От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

B-Vibe

Бюлетин

B-Vibe Anal Education Set - Голям комплект за анален секс

Открийте удоволствието от аналния секс с новия B-Vibe Anal Education Set. Този изчерпателен комплект от 7 части предоставя всичко, от което се нуждаете, за да подготвите безопасно тялото си за анален секс, стъпка по стъпка.

Повече информация

3388/00

159,90 €


-10,00 €

149,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Открийте удоволствието от аналния секс с новия B-Vibe Anal Education Set. Този изчерпателен комплект от 7 части предлага всичко, от което се нуждаете, за да подготвите тялото си безопасно и стъпка по стъпка за анален секс.

     

    B-Vibe Anal Education Set предлага както на мъжете, така и на жените много предимства и възможности да открият и да се насладят на удоволствията от аналния секс.

     

    Ето само няколко причини, поради които този комплект може да бъде от голяма полза за много мъже и жени:

     

    Откриване на нови зони на удоволствие: За мъжете комплектът предлага чудесен начин за стимулиране на простатата или "P-точката" - ерогенна зона, която може да предизвика интензивно усещане за удоволствие. За жените аналната стимулация може косвено да стимулира G-точката, което води до интензивни оргазми.

     

    Стъпкапо стъпка: Комплектът съдържа три различни анални тапи с различни размери, които позволяват постепенно и нежно въвеждане в аналния секс. Това е особено изгодно за начинаещите, тъй като аналният контакт без достатъчна подготовка често се възприема като неприятен или болезнен.

     

    Образование и информация: Комплектът съдържа изчерпателно ръководство за анален секс, написано от сертифицирани сексуални педагози. Това ръководство предлага практически съвети и препоръки, които могат да помогнат за намаляване на страховете и погрешните схващания за аналния секс и да насърчат безопасното, приятно и удовлетворяващо преживяване.

     

    Универсалност: Комплектът включва както вибриращи, така и анални тапи с вградени тежести, които позволяват широк спектър от усещания и преживявания. Това може да помогне за повишаване на сексуалната възбуда и разширяване на сексуалното изживяване.

     

    Здраве и хигиена: Комплектът включва и анален душ, който позволява цялостно почистване преди анален контакт, което може да помогне за поддържане на анално здраве.

     

    Качество и безопасност: Всички продукти в комплекта са изработени от съвместим с тялото силикон и са хипоалергенни, което намалява до минимум риска от алергични реакции и кожни раздразнения. Аналните тапи имат сплескана основа, която предотвратява поставянето им твърде дълбоко, като осигурява безопасна употреба.

     

    Независимо дали сте начинаещ, който се интересува от анален секс, или вече имате повече опит и искате да разширите хоризонтите си, B-Vibe Anal Education Set ви предлага цялостен начин да подобрите и засилите аналните си преживявания.

     

    Изчерпателният комплект съдържа всичко, от което се нуждаете, за да започнете веднага:

     

    Малка анална запушалка: Малката силиконова анална запушалка е удобна за начинаещи анална играчка без вибрация. Той има гъвкава шийка и сплескана основа за лесна и безопасна употреба. Със своя тънък дизайн той се усеща като пръст и е идеален за начинаещи в аналния секс.

     

    Среден вибриращ анален щепсел: Средният анален щепсел е оборудван с мощен мотор и може да се зарежда чрез включения USB кабел. Този анален щепсел осигурява разнообразно анално удоволствие. Вибрациите на тази анална тапа стимулират простатата или G-точката и помагат на сфинктера да се отпусне - точно това, което искате да постигнете по време на анален секс.

     

    Голям, тежък анален щепсел: Най-големият анален щепсел в комплекта е тежък анален щепсел, който със своите 180 грама осигурява чувствено усещане за пълнота. Този анален щепсел предлага ново ниво на анална стимулация, идеално за напреднали потребители. Такива анални щепсели са идеални за употреба на обществени места и предлагат вълнуващото усещане за забраненото и тайното.

     

    Пълно анално ръководство: B-Vibe Anal Education Set включва ръководство от над 50 страници с най-изчерпателните анални инструкции, написани от сертифицирани в САЩ секс педагози. Тези инструкции ще ви помогнат да разберете как да подготвите тялото си за анален секс.

     

    Комплектът включва и дискретен калъф за носене, апликатор за лесно нанасяне на лубрикант и анален душ, за да се подготвите за анален секс:

     

    Апликатор за лубрикант: Този малък инструмент е едно от най-добрите неща, за които може би никога не сте чували. Той ви позволява да нанасяте лубрикант на труднодостъпни места.

     

    Анален душ: Никой комплект за анално обучение не би бил пълен без анален душ. Аналният душ е идеалният инструмент за цялостно почистване преди анален секс.

     

    Чанта за пътуване: Защо да не вземете комплекта си за анално обучение със себе си на почивка?

     

    Повече информация:

     

    • B-Vibe Anal Education Set
    • Голям тренировъчен комплект за анален секс
    • Размери: Малка анална тапа: 9,8 x 2,6 x 5 см, средна анална тапа: 13,4 x 3,2 x 6,8 см, голяма анална тапа: 13,7 x 4 x 7,2 см
    • Комплектът е водоустойчив (IPX5), съвместим с тялото, а аналните тапи са изработени от висококачествен силикон. Средният анален щепсел има мощен мотор, може да се презарежда и има време за работа от 75 минути с време за зареждане от 120 минути.
    • B-Vibe в онлайн магазина на MEO: Открийте следващото ниво на анално удоволствие с първокласните анални вибратори от B-Vibe! Комбинацията от модерен дизайн, висококачествени материали и иновативни технологии гарантира несравнимо изживяване, което можете да преживявате отново и отново. B-Vibe и MEO са две добре познати марки в света на секс играчките, които са специализирани в производството на висококачествени анални играчки. B-Vibe е особено известна с иновативната си продуктова гама, която включва анални тапи с дистанционно управление, анални топчета и комплекти за анално обучение. B-Vibe е призната в цял свят заради използването на висококачествени материали и щадящ тялото силикон при производството на своите продукти.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Great buy

    Simply put, this is an awesome set for the money.... Worth the money, without a doubt!

      Напишете свой собствен преглед

      B-Vibe Anal Education Set - Голям комплект за анален секс

      B-Vibe Anal Education Set - Голям комплект за анален секс

      Открийте удоволствието от аналния секс с новия B-Vibe Anal Education Set. Този изчерпателен комплект от 7 части предоставя всичко, от което се нуждаете, за да подготвите безопасно тялото си за анален секс, стъпка по стъпка.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      9 други артикули от същата категория: