От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Секс slings и любовни колебания

Бюлетин

Секс slings и любовни колебания 

поръчайте 100% дискретно и анонимно в MEO. Всички сексуални slings, прашки рамки, fisting slings и любовни люлки са на склад и са налични за незабавна доставка. Тук ще откриете огромен избор от BDSM оборудване и продукти за секс търговия fisting. Открийте сега и поръчайте онлайн.

12
на страница
Покажи 13 - 24 от 45 елемента
Покажи 13 - 24 от 45 елемента

Секс в sling или любовна люлка може да предложи редица ползи, както физически, така и емоционални. Ето някои от предимствата на използването на slings или люлка по време на секс:

  • Увеличаване на физическото удоволствие: Сексът в sling или люлка предлага по-широк спектър от движения и позиции, което позволява по-дълбоко проникване, различни ъгли и по-интензивни усещания. Това може да увеличи физическото удоволствие и да осигури нови преживявания и за двамата партньори.
  • По-голяма интимност: Плаването в sling или секс люлка може да създаде усещане за изоставеност и доверие, което увеличава интимността и емоционалната връзка между партньорите.
  • По-малко физически усилия: Използването на slings или любовна люлка може да помогне за намаляване на физическото натоварване на партньорите, особено при сексуални пози, които изискват продължително повдигане или задържане.
  • Разнообразие и експериментиране: Сексът в sling или сексът в любовна люлка дава възможност за разнообразни пози, включително такива, които биха били трудни или невъзможни без този вид помощно средство.


Съществуват различни видове slings и различни любовни люлки, всяка от които има различни характеристики и предимства. Ето няколко от най-разпространените моделиsling:


Предлагаме на склад и sling стойки, изработени от метал. Обикновено те са изработени от здрава, прахово боядисана стомана или неръждаема стомана и осигуряват трайна и стабилна опора за slings или любовните люлки.

Sling Стойките се предлагат в различни размери и дизайн, за да отговарят на различните нужди. Някои стойки заsling са сгъваеми, за да се улесни транспортирането или съхранението им при нужда, докато други стойки за slings и любовни люлки имат солидна основа и са специално предназначени за по-твърд секс.

Ако искате да си купите металнаsling рама, трябва да сравните различните варианти и да обърнете внимание на качеството, стабилността и носещата способност, за да сте сигурни, че sling рамата отговаря на вашите нужди.

Ние разполагаме и с други аксесоари, които могат да бъдат прикрепени към sling рамата, като например държачи за най-добрия fisting лубрикант, J Lubecrisco, държачи за ръкавици за фистинг, огледала и много други.

Като цяло използването на любовна люлка или slings или любовна люлка по време на секс може да предложи редица предимства и да подобри преживяването и за двамата партньори. Важно е да изберете sling или любовна люлка, която отговаря на вашите нужди и предпочитания, и винаги да спазвате инструкциите за безопасност, за да избегнете нараняване.

Какво всъщност прави секса или дори fisting в sling толкова специален?

Идеята да имате гигантски вибратор, огромен пенис или дори цял юмрук във вас разбираемо може да бъде доста вълнуваща. Една цяла ръка може да стимулира много по-голяма площ. На някои им харесва и психологическото преживяване, че са "широко разтворени", както и високото ниво на интимност. Мнозина се наслаждават на усещането за топлина и сила вътре в тялото. Освен това при тази форма на проникване можете да поддържате зрителен контакт, ако желаете. По този начин фистингът Top може директно да изпита удоволствието на лицето, което го получава.

Какво е fisting или фистинг?

Фистингът по принцип е fisting или фистингът по принцип е сексуално проникване на цялата ръка или юмрук в ануса или вагината. Тази сексуална практика е известна в разговорния език и като фистинг. fisting фистинг. За да бъде фистингът забавен и задоволителен и за двамата партньори, са важни много време, абсолютно доверие и много отпускане. Позата, в която практикувате фистинг, също е важна и различна за всеки. За добра fistingsling , за добрата сесия са важни перфектният лубрикант и подходящите секс играчки и аксесоари fisting

Каква позиция трябва да заема като пасивен, ако искам да бъда удрян с юмрук?

За фистинга или fisting е важно пасивното лице да намери релаксираща позиция на тялото. За повечето хора с фистинг най-добрата позиция на тялото е "позицията за фистинг по гръб" в sling или така наречената любовна люлка. Други предпочитат т.нар. фистинг в кучешки стил, при който фистиращият е на четири крака, т.е. облегнат на колене и лакти, на sling дъска или на Fuck Bench.

В онлайн магазина на MEO за slings, любовни люлки, fisting кремове и fisting аксесоари ще намерите широка гама продукти.