От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Метален пръстен за петел - Alphamale - сребърен

Опитайте колко добре могат да се съчетаят сексуалната мощ, твърдия като камък пенис и комфорта със сребърния пръстен Alphamale. Задължителен аксесоар за мъжете, които искат само най-доброто по време на секс и не искат да правят компромиси.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Металният пръстен предлага впечатляваща комбинация от огромен ефект и висок комфорт при носене. Основната му функция е да осигури твърда и дълготрайна ерекция. Пръстенът обгръща пениса по такъв начин, че притокът на кръв се регулира ефективно, без да е неудобен.

    Благодарение на ниското си тегло, което е между 34 и 41 грама в зависимост от размера, пенис пръстенът е едва забележим и затова може да се носи удобно за по-дълги периоди от време. Формата, особено формата на поничка, разпределя натиска равномерно и избягва неприятните усещания, които могат да се появят при лошо проектирани пенис рингове.

    Специална характеристика на този пенис ринг от серията AlphaMale е изборът на ярки цветове. Той се предлага в синьо, червено, черно, златно и сребърно. Оцветяването е постигнато чрез процес на анодиране, който не само осигурява наситени цветове, но и прави повърхността на алуминия по-твърда и устойчива на износване и надраскване.

    Друго предимство са хигиенните свойства на използвания алуминий от аерокосмически клас. Материалът е лесен за почистване и има гладка, безшевна повърхност, която свежда до минимум натрупването на бактерии и прави пръстена особено хигиеничен.

    Пенис пръстенът, изработен от алуминий, има някои специални свойства, които го отличават от пенис пръстените, изработени от други материали:

    • Лекота и здравина: алуминият е лек, но в същото време много здрав материал. Това означава, че алуминиевият пенис пръстен е здрав и издръжлив въпреки лекото си тегло.
    • Топлопроводимост: Алуминият е много добър проводник на топлина. Това може да доведе до интересни усещания, тъй като пръстенът бързо абсорбира телесната топлина.
    • Гладка и безшевна повърхност: Алуминиевите повърхности могат да бъдат направени много гладки и безшевни, което води до комфортно усещане и предотвратява триенето или дискомфорта.
    • Хигиеничен и лесен за почистване: Алуминият не е порест и е лесен за почистване. Освен това е устойчив на корозия и ръжда.
    • Естетика: Нашите алуминиеви пръстени имат много модерен и естетичен дизайн с лъскава метална повърхност.
    • Риск от алергии: За хората, които са чувствителни към определени материали, алуминият обикновено е хипоалергенен, което намалява риска от кожни раздразнения или алергични реакции.


    Избрахме формата на поничка за този пенис пръстен, за да осигурим високо ниво на комфорт и равномерно разпределение на натиска. Това е особено важно, ако пръстенът се носи за по-дълъг период от време. Въпреки това е важно да се уверите, че пръстенът е с подходящ размер и да не го носите прекалено дълго.

    Препоръчваме да използвате нашия лубрикант на водна основа Aquameo, за да издърпате пръстена върху пениса и тестисите. Инструкциите за употреба са включени във всеки пръстен за пенис. След употреба трябва да почистите пръстена с нашия спрей INSTACLEAN.

    Допълнителна информация:

    • Пръстен за пенис, изработен от метал - Alphamale
    • Материал: Алуминий, анодизиран
    • Размери: Вътрешен диаметър 40 mm, 45 и 50 mm. Височина 14 mm, дебелина на стената 8 mm.
    • Тегло: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Предлага се в различни цветове: синьо, червено, черно, златно и сребърно.
    • Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO Германия.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Angenehm

    Angenehm zu tragen... und das Gefühl, daß da was drum ist, ist einfach geil!

      Оценка 

      Die Qualität ist wirklich gut

      Der Cockring liegt durch seine Form sehr angenehm an und kann lange bis dauerhaft getragen werden. Ich würde empfehlen, die größte Größe zu nehmen, aber das kann ja jeder selbst ausprobieren ;-) Die Qualität ist wirklich gut, keine störenden Kanten, top.

        Оценка 

        produit de qualité

        Acheté en diamètre 45 mm
        agréable à porter même longtemps, ne provoque pas de génes lors de la marche, beau

          Напишете свой собствен преглед

          Метален пръстен за петел - Alphamale - сребърен

          Метален пръстен за петел - Alphamale - сребърен

          Опитайте колко добре могат да се съчетаят сексуалната мощ, твърдия като камък пенис и комфорта със сребърния пръстен Alphamale. Задължителен аксесоар за мъжете, които искат само най-доброто по време на секс и не искат да правят компромиси.

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          30 други артикули от същата категория: