От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Mystim - Електростимулация

Бюлетин

Mystim - Електростимулация 

Mystim - E-Stim - наказание или награда. Вие решавате: Ние ви довеждаме до оргазъм с оризов ток и e-stim. Потопете се в очарователния свят на електросекса.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 46 елемента
Покажи 1 - 12 от 46 елемента

Mystim, електросекс, електростимулация, e-stim, електросекс играчки.... Ех, какво!?

 

Не се притеснявайте, ние имаме отговорите: Електричеството и сексът са доста старо явление, но едва сега набират заслужената си популярност. Нищо чудно! Технологиите, играчките и страстта към тях в момента преживяват абсолютен пик, което е наистина забавно - и може да бъде наистина забавно за всички вас!

 

Електрическите игри, разбира се, могат да бъдат част от садо-мазо практиките, но не е задължително да бъдат! Дали искате да живеете в центъра на Електрическия град, или да се наслаждавате на по-тихи покрайнини, зависи изцяло от вас.

 

Като цяло, ако спазвате няколко основни правила, електросексът е безвреден и безумно вълнуващ акцент, който определено трябва да изпробвате сами.

 

Какво е Mystim електросекс?

 

Mystim Под електросекс обикновено се разбира приятното включване на електронни импулси в сексуалните действия.

 

Нарича се още електростимулация или накратко e-stim. Хардуерът за това комплексно се нарича e-stim играчки или e-stim устройства - за най-важните разлики ще поговорим след малко.

 

Терминът електросекс обозначава широка и вълнуваща област, която може да варира от нежна прелюдия до интензивно проникване и продължителна кулминация.

 

С други думи, от нежно до твърдо и от стимулиращо до вълнуващо.

 

На това несравнимо усещане за изтръпване, което може да изпрати цялото тяло в екстаз, може да се насладите сами или като двойка - или като тройка ... ;-)

 

Как работи електросексът Mystim?

 

В тялото ни има много чувствителни нервни окончания и пътища, които предават информация, като например докосване, до мозъка ни. А за този обмен на информация самото ни тяло дори постоянно изпраща електрически импулси. Защото: удар по кожата, нежна ласка и, разбира се, също целувка или секс, тялото ни превръща от "докосване на нервните окончания" в електрически импулс, който изпраща към мозъка като стимулация. Така че докосването винаги е "индиректен" електрически импулс в тялото.

Интелигентен мръсен разговор: Устройствата E-Stim и играчките за електросекс говорят на езика на тялото ни: без да се нуждаят от превод, електрическият импулс се изстрелва директно към мозъка! ... ... и ни възбужда толкова феноменално, че отделяме много ендорфини.

 

В областта на гениталиите има особено много чувствителни нервни окончания, които чакат там като голяма площадка за бушуващите импулси на e-stim .

 

За тази стимулираща комуникация в тялото трябва да докоснем едновременно положителен и отрицателен полюс, за да може електричеството да протече през нас - и точно между електрическите полюси се случва магията!

 

За това има много вълнуващи възможности: Играчки с две вградени проводящи повърхности, играчки с една проводяща повърхност и самозалепващ се електрод като противоположен полюс, устройства за електростимулация с два или повече електрода и играчки, които могат да се прикрепят точно в и върху ерогенните зони, и много други.

 

Въображението няма граници - поне не и поради технологията!

 

Хардуер: устройство E-Stim или играчка E-Stim

 

Широката област на електронните играчки може да бъде разделена на две основни категории, в допълнение към много фини разлики: Първо, има универсални "Е-стимулаторни устройства", към които могат да се свържат безброй играчки, електроди и т.н. - и има самостоятелно функциониращи"играчки с вграден Е-стимулатор".

 

 • Устройство E-Stim: Тези интелигентни контролни центрове са нещо като командни мостове за всички изтръпващи екскурзии в безкрайните пространства - и дълбочини - на електросекса! Сексуалната фантазия няма граници, когато регулирате контролите от нежно до силно, от постоянно до ритмично или от пулсиращо до напъване. Независимо дали става дума за класически или модерен: Нашите устройства за електросекс се предлагат в цифрова и аналогова версия.
 • Докоснати: Коя е-стимулаторна играчкаще свържете, се решава от ситуацията, желанието или всеки сам за себе си: Има вибратори, анални тапи, клетки за пенис, колани на целомъдрието, ръкавици, любовни топчета или електроди за напълно индивидуални и стимулиращи е-стимулаторни сесии.
 • Мултиплейър: Двуканалните устройства като SexBox на MEO, Tension Lover или Pure Vibes могат да захранват едновременно две играчки или двойки електроди и да осигуряват двойно (за двойки) забавление! Зевсът сред устройствата за е-стимулация е Cluster Buster. Той може дори да изстрелва мълниите си в безкраен брой играчки и с осем независими и индивидуално регулируеми канала катапултира абсолютно всеки в електросекс Олимп. И дори се предлага с дистанционно управление.
 • Секс играчки с вграден E-Stim: E-Stim to go (crazy!). Защото с вибраторите E-Stim, които са оборудвани със собствен генератор на импулси и проводящи повърхности, получавате също толкова изтръпване, но с по-малко хардуер. Е-интензивността се регулира лесно чрез различни предварително програмирани режими на разпускане. Лесен начин да започнете, за да превърнете себе си и другите в почитатели на електросекса с едно натискане на бутона - нежно или бързо и интензивно.

 

Включете го: Съвети за започване на работа

 

Препоръчваме ви първо да се запознаете с устройството за стимулиращ ток "извън тялото". Най-добрият начин да направите това е предварително да експериментирате малко с електронната играчка в ръката си:

 

 1. Дръжте електросекс играчка или играчка, която е свързана с устройство за електронно стимулиране, с двете си ръце - така че двата полюса/проводими повърхности да имат контакт с кожата.
 2. Само(!) сега включете тока/електронното устройство. Не се притеснявайте, е-играчките и е-стимулаторите автоматично започват с нисък интензитет.
 3. Запознайте се с импулсите и стимулите с ръце и изпробвайте различни интензивности.

 

Но бъдете внимателни: токът се разпределя равномерно върху дланите на ръцете ви и като цяло, когато кожата е в контакт с цялата повърхност. Ако докоснете двата полюса само с върховете на двата си пръста, протичащият ток се концентрира върху две малки зони (върховете на пръстите) и изведнъж става по-интензивен.

 

Затова не се плашете и по възможност го избягвайте!

 

Аксесоари за напреднали потребители: лубриканти, играчки и др

 

Ако знаете малко повече за електросекса, нищо не може да ви шокира... Но бихме искали да ви запознаем с няколко много чувствени, възнаграждаващи и може би все още доста непознати джаджи.

За повече волтаж във вагината и изтръпващи електронни ерекции...:-)

 

 • "Електросекс" лубриканти: Уверете се, че използвате оптимизирани за е-стимулация лубриканти, които са съвместими с вашите играчки, презервативи и проводимост. Да, има такова нещо: специални лубриканти - като Aquameo или E-Shock - които не само се плъзгат гладко, но и провеждат електричество.
 • За мъжа: пенис примките По принцип са забавни, но с E-Stim те са толкова невероятно стимулиращи, че всъщност никога повече няма да искате да извадите пениса си от примката. Просто я сложете, затегнете я, завъртете я и свършете.
 • За покорните мъже: електрически клетки за пенис С тях непослушните момчета стават много добри, а добрите момичета обичат да стават непослушни. Клетките за пенис с e-stim не само държат пениса под контрол, но и го глезят с електрически импулси, докато чака свободата - от сладко до зло ...
 • За жената: любовни топчета Те позволяват дълбоко вагинално проникване, което стимулира с всяко малко движение. Центърът на удоволствието и тазовото дъно, които са оптимално тренирани от любовните топчета, са възхитени. Особено когато нежните електрически шокове стимулират вагиналните стени и околните мускули.
 • За него и за нея: сонди Има сонди с най-различни форми, които могат да се използват за изследване и галене на най-различни места. Те са леки, удобни, предлагат голяма свобода на движенията и доставят е-стимулационните импулси точно там, където трябва да отидат.

 

Опасен ли е токът за стимулиране или опасен за здравето?

 

По принцип токът на стимулация в електронните играчки не е опасен, ако ги използвате правилно според инструкциите и не ги модифицирате. За възможно най-голяма безопасност трябва да се спазват следните правила:

 

 • Най-важното правило: никога не използвайте E-Stim над кръста. Избягвайте на всяка цена областите на сърцето, шията и мозъка! Най-важното изключение от това правило: щипките за зърна! Например нашите двуполюсни скоби за зърна.
 • Други забранени неща са: Е-стимулатор със сърдечен дефект или сърдечен пейсмейкър без лекарска консултация, Е-стимулатор по време на бременност, Е-стимулатор във връзка със запалими предмети/течности.

Как мога да контролирам това?

 

Електричеството винаги търси най-краткия път между двата полюса.
Това е правилото, което винаги може да се използва, за да се провери дали токът протича през една от трите забранени зони - мозък, сърце или гърло.

Предразсъдъците са изключени: Електросексът е СМ? Мога ли да използвам ток за стимулиране, за да накажа роба си? Какво е BDSM наказание или наказание за Sub.

 

Не е задължително, но разбира се, че може! И за да бъдем честни: без пионерския дух на СМ и БДСМ сцената, технологиите за електросекс Mystim , Mystim играчките за електросекс и нарастващото любопитство към волтажа в спалнята вероятно все още щяха да са на нивото на първата електрическа крушка.

Така че електросексът определено може да бъде SM - но може да бъде и почти всичко, което ви се иска.

 

Разнообразието от висококачествени и много различни Mystim електросекс играчки показва, че освен интензивните кулминации, по-меките звуци, продължителната стимулация и трайните ефекти, като например добре тренираните мускули на тазовото дъно, са това, което прави електросекса "представителен".

 

Но както казах: Границите между тръпнещата Mystim прелюдия и пулсиращите Mystim наказания са не само подвижни, но и безкрайно регулируеми с добри играчки ;-)Искате да си купите Mystim продуктна ниска цена в Европа, например в Германия, Швейцария, Италия, Люксембург или Австрия? Тогава магазинътMystim е правилното място за вас. Нашият Mystim онлайн магазин доставя Mystim продукти не само в цяла Европа, но и по целия свят, във възможно най-кратки срокове и разбира се, дискретно опаковани.