От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стимулатори на простатата

Бюлетин

Стимулатори на простатата 

Този стимулатор на простатата удря точното място и може наистина да стимулира простатата! Оргазмите без ръце, принудителните оргазми и освобождаването са възможни с вибратора за простатата от Alpha Male.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 80 елемента
Покажи 1 - 12 от 80 елемента

Масаж на простатата: G-точката или точката на удоволствие при мъжете

 

Защо масаж на простатата?

 

За повечето мъже масажът на простатата е изключително стимулиращ, тъй като простатата се смята за тайната G-точка или точка на удоволствието при мъжете. Масажът на простатата може да се разбира като масаж на G-точката при мъжете. Стимулирането на простатата действа най-добре чрез масаж с пръст или анална играчка или специален вибратор за простатата (наричан още мъжки вибратор ).

 

Масажът на простатата е прекрасно чувствено преживяване за много мъже. Ако мъжът мастурбира едновременно или прави секс по време на стимулацията на простатата, спиращото дъха усещане се засилва и води до интензивни, дълготрайни оргазми.

 

Разбира се, всеки мъж реагира по различен начин на стимулацията и аналният масаж на простатата може да не е по вкуса на всеки веднага, но според едно проучване повече от 70 % от хетеросексуалните мъже във връзка вече са опитвали или биха опитали масажор на простатата.

 

Но не се притеснявайте, защото има различни начини за масажиране и стимулиране на G-точката на мъжа. Не само през ануса, но и от външната страна на перинеума - областта между ануса и тестисите. При мъжете ерекцията може да се повиши и чрез прилагане на натиск върху перинеума.

 

Как да намеря простатата?

 

Простатата е полова жлеза, чиято задача е да произвежда секрет, който се смесва със спермата. Мъжката простата се нарича още простатна жлеза. Простатата осигурява оцеляването на сперматозоидите. Половият орган се намира под пикочния мехур и обгражда мъжката уретра, която отвежда урината и спермата навън.

 

Простатата може лесно да се усети с пръст през ануса. Точката G на мъжа се намира на около 5-7 см зад входа на ануса. Простатата може лесно да се усети с леко извит пръст, чиято долна част е насочена към пъпа.

 

Използвайте пръст или език, за да масажирате леко ануса отвън, за да може партньорът ви да се приспособи към усещането - ако използвате пръст, нанесете малко лубрикант на силиконова основа EZ2FUCK върху ануса, за да можете да проникнете нежно директно с пръст.

 

 

Независимо дали използвате пръст или секс играчка за простатата, в началото препоръчваме нежен подход към тази"мъжка G-точка". Но моля, не бъдете прекалено срамежливи. Отначало мъжът може да се изненада от новите докосвания, но ако уцелите правилното място, това може да бъде най-добрият секс в живота му.

 

За по-лесно проникване използвайте нашия лубрикант за стимулиране на простатата Aquameo (на водна основа) или Alpha Male (на водна основа плюс релаксиращи ануса екстракти).

 

Правилната подготовка за масаж на простатата

 

Отпуснете се и се посветете първо на перинеума - областта между тестисите и ануса: нежното поглаждане или стискане възбужда и отпуска. По време на прелюдията с партньора ви той или тя може да стимулира и външната страна на ануса с език.

 

Инструкции за масаж на простатата

 

Простатата съчетава множество нервни окончания, което прави аналната стимулация толкова интензивна. Можете както да се поглезите сами, така и да накарате партньора си да ви стимулира, т.е. с пръсти или по време на секс. Въпреки това масажът на простатата работи най-добре с анална играчка за стимулиране на простатата.

 

Съществуват два начина за масаж на простатата - директен и индиректен масаж. Непрекият се прави през перинеума, а директният - вътре в ануса с пръсти или секс играчка.

 

Най-добрият вибратор за простатата и други играчки за масаж на простатата:

 

Стимулаторите на простатата са специално оформени, за да стимулират простатата и P-точката P-точката е "мъжката G-точка", разположена на около 5 до 7 см зад входа на ануса и предизвиква анален оргазъм, когато се стимулира с нашия стимулатор на простатата. Възможни са дори "оргазми без ръце".

 

Непряк масаж на простатата

 

Индиректният масаж на простатата се извършва в областта на перинеума. Погледнато отвън, жлезата се намира непосредствено зад тестисите. С пръсти тази област може да се натиска леко, да се разтрива, гали и масажира. Пенисът и тестисите могат да се стимулират едновременно с другата ръка.

 

MEO предлага и специални пенис пръстени с удължен дизайн, които не само осигуряват твърда ерекция, но и едновременно с това стимулират перинеума.

 

Директен масаж на простатата

 

В допълнение към непрекия масаж на перинеума, простатата може да бъде стимулирана и вътре в ануса. Пръстите или аналната играчка от MEO са най-подходящи за усещане на пътя към простатата. G-точката на мъжа, разбира се, може да бъде достигната по време на секс чрез проникване с вибратор или butt plug.

 

Пръсти и анални играчки

След като сте усетили точката, можете да обиколите жлезата с лек натиск от върха на пръстите си. Редувайте лек натиск директно върху простатната жлеза или натискайте с постоянна сила, като променяте интензивността.

 

С играчка за простатата, вибратор за простатата, анален вибратор или винтbutt plugпростатата също може лесно да бъде достигната.

 

Ако анусът вече е добре разтегнат, може да се използва и втори пръст. Простатата може да се вземе между показалеца и средния пръст и да се масажира с лек натиск.

 

Доене на простатата и оргазъм със свободни ръце

 

Простатата може да се масажира директно и индиректно от партньора едновременно, докато масажираният мастурбира. Изживяването от стимулацията на простатата може да бъде изключително интензивно.

 

Във връзка с масажа на простатата често се използва терминът " доене" или "насилствена кастрация". Това означава, че стимулацията на простатата предизвиква излизане на сперма, въпреки че мъжът не получава оргазъм. Масажът на простатата намалява налягането в семенното мехурче и простатата, което води до еякулация без оргазъм. По този начин тази масажна техника може да доведе до забавяне на кулминацията (популярно наричано и в BDSM сценариите) Cum Control в BDSM сценариите).

 

Помагала и специални играчки за масаж на простатата

 

Аналното проникване, независимо дали с пръст, секс играчка или по време на секс, никога не трябва да става без лубрикант, тъй като анусът, за разлика от вагината, не може да произвежда собствена влага. Специалните анални лубриканти от MEO осигуряват достатъчно влага за спокоен масаж на простатата.

 

Анални играчки за масаж на простатата

Съществуват така наречените"масажори на простатата", които масажират простатата отвътре със силни или нежни вибрации и специална форма. Повечето от тези анални играчки имат и друго стимулиращо рамо, което масажира перинеума отвън. Следователно двойното забавление с масаж на простатата е предварително програмирано.

 

 

Хигиена след масаж на простатата - почистване на анални играчки

 

След оргазъм стимулаторът трябва да се извади внимателно и бавно и да се почисти добре със сапун и вода. За дезинфекция може да се използва и специален препарат за почистване на секс играчки, като например VERYCLEAN.

 

Закупуване на вибратор за простатата или мъжки вибратор за масаж на простатата

 

Ако търсите вибратор за простатата, стимулатор за простатата, уретрален вибратор или вибратор за простатата, сте в добри ръце с MEO, водещия онлайн магазин за стимулиране на простатата. Ние предлагаме широка гама от продукти, които да ви помогнат да стимулирате простатата си. Изборът на правилната анална играчка е от съществено значение за успешния масаж на простатата. Разполагаме не само с известния вибратор за мъже, но и с ефективен анален вибратор и много успешна тапа за простатата. Ще намерите и специални лубриканти за масаж на простатата и спрей, който отпуска ректума и улеснява поставянето на вибратора за простатата. Коя секс играчка за мъже ви подхожда най-добре, трябва да решите и да тествате индивидуално, защото всяка от секс играчките за мъже има различни предимства, като например дистанционно управление или подвижни вибрационни куршуми.