От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Електрическа стимулация

Бюлетин

Електрическа стимулация 

Електросекс от меко до твърдо: По време на електросекс всички възможни зони на тялото се стимулират интензивно чрез ток за стимулиране или електростимулация. Вълнуващо усещане, което ще искате да изпитате отново и отново.

Подкатегории

 • Тази вълшебна пръчица за сексуална електростимулация, наречена Violet Wand, изпраща хиляди малки светкавици от светещата стъклена приставка към кожата на получателя. В зависимост от това колко силна е настройката на Violet Wand и коя приставка се използва, всяка отделна светкавица се усеща като нежно изтръпване или злобно убождане. Така получавате стимулация от нежна до болезнена, съчетана с впечатляващи и може би дори плашещи визуални ефекти.

 • Изпитайте интензивна електростимулация с продукти от E-Stim Systemsекспертите в областта на електросекса. Открийте висококачествени устройства за е-стимулация за всички нива на опит, съчетани с експертни съвети и сигурна доставка.

 • Със силен фокус върху дизайна, технологиите и потребителското изживяване, продуктите на ElectraStim предлагат уникална комбинация от удоволствие и производителност, която е привлекателна както за начинаещи, така и за опитни потребители. Продуктовата гама се простира от комплекти за начално ниво до сложни устройства, като всички те са внимателно проектирани, за да осигурят безопасно, приятно и ефективно изживяване.

 • Mystim - E-Stim - наказание или награда. Вие решавате: Ние ви довеждаме до оргазъм с оризов ток и e-stim. Потопете се в очарователния свят на електросекса.

 • Нашите устройства за стимулиране на тока предизвикват напълно нови, възбуждащи и неописуеми чувства. Електросексът наистина не може да се сравни с никоя друга еротична форма на игра. Чувствата, които могат да се породят от електростимулацията, са просто прекрасни.

 • Добре дошли в MEO Shop, вашите експерти по анална електростимулация! В нашата категория "Анална електростимулация" ви предлагаме богат избор от продукти, които да ви помогнат да осъществите фантазиите си и да получите уникални и вълнуващи преживявания. Нека заедно да се потопим в очарователния свят на аналната електростимулация и да открием многобройните възможности.

 • Всичко за електростимулация на пениса и тестисите - от нежни до твърди. С нашия токов пръстен за стимулиране на пениса, електрически пръстен за тестисите или E-Stim Humbler до оргазъм.

 • От нежни до твърди, нашите щипки, скоби и смукалки стимулират зърната с електростимулация. Стимулиращият ток никога не е бил толкова възбуждащ ....

 • В света на BDSM електростимулацията усъвършенстваната технология се среща с интимното експериментиране. Това е еротично приключение, в което чрез електростимулация се предизвикват различни усещания. Това може да бъде приятно усещане за изтръпване, пулсиращи вибрации или интензивни тласъци, които обхващат широк спектър от сексуални усещания. BDSM електростимулацията дава възможност да се експериментира с интензивността на електрическите токове и по този начин да се регулира интензивността и дълбочината на усещанията.

 • Добре дошли в света на еротичната електростимулация - тук, в магазина на MEO, ще намерите всичко, което сърцето ви желае. В категорията "Аксесоари за еротична електростимулация" сме събрали разнообразни незаменими аксесоари, за да можете да изживеете своите наелектризиращи приключения безопасно, удобно и с максимално удоволствие.

 • Добре дошли в очарователния свят на вагиналната електростимулация - вълнуваща област на сексуалната стимулация, която ви позволява да изпитате напълно нови и уникални усещания. Ако търсите интензивен и разнообразен метод за удовлетворение, вагиналната електростимулация може да е точно за вас.

E-stim е електросекс с гаранция за оргазъм

 

Така че се интересувате от E-Stim. Това е чудесно. Дошли сте на правилното място в MEO.

 

E-stim означава електростимулация и става все по-популярен извън BDSM общността.

 

В интимната ви област има много нерви - много повече, отколкото на други места, поради което сте толкова чувствителни там - и с правилно регулирано устройство за стимулиращ ток и подходящи секс играчки E-Stim можете да стимулирате всеки един от тези нерви в тялото си или в тялото на партньора си до степен на абсолютен екстаз.

 

Това работи еднакво добре както самостоятелно, така и по двойки (или в тройка), като и за двамата има цяла гама от стилове на игра, които понякога помагат да достигнете до оргазъм бързо и бурно, а друг път могат да ви радват с часове като нежно изтръпване, което бавно се разпространява по цялото тяло. Точно както ви харесва, както искате или както можете да го понесете.

 

Какво е електросекс, e-stim мъж и e-stim жена?

 

Електросексът или еротичната електростимулация е включването на електронни импулси в сексуалните действия. Нарича се още еротична електростимулация или e-stim. Устройствата, необходими за това, често се наричат играчки за е-стимулация, устройства за стимулиращ ток или устройства за е-стимулация.

 

Терминът електросекс означава широк и вълнуващ диапазон, който може да се простира от нежна прелюдия до интензивно проникване и дълготрайни оргазми. Клиентите на MEO с опит в електросекса съобщават за голямо удоволствие и невероятни усещания и "оргазмени трепети", които продължават с минути.

 

Опасен ли е електросексът?

 

Устройствата за електросекс на MEO са с висок и безопасен стандарт. Нашите устройства за стимулиращ ток първоначално идват от областта на TENS устройствата, тъй като те се използват в медицината, например за изграждане на мускули и стимулиране на нерви, от няколко десетилетия. Следователно електросексът или еротичната електростимулация не е опасна, а просто си играе с нервните стимули, тъй като те така или иначе се случват в тялото ви. При електросекса тези стимули просто се усилват и се използват специално за еротизираните части на тялото.

 

За всички видове игри, включващи електростимулация, обикновено е необходима комбинация от устройство за стимулиращ ток и допълнителни електро-играчки, които могат да бъдат свързани към устройството. Изборът в MEO е голям, особено популярни са например електрическата стимулация на пениса, стимулиращият ток за простатата, но също така и тапите за стимулиращ ток или електрическият разширител за уретрата. Аксесоарите за оценяване на зърната, зърната или оценъчните примки, които могат да се прикрепят към пениса и тестисите, също са сред най-популярните електро играчки. Електродите Estim са включени във всеки уред за стимулиращ ток на MEO и могат да бъдат закупени отново и отново от MEO в онлайн магазина.

 

 

Вибратор с ток за стимулиране - електросекс вибратор

 

Вибраторът estim от MEO е лесен за използване и не изисква допълнително окабеляване. Той е оборудван със собствен генератор на импулси и проводящи повърхности, а интензивността на еротичната електростимулация може лесно да се регулира чрез различни предварително програмирани режими на разпускане. Така че това е перфектното въведение, което може да доведе вас или други хора до електросексуален оргазъм нежно или по-скоро бързо и интензивно с натискането на един бутон.

 

Инструкции за електросекс

 

Препоръчваме ви първо да се запознаете с устройството за стимулиращ ток "извън тялото". Най-добрият начин да направите това е предварително да експериментирате малко с електронната играчка в ръката си. Трябва да държите електронната играчка или играчката, която е свързана с устройството за електронно стимулиране, с двете си ръце - така че и двата полюса/проводящите повърхности да имат контакт с кожата.

 

След това включете тока за стимулиране/устройството за електростимулация. Не се притеснявайте, електронните играчки и устройствата e-stim обикновено винаги се стартират автоматично при нисък интензитет. Има смисъл да опознаете импулсите и стимулите с ръце и да изпробвате различни интензивности, преди да използвате устройството за оценка върху еротични зони като пениса или ануса. Токът се разпределя равномерно върху дланите на ръцете и обикновено при контакт на кожата с цялата повърхност. Ако докоснете двата полюса само с два върха на пръстите, протичащият ток се концентрира върху две малки зони (върховете на пръстите) и изведнъж става по-интензивен. Затова не се плашете и по възможност избягвайте малки контактни повърхности.

 

Гел за устройства за електросекс и стимулиращ ток

 

За електросекс и еротична електростимулация винаги препоръчваме използването на лубриканти на водна основа, като например нашия лубрикант Aquameo, за да може токът да се провежда оптимално. За стимулационен ток ценителите се насочват направо към оптималния контактен гел за оценка от MEO, наречен "E-Shock". Този гел на водна основа има специални свойства, които допълнително подобряват проводимостта.