От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

 • BDSM свещи от колекцията Dr Sado: Насладете се на еротичните удоволствия между удоволствието и болката с прекрасните SM свещи на MEO.

Категории

Бюлетин

 • Открийте своята страст - висококачествени BDSM продукти и аксесоари за робство в магазина на MEO.


  Вълнуваща и завладяваща селекция от BDSM продукти ви очаква в BDSM магазина на MEO. БДСМ означава разнообразни еротични практики, които включват размяна на власт и контрол между двама или повече партньори. От робство, дисциплина, господство и подчинение до садизъм и мазохизъм - какъвто и аспект на BDSM вселената да ви очарова, BDSM магазинът на MEO е идеалното място да изживеете предпочитанията си.

  За BDSM магазина на MEO: мисия и страст.

  В BDSM магазина на MEO се гордеем, че предоставяме удовлетворяващ и безопасен начин на всички хора, независимо от нивото им на опит или склонност към BDSM, да изследват своите BDSM фантазии. С нашата мисия да разпространяваме забавлението и радостта от BDSM по целия свят, в MEO BDSM Shop предлагаме широка гама от BDSM продукти и BDSM секс играчки, които да отговарят на всички вкусове и нива. MEO BDSM Shop непрекъснато се развива и като част от нашия ангажимент за приобщаване и разнообразие, ние направихме нашия асортимент полово флуиден. Винаги сме се гордеели с фокуса си върху гей BDSM продуктите и ще продължим да обслужваме този важен сегмент, но вярваме, че е важно да включим и представим разнообразния спектър от полови идентичности и сексуални ориентации в днешната BDSM общност. Ето защо ще разширим предлагането си, за да включим и представим по-добре всички клиенти.

  Какво ще намерите в MEO BDSM Shop: Нашите най-популярни BDSM продукти!

  Продукти за робство: MEO BDSM Shop е идеалното място за всички любители на игрите с робство. Разполагаме с голям избор от продукти за робство, като белезници, вериги за робство, въжета за робство, лента за робство и много други.

  Доминиране и подчинение: Търсите ли BDSM играчки и аксесоари, за да поемете или да се откажете от контрола в спалнята? В магазина на MEO BDSM ще намерите голям избор от камшици, лопатки, геги, палки, превръзки за очи и много други.

  BDSM продукти: За всички, които се интересуват от болката и удоволствието, магазинът MEO BDSM предлага голям избор от SM продукти като BDSM восък, скоби за зърна и други чувствени BDSM секс играчки.

  Фетиш облекло: Независимо дали е изработено от кожа, латекс или винил, в MEO BDSM Shop ще намерите огромен избор от фетиш облекло, за да изживеете фетиш фантазиите си.

  Специални продукти и необичайни артикули в MEO BDSM Shop.

  Ако искате да разширите хоризонтите си в областта на BDSM, в MEO BDSM Shop гарантирано ще намерите това, което търсите. От колани за целомъдрие, много специална BDSM секс играчка за контролиране на сексуалната възбуда и оргазма, до различни вибратори и тапи за анално обучение.

  Нашите устройства за електростимулация, известни още като играчки за електросекс, предлагат съвсем ново усещане за възбуда и стимулация. Магазинът за BDSM на MEO предлага и впечатляваща селекция от кожени маски, латексови маски и BDSM маски от спандекс и неопрен за анонимни сценарии или сценарии за игра с хора.

  За тези, които жадуват за послушание или просто обичат чувственото пляскане на СМ камшик или BDSM култиватор, магазинът за BDSM на MEO има точно това. Нашите камшици и SM култиви за езда са изработени от внимателно подбрани, издръжливи материали, които предлагат прецизност и дълготрайност, като същевременно осигуряват отличен захват.

  Фината, но неустоима сила на добре изработения камшик или култиви може да преобрази всяка BDSM сцена, изпълвайки я с атмосфера на очакване и вълнение. Независимо дали имате опит в използването на тези инструменти за въздействие или сте нови в изкуството на еротичното пошляпване, в BDSM магазина на MEO ще намерите аксесоар, който да отговаря на вашето ниво на опит и предпочитания.

  Освен това BDSM магазинът на MEO предлага богат избор от машини за чукане, машини за доене на мъже и секс машини, които могат да осигурят ново ниво на върховно удовлетворение. За тези, които търсят интензивно удоволствие, безмилостна стимулация и вълнуващо господство и подчинение, нашите машини за чукане са перфектната BDSM секс играчка. Те се предлагат в различни размери и модели, за да отговарят на разнообразни предпочитания и ситуации.

  Нашите колани за обвързване също са съществена част от всяко BDSM оборудване. Те предлагат прост, но ефективен начин за ограничаване на движенията и упражняване на контрол. Различните колани за робство предлагат различни степени на ограничение - от леки, гъвкави модели до тежки, заключващи се конструкции за тези, които предпочитат по-сурова форма на робство.

  В MEO-BDSM Shop се гордеем с качеството, безопасността и гъвкавостта на BDSM продуктите и BDSM секс играчките, които предлагаме. Стремим се да гарантираме, че всеки продукт, който предлагаме за продажба, е с високо качество и осигурява безопасно и приятно изживяване. Където и да ви отведат вашите BDSM фантазии, ние сме тук, за да ви подкрепим и да направим преживяването ви възможно най-удовлетворяващо.

  Интензивността на BDSM сесията може да се увеличи и чрез използването на пръстен за пенис или тежест за тестиси. Тези секс играчки имат за цел не само да подсилят ерекцията и да забавят еякулацията, но и да осигурят допълнително ниво на контрол и подчинение в контекста на BDSM. В BDSM културата секс играчките като пръстени за пенис и тежести за тестиси имат по-дълбока символика и функция.

  Пенис ринговете, които се предлагат в BDSM магазина MEO в различни форми и размери, могат да помогнат за увеличаване и удължаване на ерекцията, засилвайки удоволствието за ползвателя. В BDSM инструментариума обаче те могат да се използват и като инструмент за власт и контрол. Ако доминиращият партньор определя кога и за колко време подчиненият партньор да изпитва еректилна стимулация или забавяне на оргазма, това увеличава елемента на подчинение и господство в играта.

  Подобно на пенис пръстените, тежестите за тестиси също могат да се използват в контекста на BDSM. Теглилките за тестиси често се свързват с практиката на ball stretching която за много мъже предизвиква силно чувство на стимулация и удовлетворение. В контекста на BDSM обаче те могат да се използват и като форма на унижение или наказание, особено когато са съчетани с контрол на болката и удоволствието.

  В MEO-BDSM Shop предлагаме широка гама от пръстени за петел и тежести за тестиси, за да подсилим тези специални BDSM преживявания. Всички наши продукти са с високо качество и са проектирани и произведени с оглед на безопасността и удоволствието.

  Като цяло е важно да се знае, че при BDSM, както и при всяка друга сексуална дейност, съгласието, комуникацията и безопасността трябва да са от първостепенно значение. За да гарантираме, че всеки, който използва BDSM продукти и BDSM секс играчки от нашия BDSM магазин, спазва тези принципи, ние от MEO BDSM Shop приемаме много сериозно отговорността си да предлагаме висококачествени и безопасни продукти и да предоставяме платформа, която набляга на правилната употреба, безопасността и необходимостта от практики по взаимно съгласие.

  Стълбове, вакуумни легла и други BDSM мебели от MEO BDSM Shop са идеални за добавяне на физическо измерение към вашето BDSM преживяване. Стимулаторите на простатата също могат да помогнат за издигане на физическото чувствено изживяване на ново ниво.

  Принудителният оргазъм или Tease & Denial е друга интензивна област на BDSM, която BDSM магазин MEO покрива. Разполагаме със селекция от BDSM секс играчки, специално предназначени за създаване на интензивни и принудителни оргазми.

  Селекцията ни от скоби за зърна, пенис тапи, анални разширители и фистинг аксесоари (включително специални фистинг гелове) предлага допълнителни начини да се потопите в света на BDSM. Любовните люлки и специалните BDSM мебели, като например стълбове, естакади за наказание, естакади за чукане и др. от MEO BDSM Shop, могат да помогнат за увеличаване на BDSM удоволствието и подобряване на позиционирането и движението.

  От кожени колани до анални душове - нашата селекция от BDSM продукти предлага по нещо за всяко предпочитание и склонност. А нашите висококачествени кожени белезници и белезници за глезените са идеалните BDSM секс играчки, с които да поемете контрола и да играете играта на власт.

  В MEO, водещия BDSM магазин, полагаме големи грижи да ви предложим висококачествени кожени продукти за робство. С всеки артикул, който предлагаме в нашия BDSM магазин, от белезници и белезници за ръце до колани, маски и сбруи, ние показваме нашата страст към съвършенството и ангажимента си към първокласното качество.

  Всеки един продукт за кожено обвързване, предлаган в нашия BDSM магазин, е изработен с особено внимание и прецизност. В резултат на това те не само изглеждат много добре, но и са изключително здрави и издръжливи. Фините метални детайли, като катарами и нитове, са с логото на MEO - знак за автентичност и качество, който характеризира нашия BDSM магазин.

  BDSM магазинът MEO е известен по целия свят с изключителното качество и издръжливост на своите BDSM продукти. Ние се гордеем с репутацията си на BDSM сцената. Ето защо активно подкрепяме BDSM събития по целия свят в качеството си на спонсор. Това отразява дълбоката ни връзка с BDSM общността. Тази връзка искаме да изразим и в BDSM магазина на MEO.

  Знаем, че нуждите и предпочитанията на нашите клиенти също са глобални. Ето защо нашият BDSM магазин доставя стоки в над 100 държави. Нашата цел е да предоставим на любителите на BDSM по целия свят висококачествени BDSM продукти от нашия BDSM магазин.

  Независимо дали сте нови в света на BDSM, или имате дългогодишен опит, с всяка покупка от нашия MEO BDSM магазин ще получите продукт, който съчетава най-високо качество, изработка и изтънчен дизайн.

  Опитайте MEO BDSM магазина! Позволете на разнообразието на нашия BDSM магазин да ви отведе във вълнуващия свят на BDSM. Очаква ви завладяващо пътешествие, което ви обещава нови, изтръпващи преживявания.

  Специални BDSM желания: BDSM магазинът на MEO сбъдва вашите фантазии.

  Всеки има своите предпочитания и в BDSM магазина на MEO удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет. Независимо от опита или интереса ви към BDSM, ние ви предлагаме точно това, от което се нуждаете за най-доброто BDSM изживяване.

  Качество и безопасност в BDSM магазина на MEO: Задълбочен поглед.

  Безопасността е наш основен приоритет в BDSM магазина на MEO. Всъщност тя е един от крайъгълните камъни на нашата корпоративна философия. Когато добавяме нови BDSM продукти и BDSM секс играчки към асортимента си, ние се уверяваме не само, че те са привлекателни и ефективни, но и че са безопасни за употреба.

  Знаем, че BDSM е практика, която крие рискове, ако не се извършва правилно и отговорно. Ето защо BDSM магазин MEO гарантира, че всички BDSM продукти и BDSM секс играчки са произведени така, че да сведат до минимум риска и да увеличат максимално удоволствието.

  Освен това всички наши продукти са изработени от висококачествени материали. Независимо дали става въпрос за BDSM мебели, кожени колани или електрически секс играчки, ние се грижим всеки продукт, който предлагаме тук, в BDSM магазина, да е изработен по най-високите стандарти. Вярваме, че качеството е неразделна част от безопасността, и затова не правим компромиси с качеството на нашите продукти.

  тестването на продуктите е неразделна част от нашия контрол на качеството. Всеки BDSM продукт и BDSM секс играчка, които предлагаме в BDSM магазина на MEO, се тества стриктно, преди да бъде пуснат на пазара. Тези тестове включват както физически, така и качествени проверки, за да се гарантира, че те са безопасни и приятни за употреба.

  В допълнение към качеството на продуктите, безопасността на нашите клиенти също е важна за нас в MEO BDSM Shop. Уверяваме се, че всяка лична информация, която споделяте с нас, се обработва сигурно и поверително.

  Като цяло, нашата основна цел в MEO BDSM Shop е да ви осигурим безопасна и надеждна среда, в която да изследвате и реализирате своите BDSM интереси и фантазии. Вашата безопасност и удовлетворение винаги са на първо място и ние се гордеем, че сме една от водещите компании в BDSM индустрията, която следва този принцип във всяко отношение.

  Дискретността е основен приоритет в MEO BDSM Shop.

  Ние поставяме нуждите на нашите клиенти на първо място и знаем, че дискретността е важен аспект при закупуването на BDSM продукти или BDSM секс играчки. Ето защо ние в MEO BDSM Shop отдаваме особено значение на дискретното обработване на всяка покупка.

  Обслужване на клиенти в MEO BDSM Shop.

  BDSM е завладяващ и разнообразен свят, който може да повдигне много въпроси, независимо колко опитни сте. Нашият специализиран екип за обслужване на клиенти в MEO BDSM Shop е винаги готов да отговори на всичките ви въпроси и да се увери, че ще имате възможно най-доброто изживяване при пазаруване при нас.

  MEO BDSM Shop обаче е нещо повече от място за пазаруване. Това е място, където можете да изследвате, откривате и изживявате своите BDSM фантазии. Независимо дали току-що сте започнали своето BDSM пътешествие или вече сте опитен играч в този пленителен свят, MEO BDSM Shop ще ви придружава и подкрепя във вълнуващото ви пътуване.

  Независимо дали се нуждаете от информация за конкретен продукт, или търсите общи съвети, свързани с BDSM, нашият екип за обслужване на клиенти в MEO BDSM Shop е винаги на ваше разположение. Ако изискванията ви са по-сложни, нашият екип от експерти в MEO BDSM Shop с удоволствие ще изработи индивидуално решение за вас.

  Вашето удовлетворение е наш основен приоритет в MEO BDSM Shop и ние винаги се стремим да ви подкрепим във всичките ви BDSM нужди. В края на краищата в MEO BDSM Shop се стремим да направим разнообразните аспекти на света на BDSM достъпни, безопасни и най-вече приятни за вас. Добре дошли в MEO BDSM Shop - вашата врата към вълнуващия свят на BDSM.

  Информирам, обучавам, обогатявам: нашият подход към BDSM в MEO BDSM Shop.

  Ние твърдо вярваме, че BDSM може да бъде обогатяваща практика, която помага на хората да изследват своята сексуалност по дълбок и удовлетворяващ начин. Ето защо в MEO BDSM Shop ние не само наблягаме на предлагането на висококачествени BDSM продукти и BDSM секс играчки, но и на обучението на нашите клиенти относно безопасните и консенсусни BDSM практики.

  Специални продукти и хардкор BDSM в MEO BDSM Shop

  Ако искате да издигнете BDSM преживяването си на следващото ниво, MEO BDSM Shop е точното място за вас. От специални атрибути за робство до екстремни BDSM играчки и персонализирани продукти, BDSM магазинът на MEO предлага широка гама от продукти, които не оставят нищо за желаене.

  BDSM магазин на общността на MEO: Станете част от семейството на MEO.

  БДСМ е нещо повече от практика - това е общност. Ние от BDSM магазина на MEO се гордеем, че сме платформа за BDSM общността. Ние сме общност от отдадени почитатели на BDSM, които се стремят към безопасност, образование и преди всичко към забавление.

  Пазаруване в MEO BDSM Shop:

  Пазаруването в MEO BDSM Shop е просто и ясно. Можете да поръчате нашите продукти онлайн. Предлагаме широка гама от популярни методи за плащане, за да направим пазаруването възможно най-лесно за вас.

  MEO BDSM Shop:

  Независимо дали току-що сте се впуснали в BDSM приключение или търсите нови BDSM продукти, които да добавите към съществуващата си колекция, MEO BDSM Shop ви предлага най-доброто BDSM пазаруване. От широката ни гама продукти, ангажимента ни към качеството и безопасността, дискретното ни обслужване до първокласното обслужване на клиентите - винаги можете да разчитате на MEO BDSM Shop.

  Така че какво чакате? Потопете се във вълнуващия свят на BDSM с MEO BDSM Shop. Очакваме с нетърпение да ви придружим по време на вашето откривателско пътешествие и да ви запознаем с всички завладяващи и изтръпващи удоволствия, които светът на BDSM може да предложи.

 • Опит и надеждност

  С продуктите от онлайн магазина на MEO можете да изживеете всичките си фантазии, да ги изпробвате до насита и винаги да разчитате на изключителното качество и надеждност на нашите продукти. Възползвайте се от нашия опит, защото MEO е един от водещите доставчици в BDSM и еротичната индустрия. Нашият известен BDSM онлайн магазин доставя продукти по целия свят от 1997 г. насам и всеки ден изпращаме хиляди артикули. От само себе си се разбира, че всички наши продукти отговарят на най-високите стандарти за качество.

 • Обслужване и дискретност

  Знаем, че BDSM може да бъде деликатна тема, затова се отнасяме много сериозно към защитата на личния ви живот. Опаковките ни са дискретни и никога не споделяме личните ви данни с трети страни. Можете да пазарувате при нас спокойно, защото поверителността ви е наш основен приоритет. Поръчката ви ще бъде изпратена по пощата, DHL или UPS, дискретно опакована с неутрален изпращач. Никой не може да види какво има в пратката, защото поверителността ви е важна за нас. Ако имате нужда от съвет за продукта, не се колебайте да ни се обадите или да ни пишете.

 • Бърза доставка

  MEO доставя в цял свят, без минимална стойност на поръчката. По правило ще получите пратката си в цял свят на изгодни цени за доставка само в рамките на няколко дни (разбира се, възможни са и експресни доставки, ако се нуждаете от даден продукт много бързо).

 • Сигурно плащане

  Можете да платите за поръчката си с кредитна карта (American Express, Visa или Mastercard), Paypal, банков превод или наложен платеж.

 • Търговия на едро

  С нашата богата гама ние съчетаваме определянето на тенденциите, продуктовите иновации и стандартите за качество. Разполагаме с всички продукти на склад - от основните продукти до нишовите продукти и специалните екстри. Искате ли да продавате BDSM продукти от MEO? Тогава моля, регистрирайте се като търговец.