От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис

Бюлетин

Sport Fucker Tailslide 2.0 - С push-up ефект

Искате ли да повишите сексуалната си мощ и страст по време на секс до спиращо дъха ниво? В Sport Fucker Tailslide 2.0 ви отвежда в еротичен свят, който ви обещава несравнима стимулация. Този 24/7 пенис пръстен е вашият верен спътник, който ще ви поглези с най-интензивните усещания денем и нощем.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Искате ли да повишите сексуалната си мощ и страст по време на секс до спиращо дъха ниво? В Sport Fucker Tailslide 2.0 ви отвежда в еротичен свят, който ви обещава несравнима стимулация. Този пенис пръстен 24/7 е вашият верен спътник, който ще ви поглези с най-интензивните усещания денем и нощем. И най-хубавото нещо в него? Той осигурява абсолютно впечатляващ push-up ефект, който поставя пениса и тестисите ви в центъра на желанието и ви кара да сияете от увереност.

     

    На Sport Fucker Tailslide 2.0 е подобрена версия на вече успешния Sport Fucker Tailslide 1.0 от Sport Fucker. В това подобрение е добавен по-дълъг ball stretcher за още по-голямо удоволствие. Изработена от чист Liquid Silicone, тази висококачествена секс играчка за мъже се усеща приятно кадифена и мека. Sport Fucker Tailslide 2.0 е разтеглива, но здрава и издръжлива, много удобна за носене и гарантирано никога няма да притисне кожата.

     

    Със своята супер мека и гъвкава текстура Sport Fucker Tailslide 2.0 предлага точното сцепление, когато това е важно. Този секси аксесоар поддържа пениса ви твърд, докато се подготвяте за следващото приключение. Вградената функция за повдигане на пениса поддържа изпъкналия пенис и предотвратява подуването му, а здравият захват около основата на пениса засилва усещанията. В същото време ball stretcher разтяга скротума ви за допълнителна стимулация.

     

    Мекият, Liquid Silicone на Sport Fucker Tailslide 2.0 е чудесно разтеглив и удобен за носене. Можете да сте сигурни, че този уникален пенис пръстен няма да се изплъзне или да притисне чувствителната кожа. Време е да дадете на пениса си вниманието, което заслужава.

     

    На Sport Fucker Tailslide 2.0 се предлага в три вълнуващи цвята - черен, червен и син. Изпитайте мощната комбинация от стимулация и поддръжка и позволете на този необикновен пенис ринг да ви отведе до нови измерения на удоволствието. Пригответе се за необуздана страст и несравнимо сексуално изживяване с Sport Fucker Tailslide 2.0.

     

    Какво е течен силикон?

     

    Liquid Silicone е истинският вътрешен съвет сред материалите за секс играчки. Той е абсолютно безвреден за кожата, така че е безопасен и приятен за употреба - без компромиси. Освен това е невероятно здрав, така че може да издържи и на най-дивите приключения и все още да остане в отлична форма. А гъвкавостта? Ненадмината! Liquid Silicone се адаптира към всяка възможна форма и все пак предлага необходимата здравина. И най-хубавото от всичко: усещането е невероятно естествено. Накратко: Liquid Silicone е универсалният материал сред материалите за секс играчки, който не оставя нищо желано по отношение на безопасността и удоволствието!

     

    Почистване и грижа за секс играчките от течен силикон?

     

    Секс играчката трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Просто я измийте с топла вода и мек сапун. Не се притеснявайте, материалът е водоустойчив и може да се изплакне лесно. Ако желаете, можете дори да използвате специален препарат за почистване на секс играчки, като нашия спрей VERYCLEAN. След почистването трябва да оставите секс играчката си да изсъхне напълно. Най-добре е да я оставите да изсъхне на въздух, а не директно на слънце или на отоплителен уред. Когато е напълно суха, я съхранявайте на чисто и сухо място, далеч от други секс играчки. Най-добре е да я поставите в специална торбичка за съхранение на секс играчки, за да я предпазите от прах и мръсотия. И още един съвет: винаги използвайте правилния лубрикант. Секс играчката на силиконова основа работи много добре с лубриканти на водна основа като Aquameo. Трябва обаче да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Ако следвате тези прости съвети за грижа, ще се радвате на секс играчката си дълго време!

     

    Повече информация:

     

    • Sport Fucker Tailslide 2.0
    • Комбинация от пенис пръстен и ball stretcher
    • С push-up ефект.
    • Подобрена версия на Tailslide 1.0
    • По-дълъг ball stretcher за още по-голяма стимулация.
    • Изработен от мек, матов Liquid Silicone.
    • Общи размери (в ненапрегнато състояние): приблизително 10,2 x 8,5 x 4,5 cm
    • Отвор за пениса: вътрешен диаметър приблизително 2,5 см
    • Отвор за тестисите: Вътрешен диаметър приблизително 3,2 см
    • Без притискане на кожата.
    • Най-висок комфорт при носене.
    • Материал: силикон.
    • Sport Fucker в САЩ и MEO в Германия са реномирани марки, специализирани във висококачествени секс играчки и BDSM продукти. Богатата гама предлага иновативни и секси продукти за всички, които искат да издигнат сексуалните си преживявания на ново ниво. Sport Fucker и MEO са символ на качество, функционалност и максимално удоволствие. Продуктите са внимателно разработени и произведени в съответствие със строги стандарти за качество, за да гарантират безопасно и вълнуващо сексуално изживяване. Спортният Fucker Tailslide 2.0 също е впечатляващ пример за първокласно качество и уникален дизайн, за които Sport Fucker и MEO са известни.

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr gut

    Das Produkt hier von MEO hat sehr gut geholfen und mein Mann hält auch viel länger durch. Das Material ist weich und seiner Meinung nach angenehm zu tragen, nicht zu eng und nicht zu locker. Ich habe das Gefühl, dass sein Penis auch härter geworden ist. Eine klare Empfehlung von uns

      Напишете свой собствен преглед

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - С push-up ефект

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - С push-up ефект

      Искате ли да повишите сексуалната си мощ и страст по време на секс до спиращо дъха ниво? В Sport Fucker Tailslide 2.0 ви отвежда в еротичен свят, който ви обещава несравнима стимулация. Този 24/7 пенис пръстен е вашият верен спътник, който ще ви поглези с най-интензивните усещания денем и нощем.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: