От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

The Manhandler - Дилдо с дръжка

Повече власт и контрол от всякога! Разберете защо дилдото Manhandler е най-добрата секс играчка за интензивно, изключително дълбоко анално проникване!

Повече информация

3400/00

на разположение

Повече информация

Manhandler е секс играчка, която се радва на голяма популярност. Това е дълъг вибратор с дръжка в края, която наподобява дръжката на палка. Този дизайн прави Manhandler много удобен и лесен за използване. Както мъжете, така и жените могат да използват вибратора с дръжка за по-голям контрол и въздействие. Това е особено полезно, когато вибраторът трябва да се вкара по-дълбоко или с по-голяма сила.

 

Реалистични детайли като вени и ясно изразен глас отличават Manhandler от MEO. Той е изработен от щадящ тялото винил и не съдържа фталати. Благодарение на дължината и захвата си Manhandler често се използва за анален секс. Той обаче може да се използва и за вагинално проникване или други еротични игри, например като тренажор за дълбоко гърло.

 

Дилдото с дръжка ви предлага няколко предимства, особено за анално проникване:

 

По-добър контрол: с дръжката вие или вашият партньор имате по-стабилен и сигурен захват. Това позволява прецизни движения и целенасочена стимулация. Можете да контролирате по-добре ъгъла, дълбочината и скоростта на проникване.

 

Удобство: Дръжката улеснява държането и преместването на вибратора. Това може да бъде особено полезно, когато го използвате сами, тъй като можете по-лесно да поставяте и премествате вибратора. Дръжката също така отнема напрежението от ръцете и китките ви, особено при продължителна употреба.

 

Безопасност: Играчките за анален секс винаги трябва да имат дръжка или широка основа, за да се предотврати вкарването им твърде дълбоко и невъзможността да бъдат извадени. Дръжката осигурява допълнителна сигурност и ви дава увереност да се концентрирате върху удоволствието си.

 

Универсалност: Дилдо с дръжка може да се използва и за вагинална стимулация или за практикуване на дълбоко гърлено свирене. Той разширява възможностите ви за удоволствие и дава възможност за разнообразна сексуална игра.

 

Дилдото с дръжка е чудесна секс играчка, която ви дава контрола и сигурността, от които се нуждаете, за да увеличите максимално аналното си удоволствие. Тя ви предлага ново измерение на стимулация, независимо дали използвате вибратора самостоятелно, или с партньор.

 

Както всеки вибратор, нашият Manhandler трябва винаги да се използва с подходящ лубрикант и да се почиства старателно след всяка употреба. Препоръчваме нашия малко по-плътен лубрикант на силиконова основа EZ2FUCK. За да почистите вибратора, се нуждаете само от топла вода и мек сапун или нашия спрей VERYCLEAN.

 

Повече информация:

 

  • Manhandler - Дилдо с дръжка
  • Размери: дължина 38 cm, дължина за поставяне приблизително 25 cm, диаметър 4,2 cm.
  • Материал: винил, не съдържа фталати
  • Информация: Името "Manhandler" е по-скоро хумористична препратка и има за цел да подчертае усещането за власт и контрол, което потребителят има, когато борави с този вибратор.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

The Manhandler - Дилдо с дръжка

The Manhandler - Дилдо с дръжка

Повече власт и контрол от всякога! Разберете защо дилдото Manhandler е най-добрата секс играчка за интензивно, изключително дълбоко анално проникване!

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

30 други артикули от същата категория: