От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

Заключваща се кожа Posture Collar - черна/синя

Насладете се на господство и подчинение в робството с нашата заключваща се черна/синя кожа Posture Collar. Този BDSM нашийник е изработен от здрава кожа, а плътното му прилепване гарантира, че главата и вратът на потребителя са фиксирани в изправено положение.

Повече информация

3333/00

на разположение

    Повече информация

    Насладете се на господство и подчинение в робството с нашата заключваща се черна/синя кожа Posture Collar. Този BDSM нашийник е изработен от здрава кожа, а плътното му прилепване гарантира, че главата и вратът на потребителя са фиксирани в изправено положение. Класическата цветова комбинация от черно и синьо придава на нашия кожен Posture Collar поразителен и привлекателен естетически вид, който въздейства на сетивата и стимулира въображението. С този кожен Posture Collar можете да изживеете нов вид BDSM, като изразите подчинение или господство и изпитате интензивно усещане за власт и контрол. Изпитайте очарованието и страстта на BDSM с Posture Collar, перфектния аксесоар за взискателните любители на обвързването.

    Какво е специалното в този Posture Collar, изработен от кожа?

     

    За ръчно изработените Posture Collar от MEO ® се използва само изискана кравешка кожа, която прави нашийника особено здрав и осигурява много добър комфорт при носене по време на робство. Posture Collar приляга плътно и плътно около врата. С помощта на метални катарами, подобни на колан, Posture Collar може да се затваря и да се регулира за всякаква обиколка на врата. Трите вградени D-пръстена от неръждаема стомана предлагат възможност за оптимално интегриране на Posture Collar в сеанса по робство. Например можете да прикрепите въже за водене, вериги с карабинери, белезници или въже за робство. Висококачествените катарами и нитове с релефно лого MEO ®, които използваме, правят нашия Posture Collar не само защитен от подправяне, но и толкова издръжлив, че е идеално подходящ и за по-дълги и интензивни BDSM сесии. Специалните катарами на гърба позволяват Posture Collar да се заключва с малки катинари. В комплекта са включени два катинара с един и същ ключ и 4 ключа. Като алтернатива Posture Collar може да се заключва и с нашата електронна ключалка за време MEOBOND. В нашия BDSM магазин можете да намерите и подходящи кожени белезници за ръце и крака.

     

    Posture Collar - Правилната поза трябва да се научи!

     

    Posture Collar е кожен нашийник, който се използва специално за BDSM практики. Тя е с по-анатомична форма, по-висока и по-твърда от обикновената яка и принуждава главата на носещия я нагоре, което води до по-изправена стойка. Освен това е по-стегната и приляга много плътно около врата, за да ограничи движението на главата и да постигне специфична поза. В BDSM отношенията Posture Collar може да служи като символ на подчинение и господство. Освен това може да се използва като възпитателно средство, за да принуди носещия го да заеме по-изправена поза и да бъде по-послушен. На езика на BDSM Posture Collar често се нарича "нашийник за позата" или "нашийник за господство". Носенето на кожен Posture Collar може да създаде по-дълбока връзка между участващите в него хора - Top и Sub.

     

    Защо Posture Collar е толкова популярен в робството?

     

    Коженият Posture Collar е особено популярен на BDSM сцената, тъй като предоставя начин за изразяване на господство и абсолютно подчинение. Носенето на нашийника може да бъде чувствено преживяване за носещия го, тъй като той приляга много плътно и силно ограничава главата и врата, създавайки усещане за ограничение и контрол. BDSM нашийникът може да бъде и ясен символ на доминиращия партньор, като помага за установяването на контрол и господство във връзката.

     

    Как да се грижа и почиствам коженото колие Posture Collar?

     

    Posture Collar се почиства просто с влажна кърпа. За да се грижите за кожената Posture Collar, можете от време на време да използвате добра смазка за гладка кожа. Това поддържа кожата на Posture Collar особено еластична. Само при правилна грижа коженият Posture Collar ще остане в оптимално състояние и ще бъде издръжлив и дълготраен.

     

    Допълнителна информация:

     

    • BDSM яка за позата
    • Материал: кожа, неръждаема стомана
    • Изключително висока, подплатена яка от здрава кожа, която силно позиционира и фиксира главата.
    • С двойна катарама на гърба и три здраво закрепени D-образни халки.
    • Включени са два еднакви катинара с ключове и 4 ключа.
    • Максимална височина около 17,5 cm, широчина 42 cm
    • Важно е да се отбележи, че нагръдниците за стойка трябва да се използват само със съгласието и при спазване на мерките за безопасност, за да се избегнат възможни наранявания или емоционални вреди. Преди да използвате нашийник за стойка, винаги е важно да общувате ясно, за да сте сигурни, че всички участници са съгласни и знаят своите граници.
    • Онлайн магазин за BDSM: Открийте вълнуващия свят на BDSM с MEO, вашия водещ онлайн магазин за висококачествени BDSM продукти. Потопете се в света на съблазняването, господството и предаността. Асортиментът ни включва широк избор от изискани кожени нашийници за роби и нашийници за пози, специално създадени да отговорят на взискателните нужди на любителите на BDSM. Нашите кожени нашийници за роби въплъщават качество, елегантност и чувственост. Всяка отделна яка е внимателно изработена на ръка, за да отговаря на най-високите стандарти. Меката текстура на кожата и щателната изработка придават на всяка яка несравнима естетика. Независимо дали става въпрос за класическа черна яка, привличащ вниманието дизайн или регулируеми опции, ние имаме яка, която да отговаря на всеки вкус. Нашите яки за стойка са не само зашеметяващи атракции за окото, но и мощни инструменти за контрол на стойката. Тези нашийници са специално разработени, за да помогнат за постигането на изправена и смирена стойка на вашия партньор. Със своите здрави материали и регулируеми закопчалки те предлагат едновременно комфорт и ефективен контрол. Почувствайте властта, която имате над своя покорен партньор, докато го поставяте в правилна позиция с нашите Posture Collar. В MEO знаем колко важни са качеството и безопасността. Нашите продукти са изработени от висококачествени материали, които са символ на издръжливост и надеждност. Обръщаме голямо внимание на детайлите и гарантираме, че всеки нашийник и Posture Collar отговаря на най-високите стандарти. Можете да разчитате на нашите продукти, за да изведете BDSM сесиите си на следващото ниво. поръчайте от MEO днес и открийте безкрайните възможности, които BDSM може да предложи. Независимо дали сте опитен господар или любопитен роб, нашият BDSM магазин разполага с аксесоарите и продуктите, от които се нуждаете, за да вдъхнете живот на фантазиите си. Събудете страстта и изследвайте границите си с кожените нашийници за роби и позата на MEO. Доверете се на опита и качеството, които са ни превърнали в надеждно име на BDSM сцената.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    Excellent product, quality is unmatched, fits perfectly

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Absolut begeistert von diesem erstklassigen Leder-Posture-Collar

    Ich muss unbedingt meine Begeisterung für das BDSM-Posture-Collar aus Leder teilen, das ich kürzlich gekauft habe! Es hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern bei weitem übertroffen, und ich kann es kaum erwarten, euch bald noch mehr darüber zu erzählen.

    Zuerst einmal war der Versand unglaublich schnell – ich hatte das Paket bereits am nächsten Tag bei mir in Salzburg! Das nenne ich mal blitzschnellen Service. Schon beim Auspacken konnte ich die hohe Qualität des Collars erkennen: Das Leder ist butterweich und angenehm auf der Haut, ohne dabei an Stabilität zu verlieren.

    Das Design des Posture-Collars ist einfach fantastisch. Es ist nicht nur ästhetisch ansprechend, sondern auch extrem funktional. Es hält den Kopf in einer aufrechten Position und unterstreicht damit meine devote Haltung beim Bondage. Das verstellbare Verschlusssystem ermöglicht eine individuelle Anpassung, sodass es für unterschiedliche Halsumfänge perfekt geeignet ist. Außerdem ist es sogar abschließbar!!!! Ich bin auch begeistert von der Robustheit und Qualität dieses Collars. Es ist klar, dass hier Wert auf hochwertige Materialien und sorgfältige Verarbeitung gelegt wurde. Selbst nach mehreren intensiven Sessions sieht das Collar immer noch aus wie komplett neu – kein Reißen, kein Verblassen, einfach top!

    Insgesamt kann ich dieses BDSM-Posture-Collar aus Leder jedem empfehlen, der auf der Suche nach einem stilvollen, hochwertigen und langlebigen Accessoire für seine BDSM-Sessions ist. Es hat mich wirklich überzeugt und wird definitiv zu meinem Lieblingsstück in meiner Sammlung!

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Заключваща се кожа Posture Collar - черна/синя

    Заключваща се кожа Posture Collar - черна/синя

    Насладете се на господство и подчинение в робството с нашата заключваща се черна/синя кожа Posture Collar. Този BDSM нашийник е изработен от здрава кожа, а плътното му прилепване гарантира, че главата и вратът на потребителя са фиксирани в изправено положение.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: