От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

Голям butt plug Saurus Giant

Обемният butt plug от MEO ® е голям анален щепсел за мъже! С ширина от 6 до 10 см и дължина 20 см, той е идеалният голям butt plug за загряване преди фистинг и анален секс. Гигантският анален щепсел има супер възбуждаща форма и гладка повърхност, която е особено лесна за поставяне.

Повече информация

2546/00

на разположение

    Повече информация

    Обемният butt plug от MEO ® е голям анален щепсел за мъже! С широчина от 6 до 10 см и дължина 20 см, той е идеалният голям butt plug за загряване преди фистинг и анален секс. Гигантският анален щепсел има супер рогата форма и гладка повърхност, която е особено лесна за поставяне. Благодарение на широкото краче butt plug е идеален за езда.

     

    Как да използвам аналната тапа?

     

    Просто използвайте butt plug интуитивно! Поставете го анално и му се наслаждавайте, докато обемната форма на щепсела масажира всички ваши горещи точки след първите няколко сантиметра. Butt plug се държи добре върху гладки повърхности като плочки и ви позволява да се движите без ръце.

     

    Какво е толкова специалното в този щепсел за дупе?

     

    Напълно готина форма и точно подходящ размер за гигантска анална тапа. Плюс убедителен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, така че да усещате butt plug на точните места, дълбоко във вас! Нашият butt plug ще ви запълни напълно и ще ви гарантира силно удовлетворение.

     

    Какъв лубрикант трябва да използвам за този butt plug?

     

    За този butt plug препоръчваме нашите хибридни лубриканти MANCUNT или FORMULA X. MANCUNT съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се измива лесно като вода. MANCUNT превръща използването на запушалката в прекрасно удоволствие. Разпределете достатъчно количество лубрикант върху butt plug и вкарайте малко в ануса си с нашия "Лубрикант за стрелба" (кликнете тук ). Бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей Extremeo. Този спрей е идеалният избор както за начинаещите в аналния секс, така и за опитните почитатели на големите анални тапи. Специалният ефект на Extremeo насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на необуздано забавление с голяма анална запушалка.

     

    Важни съвети за използването и почистването на аналната тапа:

     

    Този butt plug е изработен от висококачествен материал, който не съдържа фталати. Материалът на гигантския анален щепсел е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това материалът, който използваме, е много стабилен, така че вашият butt plug ще издържи дълго време. Въпреки това, преди да използвате butt plug, трябва да го почистите добре. Обикновено са достатъчни топла вода и мек сапун. Можете да го почистите старателно с нашия спрей VERYCLEAN. Разбира се, почистването след употреба е особено важно. Може също така да искате сами да използвате анален душ, за да почистите червата, преди да използвате butt plug. В категорията на нашия магазин "Анални душове" (кликнете тук ) ще намерите голям избор.

     

    Повече информация:

     

    • Голям butt plug, анален накрайник за мъже (Гигантски анален накрайник)
    • Произведено в Европа! Тази анална секс играчка е произведена от MEO™ за вас в Европа!
    • Материал: Винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
    • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT или FORMULA X HYBRID.
    • Почистване: Топла вода и нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN
    • Не се страхувайте от големите секс играчки по време на анален секс: нашият спрей EXTREMEO отпуска мускулатурата на сфинктера и улеснява поставянето

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Оценка 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Напишете свой собствен преглед

        Голям butt plug Saurus Giant

        Голям butt plug Saurus Giant

        Обемният butt plug от MEO ® е голям анален щепсел за мъже! С ширина от 6 до 10 см и дължина 20 см, той е идеалният голям butt plug за загряване преди фистинг и анален секс. Гигантският анален щепсел има супер възбуждаща форма и гладка повърхност, която е особено лесна за поставяне.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: