От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Метален пръстен за петел - Alphamale - червен

Пригответе се за маратонски секс и експлозивни оргазми с червения пръстен Alphamale. Силна ерекция и удобство при носене - най-доброто подобрение за сексуалния ви живот.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Металният пръстен предлага впечатляваща комбинация от огромен ефект и висок комфорт при носене. Основната му функция е да осигури твърда и дълготрайна ерекция. Пръстенът обгръща пениса по такъв начин, че притокът на кръв се регулира ефективно, без да е неудобен.

    Благодарение на ниското си тегло, което е между 34 и 41 грама в зависимост от размера, пенис пръстенът е едва забележим и затова може да се носи удобно за по-дълги периоди от време. Формата, особено формата на поничка, разпределя натиска равномерно и избягва неприятните усещания, които могат да се появят при лошо проектирани пенис рингове.

    Специална характеристика на този пенис ринг от серията AlphaMale е изборът на ярки цветове. Той се предлага в синьо, червено, черно, златно и сребърно. Оцветяването е постигнато чрез процес на анодиране, който не само осигурява наситени цветове, но и прави повърхността на алуминия по-твърда и устойчива на износване и надраскване.

    Друго предимство са хигиенните свойства на използвания алуминий от аерокосмически клас. Материалът е лесен за почистване и има гладка, безшевна повърхност, която свежда до минимум натрупването на бактерии и прави пръстена особено хигиеничен.

    Пенис пръстенът, изработен от алуминий, има някои специални свойства, които го отличават от пенис пръстените, изработени от други материали:

    • Лекота и здравина: алуминият е лек, но в същото време много здрав материал. Това означава, че алуминиевият пенис пръстен е здрав и издръжлив въпреки лекото си тегло.
    • Топлопроводимост: Алуминият е много добър проводник на топлина. Това може да доведе до интересни усещания, тъй като пръстенът бързо абсорбира телесната топлина.
    • Гладка и безшевна повърхност: Алуминиевите повърхности могат да бъдат направени много гладки и безшевни, което води до комфортно усещане и предотвратява триенето или дискомфорта.
    • Хигиеничен и лесен за почистване: Алуминият не е порест и е лесен за почистване. Освен това е устойчив на корозия и ръжда.
    • Естетика: Нашите алуминиеви пръстени имат много модерен и естетичен дизайн с лъскава метална повърхност.
    • Риск от алергии: За хората, които са чувствителни към определени материали, алуминият обикновено е хипоалергенен, което намалява риска от кожни раздразнения или алергични реакции.


    Избрахме формата на поничка за този пенис пръстен, за да осигурим високо ниво на комфорт и равномерно разпределение на натиска. Това е особено важно, ако пръстенът се носи за по-дълъг период от време. Въпреки това е важно да се уверите, че пръстенът е с подходящ размер и да не го носите прекалено дълго.

    Препоръчваме да използвате нашия лубрикант на водна основа Aquameo, за да издърпате пръстена върху пениса и тестисите. Инструкциите за употреба са включени във всеки пръстен за пенис. След употреба трябва да почистите пръстена с нашия спрей INSTACLEAN.

    Допълнителна информация:

    • Пръстен за пенис, изработен от метал - Alphamale
    • Материал: Алуминий, анодизиран
    • Размери: Вътрешен диаметър 40 mm, 45 и 50 mm. Височина 14 mm, дебелина на стената 8 mm.
    • Тегло: 40 mm = 34 g, 45 mm = 38 g, 50 mm = 41 g.
    • Предлага се в различни цветове: синьо, червено, черно, златно и сребърно.
    • Alphamale и MEO са регистрирани търговски марки на MEO Германия.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Cockring

    Echt super Cockring. Blutstauefekt ist hervorragend. Hält "Ihn" beim Sex steinhart. Kann ich nur empfehlen.

      Оценка 

      Excellent !

      Correspond parfaitement au descriptif.
      Se porte des.journées entières sans aucunes gènes....
      Je recommande

        Напишете свой собствен преглед

        Метален пръстен за петел - Alphamale - червен

        Метален пръстен за петел - Alphamale - червен

        Пригответе се за маратонски секс и експлозивни оргазми с червения пръстен Alphamale. Силна ерекция и удобство при носене - най-доброто подобрение за сексуалния ви живот.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: