От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Реалистични вибратори

Бюлетин

Реалистичен дилдо Jules 31 cm с Vac-U-Lock

Предпочитате ли вашите вибратори да са много големи, а не големи? Чудесно, защото тогава нашият реалистичен дилдо Jules е точно това дилдо, което винаги сте търсили. дълъг 31 см, с диаметър 7,6 см, дебели топчета, красиви вени по ствола и пухкави топчета. Изработен от материал, който ще ви хареса.

Повече информация

3128/00

Налично скоро

Повече информация

Предпочитате ли вашите вибратори да са много големи, а не големи? Чудесно, защото тогава нашият реалистичен вибратор Jules е точно този вибратор, който винаги сте търсили. дълъг 31 см, с диаметър 7,6 см, дебели топчета, красиви вени по ствола и пухкави топчета. Изработен от материал, който ще ви хареса.

 

В допълнение към изключително реалистичната си текстура, този много красив вибратор възпроизвежда всеки един детайл от истинския пенис, с видими вени и цвят, подобен на този на човешката кожа. Усещането е зашеметяващо и почти не можете да усетите разликата между истинския пенис и този реалистичен вибратор. Той е чудесно еластичен, но все пак има нужната стабилност и твърдост за интензивен анален секс или вагинално проникване. Благодарение на страхотния материал, дилдото е подходящо за всички лубриканти! Нещо повече, благодарение на Vac-U-Lock (скритият отвор в основата на вибратора), той е съвместим с нашите машини за чукане и всички наши аксесоари от серията "Fuck & Play". Кликнете тук и се удивете на универсалните аксесоари, които можете да използвате, за да придадете на тази красавица още по-голяма сила на чукане.

 

Какво прави този вибратор толкова специален?

 

Дилдото е съвместимо със системата Vac-U-Lock™ на Doc Johnson и може да се използва с каишка, аксесоари от серията ни "Fuck & Play" или нашата машина за чукане. Дилдото е гъвкаво, но достатъчно твърдо, за да достигне всяко място дълбоко във вас! Той наистина прави всичко и е подходящ за всяка сексуална вариация. Малко спрей Extremeo ще ви улесни да го използвате анално! Тази страхотна секс играчка е изработена от винил и затова е съвместима с всички лубриканти MEO®.

 

Какво означава Vac U Lock™?

 

Много е лесно да се обясни, защото всъщност е точно както вкъщи - щепселът се поставя в контакта! Където "щепселът" е адаптерният щепсел на аксесоара, а "гнездото" е профилираният отвор от долната страна на вибратора. Системата Vac-U-Lock™ означава взаимозаменяема система, при която различни вибратори могат лесно и бързо да се комбинират с аксесоар Vac-U-Lock™. Тази система се използва с много вибратори, секс играчки и аксесоари, напр. също и с машини за чукане, но също и с други практични аксесоари (каишки, колани, дръжки за вибратори, свързващи тапи, вендузи, вибрационни двигатели и т.н.). И защо? Защото комбинирането на различни играчки и аксесоари е много практично и рентабилно и ви спестява много пари.

 

Материал и грижи:

 

Този вибратор е изработен от първокласен винил. Материалът е неописуемо гъвкав и хлъзгав. В същото време винилът, който използваме, е много стабилен, така че вашият вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате вибратора с мек сапун и вода. За цялостно почистване обаче препоръчваме редовно да използвате нашия спрей VERYCLEAN.

 

Повече информация:

 

  • Реалистичен вибратор с Vac-U-Lock™
  • Размери: 31 см дължина, 26,5 см дължина за поставяне, 7,6 см диаметър
  • Материал: винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
  • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти FUCKSLUT, EZ2FUCK или MANCUNT.
  • Почистване: Топла вода и нашия почистващ препарат за играчки VERYCLEAN
  • Нашият спрей EXTREMEO отпуска сфинктера ви и улеснява поставянето.
  • Серията Vac-U-Lock™ включва широка гама от съвместими вибратори или анални тапи и подходящи аксесоари.
  • Съвместими с Vac-U-Lock™, Fuck & Play от MEO®, Hunglock, Hung System и HiSmith, както и с много други марки.
  • Vac U Lock™ е търговска марка на Doc Johnson.



Fuck & Play Accessories by MEO

Fuck & Play Аксесоари

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Реалистичен дилдо Jules 31 cm с Vac-U-Lock

Реалистичен дилдо Jules 31 cm с Vac-U-Lock

Предпочитате ли вашите вибратори да са много големи, а не големи? Чудесно, защото тогава нашият реалистичен дилдо Jules е точно това дилдо, което винаги сте търсили. дълъг 31 см, с диаметър 7,6 см, дебели топчета, красиви вени по ствола и пухкави топчета. Изработен от материал, който ще ви хареса.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: