От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

B-Vibe

Бюлетин

B-Vibe rimming Petite - Анален вибратор

Посрещнете B-Vibe с нас rimming Petite! Този революционен анален вибратор имитира по уникален начин усещането от риминг или орална анална игра. Любителите на риминга по цял свят са развълнувани, а много издания дори го определят като най-добрата анална секс играчка за самотници и двойки.

Повече информация

3387/00

на разположение

    Повече информация

    Посрещнете B-Vibe с нас rimming Petite! Този революционен анален вибратор имитира по уникален начин усещането от риминг или орална анална игра. Любителите на риминга по цял свят са развълнувани, а много издания дори го обявиха за най-добрата играчка за анален секс за самотници и двойки. B-Vibe rimming Petite може наистина да донесе удоволствието от rimming защото аналната наслада не познава различия между половете.

     

    Какво е риминг?

     

    rimming риммингът е известен още като анилингус. При тази разновидност на оралния секс устата, устните и езикът галят ануса, а не пениса или вагината. Партньорите могат да избират между външен и вътрешен риминг rimming вътрешен. При вътрешния вариант езикът също прониква в ануса, вместо само да го оближе отвън.

     

    На B-Vibe rimming Petite е анален вибратор, с който тази мечта се сбъдва!

     

    Неговата специална технология, която позволява невероятно реалистично "риминг" изживяване, е абсолютният връх на B-Vibe rimming Petite. Това е възможно благодарение на въртящите се топчета в основата на щепсела, които перфектно имитират усещането за орална стимулация. Интензивно и изключително приятно изживяване, което почти не се различава от това с истински език. И най-хубавото от всичко: със седем различни режима на "риминг" и шест модела на вибрация, аналната наслада може да бъде напълно персонализирана.

     

    На B-Vibe rimming Petite е идеален за начинаещи благодарение на компактния си размер и не твърде големия си диаметър от 3,5 см. Вибрациите не само осигуряват приятно усещане, но и помагат за отпускане на аналния сфинктер, което може да бъде много полезно, особено при подготовката за анален полов акт.

     

    На B-Vibe rimming Petite имате възможност да избирате: да използвате аналната тапа ръчно или да използвате безжичното дистанционно управление, за да се отдадете на удоволствие. Дистанционното управление работи на разстояние до около 10 метра и открива много възможности за вълнуващи моменти насаме или с партньора ви. Направете се удобно с B-Vibe rimming Petite сам или използвайте дистанционното управление за секси приключения на обществени места.

     

    Относно материала B-Vibe rimming Petite е изработен от 100 % съвместим с тялото силикон, поради което е хипоалергенен и се усеща копринено гладък. Щепселът също така не съдържа фталати, латекс и е абсолютно непорьозен. Въпреки това, за да не се повреди висококачественият материал, аналният вибратор трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като например Aquameo.

     

    На B-Vibe rimming Petite е водоустойчив по стандарта IPX5, което означава, че е устойчив на пръски и следователно е лесен за почистване. Зареждащ се чрез USB, аналният вибратор предлага до 60 минути чисто удоволствие от риминга след 120 минути зареждане.

     

    На B-Vibe rimming Petite е перфектната секс играчка за откриване на удоволствията на rimming да откриете. Тя е компактна, лесна за използване и невероятно ефективна благодарение на комбинацията от вибрация и функция за обръщане.

     

    Почистване на аналния вибратор:

     

    Почистването е просто и ясно. Тъй като продуктът е изработен от висококачествен силикон и ABS пластмаса, той може да се почиства с мек сапун и топла вода или с нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • B-Vibe rimming Petite
    • Анален вибратор с функция за обхождане.
    • Анален вибратор от B-Vibe.
    • Оборудван с дистанционно управление с едно докосване (обхват около 10 метра).
    • Въртящите се топчета във вала стимулират ануса, а поставената анална тапа осигурява допълнителна стимулация с различни ритми на вибрация.
    • 6 настройки на скоростта и 7 уникални модела на вибрация.
    • Подходящ за жени и мъже.
    • Зарежда се чрез USB.
    • IPX5, устойчив на пръски.
    • Готов за пътуване - Имате ли желание за секси спътник за пътуване? B-Vibe rimming Petite идва с практичен калъф и заключване за пътуване, което предотвратява случайното включване на аналния вибратор.
    • Размери: Обща дължина 12,4 cm, диаметър 3,5 cm, дължина за поставяне 10 cm.
    • Материал: силикон, 100% щадящ тялото.
    • Време за зареждане 120 минути.
    • Време за работа 60 минути.
    • На B-Vibe rimming Petite се предлага с инструкции за анална игра, което го прави перфектната анална тапа, ако искате да изследвате тази секси тема.
    • B-Vibe в онлайн магазина на MEO: Открийте следващото ниво на анално удоволствие с първокласните анални вибратори от B-Vibe! Комбинацията от модерен дизайн, висококачествени материали и иновативна технология гарантира несравнимо изживяване, което можете да преживявате отново и отново. B-Vibe и MEO са две добре познати марки в света на секс играчките, които са специализирани в производството на висококачествени анални играчки. B-Vibe е особено известна с иновативната си продуктова гама, която включва анални тапи с дистанционно управление, анални топчета и комплекти за анално обучение. B-Vibe е призната в цял свят заради използването на висококачествени материали и щадящ тялото силикон при производството на своите продукти.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Es ist jeden Cent wert!

    Unglaublich! Die verschiedenen Funktionen und Einstellungen dieses geilen Anal Plugs haben mein Sexleben auf eine völlig neue Ebene gehoben. Verarbeitung top!

      Оценка 

      Sehr gut

      Die Gebrauchsanweisung und Bedienung sind einfach und schnell zu verstehen, egal ob für Anfänger:innen oder Erfahrene! Besonders gut gefallen hat uns das Design, sehr edel und sexy. Auch die Vibration ist genau richtig und mit den unterschiedlichen Modis sehr abwechslungsreich :)

        Напишете свой собствен преглед

        B-Vibe rimming Petite - Анален вибратор

        B-Vibe rimming Petite - Анален вибратор

        Посрещнете B-Vibe с нас rimming Petite! Този революционен анален вибратор имитира по уникален начин усещането от риминг или орална анална игра. Любителите на риминга по цял свят са развълнувани, а много издания дори го определят като най-добрата анална секс играчка за самотници и двойки.

        Напишете свой собствен преглед

        9 други артикули от същата категория: