От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

Голям дилдо "Виктор

Големи, изпъкнали вени и дебели тестиси! 10 cm ø Victor dildo от MEO ® е изработен от мек, гъвкав винил и е идеален за анално удоволствие със своя прав ствол и изразена главичка. Дебелите тестиси също така осигуряват необходимата сигурност при езда.

Повече информация

2550/00

на разположение

    Повече информация

    Големи, изпъкнали вени и дебели тестиси! 10 cm ø Victor dildo от MEO ® е изработен от мек, гъвкав винил и е идеален за анално удоволствие със своя прав ствол и изразена главичка. Дебелите тестиси осигуряват и необходимата сигурност при езда.

     

    Искате да си купите дебел вибратор? Тогава Виктор е идеалният избор, защото е наистина хубав дебел вибратор, който само чака да изпълни всичките ви анални фантазии! Дебелият вибратор е с дължина 20 см и дебел диаметър 10 см!

     

    Как да използвам дебелия анален вибратор?

     

    Можете да се подготвите за спиращи дъха моменти с дебелия си вибратор само с няколко стъпки:

     

    1.) Почистете дебелия вибратор:

     

    Дори ако вашият дебел вибратор е чисто нов или сте го почистили след последния път, трябва да го измиете добре с гореща вода или да го почистите хигиенично с нашия спрей VERYCLEAN, защото този дебел вибратор ще проникне в най-дълбоките ви вътрешни зони. Обстойното почистване ще гарантира вашата безопасност, хигиена и здраве, така че преживяването да бъде възможно най-положително за вас.

     

    2.) Използвайте обилно количество лубрикант и спрей Extremeo:

     

    Дебелината на този вибратор ще определи какъв лубрикант трябва да използвате. Изберете лубрикант MEO®, който е плътен, но гладък, тъй като улеснява поставянето и се усеща чудесно по време на секс. Ако планирате да използвате голям вибратор, препоръчваме нашия гъст лубрикант за анален секс MANCUNT. Той е водоразтворим, бял и кремообразен и се усеща като никой друг лубрикант. MANCUNT съчетава предимствата на два свята: Той се плъзга като силикон и се отмива лесно като вода. MANCUNT почти прилича на сперма и превръща използването на дебел вибратор в приятно удоволствие.

     

    Нашият спрей EXTREMEO е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните потребители на дебели вибратори. EXTREMEO е специален продукт за анален секс и дори за анално разширяване. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много дебели вибратори и анални тапи могат да бъдат поставени по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Това е анален спрей, който се грижи за кожата и отпуска ануса в рамките на кратко време. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на секс без задръжки с вибратор!

     

    3.) И ето че започваме!

     

    Поради дължината и обиколката, поставянето на дебели вибратори може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето си и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще осигури на тялото ви стабилна и удобна опора дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява многобройни други позиции по време на секс и самостоятелен секс. Разбира се, можете да клякате и над дебелия вибратор, за да имате по-голям контрол върху дълбочината на проникване на дебелия вибратор. Определено бихме ви препоръчали да "загреете" с по-малък вибратор и след това да преминете към дебел вибратор.

     

    4.) Отдайте се на похотта си без задръжки!

     

    След като сте поставили дебелата глава на дебелия вибратор, главичката с най-голям диаметър, тялото ви трябва да се е отпуснало достатъчно, така че вече да можете спокойно да се наслаждавате на усещанията, предизвикани от дебелия вибратор, и да мастурбирате, докато го правите. Много от нашите клиенти обичат да въртят големия вибратор в тялото си, за да достигнат до всички вътрешни ерогенни зони, докато други предпочитат тласкащи движения. Експериментирайте, за да разберете сами какво ви харесва, но моля, не забравяйте да движите дебелия вибратор бавно, за да избегнете нараняване!

     

    Има ли някакви рискове, когато използвам дебел анален вибратор?

     

    Не и да. Ако вкарвате дебелия си вибратор внимателно, не би трябвало да има проблеми, но ако вкарвате вибратора прибързано, без опит, без предварителна игра или без загряване, може да се стигне до разкъсване на вътрешните тъкани и болка. Ако не бързате, първо загреете с по-малък вибратор от нашия магазин за вибратори, използвате много лубрикант и слушате тялото си, би трябвало да можете да се насладите на всеки сантиметър от дебелия вибратор. Ако почувствате дискомфорт или дори болка, спрете да използвате дебелия вибратор, защото анусът ви не е готов за такъв дебел вибратор.

     

    Материал и грижи за дебелия анален вибратор от MEO ®:

     

    Този дебел вибратор е изработен от висококачествен винилов материал. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това винилът, който използваме, е много стабилен, така че вашият дебел вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате дебелия вибратор Victor с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Дебел вибратор за мъже и жени
    • Произведено в Европа! Тази анална секс играчка е произведена от MEO™ за вас в Европа
    • Материал: Винил, без фталати, лесен за почистване и щадящ кожата
    • Лубрикант: Препоръчваме нашите лубриканти FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT или FORMULA X HYBRID.
    • Почистване: Топла вода и нашия препарат за почистване на играчки VERYCLEAN
    • Не се страхувайте от големите секс играчки по време на анален секс: нашият спрей EXTREMEO отпуска мускулатурата на сфинктера и улеснява поставянето

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Оценка 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Напишете свой собствен преглед

        Голям дилдо "Виктор

        Голям дилдо "Виктор

        Големи, изпъкнали вени и дебели тестиси! 10 cm ø Victor dildo от MEO ® е изработен от мек, гъвкав винил и е идеален за анално удоволствие със своя прав ствол и изразена главичка. Дебелите тестиси също така осигуряват необходимата сигурност при езда.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: