От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Slube - Body Lube

Бюлетин

Slube Body Lube - Gin Mojito

За любителите на джина този Slube Body Lube е точното нещо! Смес от хвойна и цитруси с красив зелен цвят. Gin Mojito Slube е за любителите на забавленията и експериментите, които търсят нещо ново и вълнуващо! Slube се превръща в изключително гъст лубрикант за цялото тяло при контакт с вода, осигурявайки уникални усещания.

Повече информация

3414/00

Налично скоро

    Повече информация

    За любителите на джина този Slube Body Lube е точното нещо! Смес от хвойна и цитруси с красив зелен цвят. Gin Mojito Slube е за любителите на забавленията и експериментите, които търсят нещо ново и вълнуващо! Със Slube, супер хлъзгавия Body Lube, соловият секс или сексът с партньора ви във ваната се превръща в невероятно преживяване. Какво е специалното в Slube? Slube се превръща в изключително вискозен лубрикант за цялото тяло при контакт с водата, осигурявайки уникални усещания.

     

    The cleanest way to get dirty, което свободно се превежда като "Най-чистият начин за правене на мръсен секс", е приканващият слоган на Slube.

     

    Със Slube, революционния Body Lube, който е много повече от обикновен лубрикант или добавка за вана, ще откриете нов свят на чувствено удоволствие. Slube вече е спечелил няколко международни награди и внася глътка свеж въздух в сексуалния ви живот.

     

    Лубрикантът беше вчера: потопете се в похотливия свят на Slube!

     

    Открийте различни чувствени аромати и цветове, включително ярко жълто, страстно червено и съблазнително черно. Със Slube можете да се наслаждавате сами, с един или повече партньори и да се изгубите в еротично заредено море от невероятна близост и интимност. Ще харесате усещането, че сте плътно прегърнати от Slube.

     

    Гледайте нашите видеоклипове и се оставете да бъдете убедени в уникалността на този продукт!

     

    Slube е уникален лубрикант за вана! Изберете своя собствен Slube от нашите коктейлни издания и се потопете в свят, изпълнен с аромати и цветове. Или опитайте чистата ни версия "Pure" за едно уникално, чувствено изживяване. За тези, които търсят още по-специален удар, хардкор версията "Black Leather" е точното нещо!

     

    Независимо дали използвате Slube като съблазнителен масажен гел, релаксираща вана, вълнуваща екстра по време на секс или оргия, Slube отваря нови врати към интимността и удоволствието.

     

    Slube е много лесен за употреба:

     

    За да получите перфектната смес, просто напълнете ваната с топла вода, поръсете кристалите Slube във водата и наблюдавайте как се образува копринено мека, хлъзгава субстанция. Разредете Slube с още вода, за да получите идеалната за вас консистенция и гъстота. Толкова просто, но толкова секси! След като забавлението приключи, просто издърпайте тапата на ваната и я източете.

     

    Между другото, Slube е подходящ за хора, страдащи от алергии, и дори е безопасен за презервативи. Освен това се грижи за кожата и я прави мека и съблазнителна. Всяка опаковка съдържа достатъчно количество кристали Slube за няколко приложения. Slube е произведен в съответствие с най-високите европейски стандарти и е дерматологично тестван. Той е нетоксичен и безопасен за тялото. Специалната формула не само кара кожата да се чувства приятно, но и се грижи за нея като нормална пълна вана.

     

    Какво чакате? Открийте Slube и превърнете следващата си пълна вана в незабравимо преживяване!

     

    Повече информация:

     

    • Slube, Смазка
    • Body Lube (Лубрикант за цяло тяло, лубрикант за баня)
    • Перфектен за оргии.
    • Предлагат се следните разновидности: Pure, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Black Leather, Gin Mojito.
    • На водна основа.
    • Оцветените разновидности на Slube съдържат хранителни оцветители.
    • Slube е биоразградим, не е годен за консумация.
    • Подходящ за вегани: При производството на Slube не са използвани животински продукти или странични продукти и не са правени тестове върху животни.
    • Съдържание: 250 грама
    • Предупреждение: Slube може да направи повърхностите хлъзгави! След като използвате Slube във ваната или върху други повърхности, почистете ги добре, за да избегнете подхлъзване. Моля, винаги обръщайте внимание на безопасността и бъдете внимателни, за да избегнете инциденти.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    S'Lube est un lubrifiant révolutionnaire !

    Sous forme de cristaux, ce lubrifiant se dilue dans de l'eau chaude.

    Ultra simple, vous pouvez ainsi choisir la quantité de lubirifant souhaitée mais également sa texture.

    Un peu épais ? Rajoutez un peu d'eau. Un peu trop fluide ? Quelques cristaux et le tour est joué.

    Que ce soit pour du massage, pour de la pénétration ou simplement pour des jeux de corps à corps, sa texture glissante et hypoallergénique est idéale.

    Sans goût ni odeur, ce lubrifiant convient pour toutes les utilisations et tous les corps.

    Lorsqu'il est mélangé à de l'eau chaude, le S'Lube ne refroidit pas immédiatement.

    Vous pouvez alors profiter de ses caresses chaudes pendant de longs instants.

    A vous de choisir le contenant qui convient à votre utilisation; pour un massage, utilisez un bol dans lequel vous pourrez piocher.

    Pour une utilisation de lubrifiant classique, une bouteille sera parfaite et idéale à re-remplir au besoin.

    Et les plus audacieux pourront remplir une baignoire !

    Le paquet de 250ml convient pour une baignoire pleine, ou pour de multiples doses de différents mixes.

    A vous de trouver votre formule !

      Напишете свой собствен преглед

      Slube Body Lube - Gin Mojito

      Slube Body Lube - Gin Mojito

      За любителите на джина този Slube Body Lube е точното нещо! Смес от хвойна и цитруси с красив зелен цвят. Gin Mojito Slube е за любителите на забавленията и експериментите, които търсят нещо ново и вълнуващо! Slube се превръща в изключително гъст лубрикант за цялото тяло при контакт с вода, осигурявайки уникални усещания.

      Напишете свой собствен преглед

      4 други артикули от същата категория: