От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Неопренови маски

Бюлетин

Неопренова маска

За Dom или за доминантата нашата неопренова маска предлага перфектната възможност да превърнете роба в личен обект на похот по желание. Подвижната превръзка на очите и капакът на устата позволяват да се контролират сетивата на партньора по желание. Да виждам или да не виждам? Да говорите или да се наслаждавате в мълчание? Вие решавате.

Повече информация

3552/00

на разположение

    Повече информация

    Неопренова маска със сваляща се превръзка на очите и капак за устата.

    За Dom или доминанта нашата неопренова маска предлага перфектната възможност да превърне роба или робинята в личен обект на похот по желание. Подвижната превръзка на очите и капакът за уста позволяват да се контролират сетивата на партньора по желание. Да виждате или да не виждате? Да говорите или да се наслаждавате в мълчание? Вие решавате.

    Маската е изработена от еластичен, удобен и дишащ неопрен и се адаптира към повечето форми на главата. Тя е толкова удобна, че може да се носи дълго време - идеална за продължителни BDSM сесии. Комбинирайте неопреновата маска с други BDSM аксесоари като гребла, камшици и белезници, за да завършите преживяването си!

    Неопреновата маска с подвижен капак за уста е идеална за анонимен, пасивен орален секс:

    Като покрива изцяло лицето, неопреновата маска предлага висока степен на анонимност, което може да бъде както психологически стимулиращо, така и да позволи по-интензивно преживяване. Особено привлекателен е подвижният капак за уста, който позволява на роба да бъде орално активен, докато останалата част от лицето остава покрита. Това засилва усещането за подчинение и съсредоточаването върху самото действие. Освен това удобният, еластичен неопренов материал осигурява високо ниво на комфорт при носене, дори и за по-дълъг период от време. Освен това носенето на маската за очи може да ограничи гледката и по този начин да увеличи концентрацията върху blowjob, което може да увеличи интензивността за активния партньор. Като цяло тази неопренова маска предлага уникална комбинация от анонимност, комфорт и чувствено изживяване, идеална за пасивен орален секс.

    Търсите ли перфектния материал за вашата BDSM маска? Неопренът може да е точно това, което търсите. Маските, изработени от неопрен, предлагат редица предимства пред традиционните кожени или латексови маски, което ги прави идеален избор за мнозина.

    Удобство и адаптивност: Неопренът е известен със своята разтегливост и адаптивност. За разлика от кожата, която често може да бъде твърда и стягаща, неопренът нежно се приспособява към контурите на главата, без да я притиска или стяга. Това означава, че неопреновите маски могат да се носят удобно за дълги периоди от време, което ги прави идеални за продължителни BDSM сесии.

    Дишане: Друго предимство на неопрена е неговата дишаемост. Докато латексът, а понякога и кожата са склонни да задържат топлина, което може да доведе до прекомерна топлина и дискомфорт, неопренът позволява по-добра циркулация на въздуха. Това прави неопреновите маски особено удобни по време на по-интензивни дейности.

    Лесна грижа: Неопренът е по-добър и по отношение на грижата и почистването. Той се почиства лесно и изсъхва бързо, за разлика от кожата, която изисква специални почистващи препарати и грижи, за да запази качеството си. Латексът също може да бъде взискателен към грижите и често изисква специално третиране, за да запази блясъка и еластичността си.

    Хипоалергенни свойства: За хора с чувствителна кожа или алергии неопренът често е по-добрият избор. Докато латексът често предизвиква алергични реакции, неопренът обикновено е хипоалергенен и щадящ кожата.

    Като цяло, неопренът предлага отличен баланс между комфорт, функционалност и стил, което го прави отличен избор за всеки, който търси алтернатива на кожените и латексовите маски. Независимо дали сте нови на BDSM сцената или вече имате опит, неопреновата маска може да е точно това, от което се нуждаете, за да изживеете най-добрите си фантазии.

    Повече подробности:

    • Неопренова маска с подвижна маска за очите и капак за устата
    • Размер: един размер, обиколка на врата до около 46 см.
    • Материал: неопрен

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Love it!

    This was a great addition to our hood assortment my girlfriend and I have and we both enjoyed this hood so much we want to get another one so we can both wear one at the same time. We added our favorite ball gag and it made the playtime even better.

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Schöne Maske

    Leichtes An- und Ausziehen. Einfach zu reinigen. Der Druck auf das Kinn ist etwas gewöhnungsbedürftig, beeinträchtigt den Langzeitgebrauch aber nicht

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Awesome and Comfortable

    Fits great nice and snug

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Неопренова маска

    Неопренова маска

    За Dom или за доминантата нашата неопренова маска предлага перфектната възможност да превърнете роба в личен обект на похот по желание. Подвижната превръзка на очите и капакът на устата позволяват да се контролират сетивата на партньора по желание. Да виждам или да не виждам? Да говорите или да се наслаждавате в мълчание? Вие решавате.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    14 други артикули от същата категория: