От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Mystim - Електростимулация

Бюлетин

Mystim - Електростимулация 

Mystim - E-Stim - наказание или награда. Вие решавате: Ние ви довеждаме до оргазъм с оризов ток и e-stim. Потопете се в очарователния свят на електросекса.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 46 елемента
Покажи 1 - 12 от 46 елемента

Mystim Продукти за еротична електростимулация в онлайн магазина на MEO

Mystimелектросекс, електростимулация, e-stim, играчки за електросекс... Какво?

 

Не се притеснявайте, ние имаме отговорите: Електричеството и сексът са доста старо явление, но едва сега набират заслужена популярност. Нищо чудно! Технологиите, играчките и желанието за тях в момента са на върха на всички времена, което е наистина забавно - и може да бъде забавно за всички вас!

 

Електрическите играчки, разбира се, могат да бъдат част от практиките на СМ, но не е задължително да бъдат! Дали искате да живеете в центъра на електрическия град, или предпочитате да се наслаждавате на по-тихо предградие, зависи изцяло от вас.

 

Като цяло, ако спазвате няколко основни правила, електросексът е безопасен и невероятно вълнуващ акцент, който определено трябва да изпробвате за себе си.

 

Mystim Какво е електросекс?

 

Mystim Най-общо казано, електросексът представлява приятно включване на електронни импулси в сексуални действия.

 

Нарича се още електростимулация или накратко e-stim. Хардуерът за това обикновено се нарича е-стимулаторни играчки или е-стимулаторни устройства - за най-важните разлики между тях ще поговорим след малко.

 

Терминът електросекс обозначава широка и вълнуваща област, която може да варира от нежна прелюдия до интензивно проникване и продължителни кулминации.

 

С други думи, от нежно до твърдо и от стимулиращо до вълнуващо.

 

На това несравнимо усещане за изтръпване, което може да изпрати цялото тяло в екстаз, може да се насладите сами или като двойка - или като тройка ... ;-)

 

Mystim Как работи електросексът?

 

В тялото ни има много чувствителни нервни окончания и пътища, които предават информация, като например докосване, до мозъка ни. И за този обмен на информация самото ни тяло постоянно изпраща електрически импулси. Това е така, защото тялото ни превръща удара по кожата, нежната ласка и, разбира се, целувката или секса от "докосване на нервните окончания" в електрически импулс, който изпраща до мозъка като стимулация. Следователно докосването винаги е "индиректен" електрически импулс в тялото.

Интелигентен мръсен разговор: Устройствата за електростимулация и играчките за електросекс говорят на езика на тялото ни: без да е необходим превод, електрическият импулс се изпраща директно към мозъка! ... и ни възбужда толкова феноменално, че отделяме голямо количество ендорфини.

 

В интимната област има особено голям брой чувствителни нервни окончания, които очакват бушуващите импулси на e-stim като голяма детска площадка.

 

За тази стимулираща комуникация в тялото трябва да докоснем едновременно положителен и отрицателен полюс, за да може електричеството да протече през нас - и именно между електрическите полюси се случва магията!

 

За това има много вълнуващи възможности: Играчки с две вградени проводящи повърхности, играчки с една проводяща повърхност и залепващ се електрод като противоположен полюс, устройства за електростимулация с два или повече електрода и играчки, които могат да се поставят точно в и върху ерогенните зони, и много други.

 

Въображението ви няма граници - поне не и когато става въпрос за технологии!

 

Хардуер: устройство e-stim или играчка e-stim

 

Широката област на електронните играчки може да бъде разделена на две големи категории, в допълнение към много фини разлики: От една страна, има универсални "устройства за е-стимулация", към които могат да се свържат безброй играчки, електроди и т.н. - и има самостоятелно функциониращи"играчки с вградена е-стимулация".

 

 • Устройство за електростимулация: Тези интелигентни контролни центрове са нещо като командни мостове за всички изтръпващи екскурзии в безкрайните пространства - и дълбочини - на електросекса! Сексуалното ви въображение няма граници, когато настроите контролите от меко към твърдо, от постоянно към ритмично или от пулсиращо към напъващо. Независимо дали е класически или модерен: Нашите устройства за електросекс се предлагат в цифрова и аналогова версия.
 • Докоснати: Коя играчка за е-стимулацияще свържете зависи от ситуацията, желанието ви или от всеки отделен човек: има вибратори, анални тапи, клетки за пенис, колани за целомъдрие, ръкавици, любовни топчета или електроди за напълно индивидуални и стимулиращи сесии за е-стимулация.
 • Мултиплейър: Двуканалните устройства, като SexBox на MEO, Tension Lover или Pure Vibes, могат да захранват едновременно две играчки или двойки електроди и да осигурят двойно повече забавление (за двойките)! Зевсът на устройствата за електростимулация е Cluster Buster. Той дори може да изстрелва мълниите си в безкраен брой играчки и с осем независими и индивидуално регулируеми канала катапултира абсолютно всеки в електросекс Олимп. И дори се предлага с дистанционно управление.
 • Секс играчки с вграден е-стимулатор: е-стимулатор, който да се (побърка!). Защото с вибраторите E-Stim, които са оборудвани със собствен генератор на импулси и проводящи повърхности, получавате също толкова изтръпване, но с по-малко хардуер. Е-интензивността се регулира лесно чрез различни предварително програмирани режими на удоволствие. Лесен начин да започнете и да превърнете себе си и другите в почитатели на електросекса с едно натискане на бутона - нежно или бързо и интензивно.

 

Включете го: Съвети за започване на работа

 

Препоръчваме ви първо да се запознаете с устройството за електростимулация "извън тялото". Най-добрият начин да направите това е първо да експериментирате малко с електронната играчка в ръката си:

 

 1. Дръжте електросекс играчка или играчка, която е свързана с устройство за електронно стимулиране, с двете си ръце - така че и двата полюса/проводими повърхности да са в контакт с кожата.
 2. Едва сега (!) включете захранването/превключвателя на устройството e-stim. Не се притеснявайте, електронните играчки и устройствата e-stim автоматично започват с нисък интензитет.
 3. Запознайте се с импулсите и стимулите с ръце и изпробвайте различни интензивности.

 

Но бъдете внимателни: протичащият ток се разпределя равномерно по дланите на ръцете и като цяло по кожата. Ако докоснете двата полюса само с два пръста, протичащият ток се фокусира върху две малки зони (върховете на пръстите) и изведнъж става по-интензивен.

 

Затова не се плашете и по възможност го избягвайте!

 

Аксесоари за напреднали потребители: лубрикант, играчки и др

 

Ако вече сте малко по-запознати с електросекса, нищо не може да ви шокира толкова лесно ... Въпреки това бихме искали да ви запознаем с няколко много чувствени, възнаграждаващи и може би все още доста непознати джаджи.

За повече напрежение във вагината и изтръпващи електронни ерекции...:-)

 

 • "Лубриканти за електросекс ": Уверете се, че използвате оптимизирани за е-стимулация лубриканти, които са съвместими с вашите играчки, презервативи и проводимост. Да, има специални лубриканти - като Aquameo или E-Shock - които не само се плъзгат гладко, но и провеждат електричество.
 • За мъжете: Пенис примките по принцип са забавни, но с E-Stim те са толкова невероятно стимулиращи, че никога повече няма да искате да извадите пениса си от примката. Просто го поставете, затегнете, развъртете и свършете.
 • За покорни мъже: Електрически клетки за пенис Това прави лошите момчета наистина добри, а добрите момичета - наистина лоши. Клетките за пенис с e-stim не само държат пениса под контрол, но и го глезят с електрически импулси, докато чака свободата - от сладки до палави ...
 • За жени: любовни топчета Те позволяват дълбоко вагинално проникване, което стимулира с всяко малко движение. Центърът на удоволствието и тазовото дъно, които са оптимално тренирани от топчетата за удоволствие, са възхитени. Особено когато нежните електрически шокове стимулират вагиналните стени и околните мускули.
 • За него и за нея: сонди Има сонди с най-различни форми, които могат да се използват за изследване и галене на най-различни места. Те са леки, удобни, предлагат голяма свобода на движение и доставят импулсите на електронния стимулатор точно там, където са необходими.

 

Опасен ли е токът за стимулиране или опасен за здравето?

 

По принцип токът на стимулация в електронните играчки не е опасен, ако те се използват правилно според инструкциите и не се модифицират. Трябва да се спазват следните правила, за да се осигури възможно най-добрата безопасност:

 

 • Най-важното правило: Никога не използвайте e-stim над талията. Избягвайте на всяка цена областите на сърцето, шията и мозъка! Най-важното изключение от това правило: щипките за зърна! Например нашите двуполюсни скоби за зърна.
 • Други забранени неща са: Е-стимулация със сърдечен дефект или сърдечен пейсмейкър без лекарска консултация, Е-стимулация по време на бременност, Е-стимулация в комбинация със запалими предмети/течности.

Как мога да контролирам това?

 

Електричеството винаги търси най-краткия път между двата полюса.
Това е правилото, което винаги може да се използва, за да се провери дали токът преминава през една от трите забранени зони - мозък, сърце или гърло.

Предразсъдъци OFF: Електросексът СМ ли е? Мога ли да наказвам роба си с ток за стимулиране? Sub Какво е БДСМ наказание или наказание за .

 

Не е задължително, но разбира се, че може! Mystim Mystim И ако трябва да сме честни: без пионерския дух на СМ и БДСМ сцената, технологиите за електросекс, играчките за електросекс и нарастващото любопитство към волтажа в спалнята вероятно все още щяха да са на нивото на първата електрическа крушка.

Така че електросексът може да бъде и СМ - но може да бъде и почти всичко, което ви хрумне.

 

Mystim Разнообразието от висококачествени и много различни играчки за електросекс показва, че в допълнение към интензивните кулминации, по-меките звуци, продължителната стимулация и трайните ефекти, като например добре тренираните мускули на тазовото дъно, са това, което прави електросекса "социално приемлив".

 

Mystim Mystim Но както казах, границите между тръпнещата прелюдия и пулсиращите наказания са не само подвижни, но и безкрайно регулируеми с добри играчки ;-)Mystim Бихте ли искали да закупите продуктаевтино в Европа, например в Германия, Швейцария, Италия, Люксембург или Австрия? Mystim Тогава магазинът е точното място за вас. MystimMystim Нашият онлайн магазин доставя продукти не само в цяла Европа, но и по целия свят, във възможно най-кратки срокове и, разбира се, дискретно опаковани.