От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Свързване на петел и топка

Бюлетин

PUMP IT Маншет за пениса

Той може да бъде изключително стегнат и възбуден, след като поставите маншета на пениса и го изпомпате! Ще изпитате чувства, които никога преди не сте смятали за възможни. Силно, интензивно усещане за натиск, точно както мъжката ръка, която стиска здраво!

Повече информация

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Той може да бъде изключително стегнат и възбуден, след като поставите маншета на пениса и го изпомпате! Ще изпитате чувства, които никога преди не сте смятали за възможни. Толкова силно, интензивно усещане за натиск, точно както мъжката ръка, която стиска здраво!

     

    Винаги ли сте искали да бъдете вързани от партньора си? Но не по врата или ръцете, в края на краищата, това е за начинаещи! Защо да не бъдете вързани само за пениса и тестисите? Харесва ли ви идеята да опитате нещо съвсем различно? Тогава трябва да изпробвате нашето средство за ограничаване на пениса, т.нар. маншет за пенис. Той е идеален за сексуална стимулация на пениса от мек до твърд!

     

    Маншетът за пенис е не само визуално привлекателен BDSM аксесоар за вълнуващи ролеви игри и наказания! Благодарение на плътното прилепване той осигурява натрупване на кръв и по този начин допринася за екстремни усещания, подобни на тези, изпитвани при Cock Bondage. Колкото по-плътно е прилягането, толкова по-интензивно е усещането за натиск, щом пенисът и тестисите започнат да се подуват. Благодарение на практичната функция за надуване, пенис ръкавът може да бъде индивидуално настроен според желанията ви по всяко време.

     

    Как да използвам ръкава за пенис?

     

    Поставете пенис маншета около пениса си и го поставете близо до основата на ствола. Винаги се уверявайте, че пенисът ви е все още вял или само полуеректирал, когато го поставяте. Сега затворете пенис маншета с капачката за натиск. Получената кръвна конгестия прави пениса пухкав и твърд за нула време. След това вземете удобната помпа за топчета и надуйте маншета за пенис, докато стане твърд и стегнат. Ако смятате, че налягането е прекалено голямо, Вие или Вашият партньор можете просто да натиснете предпазния клапан за налягане и въздухът ще бъде изпуснат отново.

     

    Какво е специалното в маншета за пенис?

     

    Маншетът за пенис предлага сходни предимства с обикновения пръстен за пенис: маншетът за пенис може също така ефективно да забави мъжката еякулация и да увеличи сексуалната ви мощ. Благодарение на кадифено мекия и приятно разтеглив материал маншетът за пенис се поставя особено лесно и благодарение на велкро закопчалката приляга абсолютно сигурно. Истинска класика сред играчките Cock Bondage, която е идеална и за начинаещи.

     

    На какво трябва да обърна внимание при използването на маншета за пенис?

     

    Не трябва да използвате този маншет за пенис с лубриканти на силиконова основа. Лубрикантите, съдържащи силикон, могат да повредят материала на пенис маншета. Препоръчваме ви лубрикант на водна основа, като например Aquameo на MEO ®.

     

    Връзване на пениса и връзване на пениса:

    Има мъже, които ценят много твърдия захват при дръпване, или други, които го предпочитат нежен. Top , който дрънка на своя Sub, може да използва пълноценно своето господство с надуваемия маншет за пенис от MEO ®. На Cock Bondage, маншетът се поставя около пениса и след това се надува. Временното прекъсване на кръвоснабдяването с помощта на надутия маншет на пениса позволява изживяването на уникални и спиращи дъха усещания Cock Bondage.

     

    Как да почистя пенис маншета?

     

    Почиствайте пенис ръкава след сеанса на Cock Bondage с топла вода и мек сапун. За специална грижа препоръчваме нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Ръководство за пенис маншети / заключение по темата за пенис маншетите: Съществува цяла гама от различни секс играчки или секс играчки, като например пенис пръстени, но също и този пенис маншет. Какво представлява маншетът за пенис и какво прави той? Маншетът за пенис е еротично помощно средство. Той се нахлузва върху пениса на мъжа. Целта на маншета за пенис е да поддържа пениса при постигането на твърда, стегната ерекция или да ограничава пениса, а също и да създава особено силно усещане за доминация у доминиращия партньор. По правило пенис маншетът се изработва или от латекс, или от кожа, като нашия Gate-of-Hell, или от гума. MEO ® също така ви предлага избор от различни пенис маншети с различни текстури, гладки или с шипове. В зависимост от структурата на пенис ръкава, удоволствието ви ще се увеличи още повече. На какво е важно да се обърне внимание или безопасната употреба на маншета за пенис: Когато купувате маншет за пенис, е важно да се уверите, че той е с подходящ размер за вас. От решаващо значение е той да е достатъчно голям за еректиралия ви пенис. Препоръчва се маншет за пенис, който може да се надува, тъй като е абсолютно гъвкав по размер. Ако изберете маншет за пенис, който е твърде малък, може да се окаже, че сте наранили пениса си по време на особено силна ерекция. Правилна грижа за маншета за пенис : Тъй като маншетът за пенис е секс играчка, той трябва да се почиства и хигиенично. Обикновено можете да почиствате маншета за пенис с топла вода и малко сапун. Важно е да не поставяте маншета за пенис на слънце, за да изсъхне, тъй като материалите биха пострадали от директното UV лъчение. Можете да закупите и така наречените почистващи препарати за секс играчки от MEO ®, като например нашия спрей VERYCLEAN. Предимства и недостатъци на пенис маншета : Предимствата на такъв маншет са многобройни, но има и недостатъци, които трябва да бъдат споменати тук в еднаква степен. Разбира се, предимството е, че чрез използването на маншета получавате много силна ерекция, която осигурява максимално удоволствие не само за вас, но и за доминиращия ви партньор. Така че факторът на удоволствието е голям и е много ясно предимство на маншета за пенис. Грижата за пенис маншета също е лесна и отнема само няколко минути. И накрая, разнообразието от материали, т.е. гума, латекс, полиуретан или кожа, също е предимство, тъй като можете да изберете материала, с който се чувствате най-удобно или към който нямате алергии. Възможен недостатък е, че пенис ръкавът, ако е малко по-малък, може да причини неприятни синини по пениса ви. Затова е важно да изберете правилния размер или да изберете маншет за пенис, който да надуете.

     

    Повече информация:

     

    • Надуваем маншет за пенис
    • Маншет за пенис с регулируем размер и функция за надуване
    • Препоръчва се за ограничаване на пениса или за напомпване Cock Bondage
    • С велкро закопчалка
    • Дължина на тръбата приблизително 24,5 cm
    • Дължина на маншета приблизително 164 mm, използваема дължина приблизително 128 mm

    Изтегляне

    Пръстени за петел

    Как да сложите пръстен на пениса и как да изберете правилния размер за пръстен на пениса

    Изтегляне (1.21M)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Оценка 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Оценка 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Оценка 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
          Оценка 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
          Оценка 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.

          Напишете свой собствен преглед

          PUMP IT Маншет за пениса

          PUMP IT Маншет за пениса

          Той може да бъде изключително стегнат и възбуден, след като поставите маншета на пениса и го изпомпате! Ще изпитате чувства, които никога преди не сте смятали за възможни. Силно, интензивно усещане за натиск, точно както мъжката ръка, която стиска здраво!

          Напишете свой собствен преглед

          Други клиенти също купиха:

          26 други артикули от същата категория: