От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

B-Vibe

Бюлетин

B-Vibe Jewel Plug - Анален вибратор

Тази прекрасна анална тапа с вибрация е украсена с красив, голям кристал. Заостреният връх, анатомичната форма и тънката шийка правят B-Vibe Jewel Plug особено лесен за анално поставяне. С помощта на дистанционното управление можете да избирате между различни режими на вибрация....

Повече информация

3392/00

на разположение

    Повече информация

    Тази прекрасна анална запушалка с вибрация е украсена с красив, голям кристал. Заостреният връх, анатомичната форма и тънката шийка правят B-Vibe Jewel Plug особено лесен за анално поставяне. С дистанционното управление можете да избирате между различни режими на вибрация и да настроите аналните си нерви на вълнуващи вибрации.

     

    B-Vibe Jewel Plug ще достави удоволствие както на мъжете, така и на жените!

     

    Тази вибрираща анална тапа от B-Vibe е малък технологичен шедьовър, оборудван с шест степени на вибрация и петнадесет различни вибрационни модела - от фини до мощни. С помощта на безжичното дистанционно управление можете лесно да регулирате режимите от нежни до интензивни само с едно натискане на бутон. Разбира се, можете да оставите дистанционното управление и на партньора си, който след това ще ви изненада с вълнуваща стимулация. Нашият анален вибратор има много приятна за кожата мека на допир текстура и широка основа, която не позволява случайно да се плъзне в ануса ви. Така че можете да използвате тази анална тапа за по-дълъг период от време - например докато пазарувате, разхождате се или правите секс. А щепселът B-Vibe jewel също така изглежда много добре, защото в края на основата е вграден блестящ скъпоценен камък, който украсява ануса ви по секси начин!

     

    B-Vibe Jewel Plug е изработен от 100% съвместим с тялото силикон, за да гарантира безопасна и приятна употреба. Въпреки това, за да се избегне увреждане на висококачествения материал, аналният вибратор трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo. Аналният вибратор има вградена USB батерия, която осигурява до 1,5 часа непрекъснато удоволствие. С компактния си размер и анатомична форма аналният вибратор е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

     

    Партньорът ви ще бъде развълнуван!

     

    Блестящият скъпоценен камък във върха на аналния вибратор придава на тази секс играчка привлекателен и луксозен вид. Той прави аналното проникване не само физически, но и визуално вълнуващо и за двамата партньори. Използването на анален плъгин със скъпоценни камъни може да доведе и до повишено усещане за възбуда. Знанието, че в аналния щепсел е вграден красив и блестящ скъпоценен камък, може да засили преживяването. Аналните тапи със скъпоценни камъни предлагат и сексуален елемент на изненада. Видът на блестящия скъпоценен камък може да добави силен визуален елемент при разкриване на долната част, което увеличава еротичната привлекателност.

     

    Почистване на аналния вибратор:

     

    Почистването е просто и ясно. Тъй като продуктът е изработен от висококачествен силикон и ABS пластмаса, той може да се почиства с мек сапун и топла вода или с нашия VERYCLEAN спрей.

     

    Повече информация:

     

    • B-Vibe Jewel Plug - Анален вибратор
    • Анална тапа с кристал
    • Оборудван с дистанционно управление с едно докосване (обхват около 10 метра).
    • 6 настройки на скоростта и 15 уникални модела на вибрация.
    • Подходящ за жени и мъже.
    • Зарежда се чрез USB.
    • Защитен от пръски IPX4.
    • Размери: Обща дължина 10,5 cm, диаметър 4 cm, дължина за поставяне 8,6 cm.
    • Материал: Силикон, 100% щадящ тялото.
    • Време за зареждане 120 минути.
    • Време за работа 60 минути.
    • Продукти на B-Vibe в онлайн магазина на MEO: Открийте следващото ниво на анално удоволствие с първокласните анални вибратори на B-Vibe! Комбинацията от модерен дизайн, висококачествени материали и иновативна технология гарантира несравнимо изживяване, което можете да преживявате отново и отново. B-Vibe и MEO са две добре познати марки в света на секс играчките, които са специализирани в производството на висококачествени анални играчки. B-Vibe е особено известна с иновативната си продуктова гама, която включва анални тапи с дистанционно управление, анални топчета и комплекти за анално обучение. Компанията B-Vibe е известна в цял свят с използването на висококачествени материали и щадящ тялото силикон при производството на своите продукти.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Highly recommended!

    This toy has far exceeded my expectations! The range of functions and high-quality craftsmanship make it a must-have in my bedroom. Highly recommended!

      Напишете свой собствен преглед

      B-Vibe Jewel Plug - Анален вибратор

      B-Vibe Jewel Plug - Анален вибратор

      Тази прекрасна анална тапа с вибрация е украсена с красив, голям кристал. Заостреният връх, анатомичната форма и тънката шийка правят B-Vibe Jewel Plug особено лесен за анално поставяне. С помощта на дистанционното управление можете да избирате между различни режими на вибрация....

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      9 други артикули от същата категория: