От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Real Ass Play

Бюлетин

Ръчен дилдо - fisting за начинаещи

Фистинг за начинаещи: Изработеният от гъвкав винил дилдо "Hand", както подсказва името, е дилдо, моделирано по мъжката ръка. Протегнатите пръсти позволяват чувствително проникване, без да се натоварва прекомерно сфинктерният мускул, което е идеално за практикуване на фистинг или за самостоятелно правене на фистинг.

Повече информация

2543/00

на разположение

    Повече информация

    Фистинг за начинаещи: Изработеният от гъвкав винил дилдо "Hand", както подсказва името, е дилдо, моделирано по мъжката ръка. Протегнатите пръсти позволяват чувствително проникване, без да се натоварва прекомерно сфинктерният мускул, което е идеално за практикуване на фистинг или за самостоятелно правене на фистинг.

     

    Дилдото е специално предназначено за опитни любители на аналните удоволствия, тъй като е необходима известна практика, за да се поеме цяла мъжка ръка. Благодарение на гладката основа, вибраторът може да се прикрепи към много гладки повърхности, което позволява разнообразни възможности за възбуждане.

     

    Често си задавате въпроса как да свивате с юмрук или как да свивате правилно? Искате да се научите да удряте с юмрук и търсите инструкции за фистинг? Може би дори бихте искали да се удряте сами? Тогава нашият fisting Ръка е идеалният вибратор за вас! Дилдото е възбуждащо предизвикателство, което обещава изключително анално удоволствие, когато бъде овладяноһттр://....

     

    Дилдото е с дължина за поставяне 38 см. Диаметрите му са приблизително 7,5 см при ръката, 5 см при китката и 6 см при ствола.

     

    Как да използвам вибратора?

     

    Можете да се подготвите за спиращи дъха моменти с новия си ръчен вибратор само с няколко стъпки:

     

    1.) Почистете вибратора:

     

    Дори ако вашият вибратор е чисто нов или сте го почистили след последния път, трябва да го измиете обилно с гореща вода или да го почистите хигиенично с нашия спрей VERYCLEAN, защото този вибратор ще проникне в най-дълбоките ви вътрешни зони. Като почиствате старателно, вие гарантирате своята безопасност, хигиена и здраве, така че преживяването да бъде възможно най-положително за вас.

     

    2.) Използвайте обилно количество лубрикант и спрей Extremeo:

     

    Размерът на този вибратор диктува какъв лубрикант трябва да използвате. Изберете лубрикант MEO®, който е гъст, но гладък, тъй като улеснява поставянето и се усеща чудесно по време на секс. Ако планирате да използвате вибратор, препоръчваме нашия гъст лубрикант за анален секс MANCUNT. Той е водоразтворим, бял и кремообразен и се усеща като никой друг лубрикант. MANCUNT съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се отмива лесно като вода. MANCUNT изглежда почти като сперма и превръща използването на вибратора в приятно удоволствие.

     

    Нашият спрей EXTREMEO е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните потребители на големи вибратори. EXTREMEO е специален продукт за анален секс и дори за анално разширяване. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки този спрей гарантира, че дори много големи fisting Вибратори и юмручни вибратори могат да бъдат въведени по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Това е анален спрей, който се грижи за кожата и отпуска ануса за кратко време. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на анален секс без задръжки!

     

    3.) И ето, че започваме!

     

    Поради дължината и обиколката си, вкарването на вибратора може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето си и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще осигури на тялото ви стабилна и удобна опора дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява множество други позиции по време на секс и секс с вибратор. Разбира се, можете да клякате и над вибратора, за да имате по-голям контрол върху дълбочината на проникване на големия вибратор. За правилна позиция и срещу признаци на умора, докато ви взимат анално или се забавлявате по време на солов секс, ви препоръчваме нашия MEO's Fuck & Play sling . Добре подплатените възглавнички на ремъците, изработени от мека кожа Latigo, обгръщат врата и задната част на коленете за допълнително дълбоко проникване. Благодарение на няколко катарами каишката може да се регулира индивидуално.

     

    4.) Отдайте се на похотта си с вибратора без ограничения!

     

    След като сте поставили пълния вибратор, тялото ви трябва да се е отпуснало достатъчно, така че вече да можете да се наслаждавате на усещанията, предизвикани от вибратора, и да мастурбирате спокойно. Много от нашите клиенти обичат да въртят вибратора в тялото си, за да достигнат до всички вътрешни ерогенни зони, докато други предпочитат натискащи движения. Експериментирайте, за да видите какво ви харесва, но не забравяйте да движите вибратора бавно, за да избегнете нараняване!

     

    Има ли някакви рискове, когато използвам ръчен вибратор?

     

    Не и да. Ако вкарвате вибратора в ръката си внимателно, не би трябвало да има проблеми, но ако го вкарвате прибързано, без опит, без предварителна игра или без загряване, може да изпитате разкъсване на вътрешните тъкани и болка. Ако не бързате, първо загреете с по-малък вибратор от нашия онлайн магазин за вибратори, използвате много лубрикант и слушате тялото си, би трябвало да можете да се насладите на всеки сантиметър от ръчния вибратор. Ако почувствате дискомфорт или дори болка, спрете да използвате ръчния вибратор, защото анусът ви не е готов за такъв специален ръчен вибратор.

     

    Материал и грижа за ръчния вибратор от MEO ®:

     

    Ръчният вибратор е изработен от висококачествен винилов материал. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това винилът, който използваме, е много стабилен, така че третата ви ръка ще издържи дълго време. Можете да почиствате вибратора за ръце с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Дилдо за ръце респ. fisting Дилдо, Дилдо с ръка, идеално за тренировки по фистинг и за самостоятелен фистинг
    • Произведено в Европа! Това дилдо с ръка е произведено от MEO™ за вас в Европа
    • Материал: Дилдо с ръка, изработено от винил, без фталати, лесно за почистване и щадящо кожата
    • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT или FORMULA X HYBRID.
    • Почистване на ръчния вибратор: Топла вода и нашия препарат за почистване на играчки VERYCLEAN
    • Не се страхувайте от големите вибратори по време на анален секс: нашият спрей EXTREMEO отпуска сфинктера и улеснява поставянето на ръчния вибратор.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    médiocre

    Qualité de fabrication médiocre, plein de défauts et de résidus de moulage. La ventouse ne fait absolument pas son taf car mal moulée. Le poignet est bien trop souple pour permettre une pénétration aisée en solo.
    Au déballage, la matière est collante et poisseuse mais çà va mieux après un lavage.

    Bref, ni beau ni agréable à utiliser

    • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Ръчен дилдо - fisting за начинаещи

    Ръчен дилдо - fisting за начинаещи

    Фистинг за начинаещи: Изработеният от гъвкав винил дилдо "Hand", както подсказва името, е дилдо, моделирано по мъжката ръка. Протегнатите пръсти позволяват чувствително проникване, без да се натоварва прекомерно сфинктерният мускул, което е идеално за практикуване на фистинг или за самостоятелно правене на фистинг.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: