up

            Треньор по анален секс - butt plug Warm Up

            butt plug Warm Up от серията Extremeo разтяга оптимално ануса и отпуска двата сфинктерни мускула. Идеален за подготовка за анален секс или за fisting. Със сигурна основа и прибираща се дръжка той е идеален за дискретна ежедневна употреба.

            Напишете свой собствен преглед

            Други клиенти също купиха:

            30 други артикули от същата категория: