От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Съвременни колани за целомъдрие

Бюлетин

Колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Black Diamond

keyholder често избират NoPacha Black Diamondсъвременен колан за целомъдрие за мъже, за да задълбочат динамиката на властта и контрола във връзката си. Този колан за целомъдрие не само символизира предаността и доверието на подчинения мъж, но и позволява на доминиращия партньор да контролира пениса на партньора си.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Доминиращите партньори често избират NoPacha Black Diamondсъвременен колан за целомъдрие за мъже, за да задълбочат динамиката на властта и контрола във връзката си. Този колан за целомъдрие не само символизира предаността и доверието на подчинения мъж, но и позволява на доминиращия партньор да контролира и направлява сексуалната свобода и удоволствие на подчинения мъж.

    NoPacha Black Diamond се характеризира с модерен, черен дизайн и функционалност за дългосрочно целомъдрие. С наличните два размера и четири анатомично оформени пръстена с различни размери (ø 42 мм, 45 мм, 48 мм и 52 мм) този колан за целомъдрие предлага персонализирано прилягане, предназначено за дългосрочно носене. Клетка за пениса, здраво прикрепена към един от пръстените, гарантира, че коланът за целомъдрие приляга здраво, а вградената ключалка и двата ключа, които се доставят, подчертават контрола на доминиращото лице (притежателя на ключа) върху сексуалното въздържание на подчинения мъж.

    Уникална характеристика на NoPacha Black Diamond са меките шипове, които могат да се поставят в колана на целомъдрието по желание. Тези шипове увеличават интензивността на изживяването, като постоянно напомнят на носещия ги за целомъдрието му, без да причиняват твърде голяма болка. Вентилационните отвори по цялото тяло на пенис клетката осигуряват достатъчна циркулация на въздуха, което е особено важно за хигиената и комфорта при продължителна употреба. Двата размера на колана за целомъдрие, които се различават по дължината на клетката за пенис, дават възможност да се намери идеалното прилягане за покоряващия се мъж, като се гарантира максимална безопасност и достатъчен комфорт.

    The NoPacha Black Diamond е не само символ на целомъдрието и подчинението, но и висококачествен аксесоар, който е специално разработен за нуждите на практикуващите BDSM. Той предлага чудесен начин за увеличаване на еротичното напрежение и подчертаване на дисбаланса на силите във връзката. Този колан за целомъдрие е идеалният избор за двойки, които искат да задълбочат своите динамични и емоционални отношения чрез практикуване на целомъдрие.

    Открийте и нашата изключителна гама CUMELOT, специално разработена за интензивно стимулиране на простатата и водеща пасивните мъже до ненадминат принудителен оргазъм без ерекция. Задължителен аксесоар за всеки доминиращ човек, който иска да има контрол по всяко време.

    Благодарение на практичните вентилационни отвори не е необходимо коланът на целомъдрието да се сваля за почистване. Просто вземете душ с колана на целомъдрието и изплакнете обилно. Когато коланът за целомъдрие не се носи, препоръчваме щателно почистване с нашия VERYCLEAN спрей, за да се осигурят най-високи стандарти за хигиена. Предлагаме нашия гел PlowBoy за грижа за пениса, докато носите колана на целомъдрието. Обогатен с витамин D и алое вера, той осигурява нежна грижа и оптимално кондициониране на кожата.

    Допълнителна информация:

    • Колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Black Diamond
    • Черен колан за целомъдрие в два различни размера.
    • Състои се от анатомично оформен пръстен (в комплекта има 4 пръстена, ø 42 мм, 45 мм, 48 мм и 52 мм) за пениса и тестисите, клетка за пениса (свързва се с пръстена).
    • Вградена ключалка с два ключа.
    • Меки шипове, които могат да се прикрепят към колана на целомъдрието. Коланът за целомъдрие има вентилационни отвори за висок комфорт при носене.
    • Двата размера се различават по дължината на клетките за пенис.
    • MEO, Cumelot и PlowBoy са регистрирани търговски марки на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.


    Материал:


    Нашият колан за целомъдрие е изработен от найлонова смола, което означава, че коланът е направен от пластмасов материал, който е известен със своята издръжливост, гъвкавост и комфорт. Найлоновата смола е термопластичен полимер, който често се използва за производство на висококачествени пластмасови продукти. Той има няколко предимства пред други материали като метал или кожа:

    • Лекота: найлоновата смола е много по-лека от метала, което я прави по-удобна за носене за дълъг период от време и намалява натоварването на потребителя.
    • Гъвкавост: Въпреки своята здравина найлоновата смола позволява известна гъвкавост, която позволява по-добро прилягане и адаптиране към различни форми на тялото.
    • Дълготрайност: Найлоновата смола е устойчива на счупване, напукване и износване, което увеличава издръжливостта на колана за целомъдрие.
    • Водоустойчивост: Материалът е водоотблъскващ, което улеснява грижата и почистването му и позволява използването му във влажна среда, като например душове.
    • Щадящ кожата: Найлоновата смола е хипоалергенна и рядко предизвиква дразнене на кожата, което я прави добър избор за хора с чувствителна кожа или алергии.


    Следователно коланът за целомъдрие от найлонова смола съчетава практични свойства с високо ниво на комфорт, което го прави популярна алтернатива на традиционните материали.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Good

    Quality product, fits lovely and does its job!

      Напишете свой собствен преглед

      Колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Black Diamond

      Колан за целомъдрие за мъже - NoPacha Black Diamond

      keyholder често избират NoPacha Black Diamondсъвременен колан за целомъдрие за мъже, за да задълбочат динамиката на властта и контрола във връзката си. Този колан за целомъдрие не само символизира предаността и доверието на подчинения мъж, но и позволява на доминиращия партньор да контролира пениса на партньора си.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      30 други артикули от същата категория: