От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Смазващ гел

Бюлетин

Spunk STR8CAM хибриден лубрикант с ефект на сперматозоиди

Насладете се на ново определение за удоволствие и чувственост с хибридния личен лубрикант STR8CAM с вид и усещане за истинска сперма! За мъжете и жените, които търсят истинско удоволствие, този лубрикант проправя пътя към едно незабравимо приключение - изживяване с пряка сперма като от порнофилм.

Повече информация

3739/237

на разположение

Повече информация

Насладете се на ново определение за удоволствие и чувственост с хибридния личен лубрикант STR8CAM с вид и усещане за истинска сперма! За мъжете и жените, които търсят истинско удоволствие, този личен лубрикант проправя пътя към едно незабравимо приключение - изживяване с пряка сперма като от порнофилм. Край на половинчатите изживявания - този лубрикант се усеща толкова истински, колкото и прясната сперма, подготвя ви за фойерверк на сетивата и вдъхва живот на най-интимните ви фантазии.

Почувствайтего, изживейте го - с хибридния лубрикант STR8CAM най-интимните ви фантазии стават реалност. Този иновативен лубрикант е вашият ключ към изживяване, което се усеща толкова истински, че е почти неразличимо от реалността.

Магията на хибрида: той предлага двойно по-голямо удоволствие, като съчетава положителните свойства на лубрикантите на водна основа с тези на лубрикантите на силиконова основа. На водна основа, но също толкова дълготраен като силикона, той обещава непрекъснато забавление без компромиси. Комбинацията от вода и силикон създава кремообразна консистенция, която имитира усещането за истинска сперма - гъста, гладка и напълно хипоалергенна.

Хибридният лубрикант STR8CAM ще ви накара да се почувствате като на снимачната площадка на порнофилм! Кремообразната текстура и белият вид го правят идеален за фетиш игри и букаке сцени. Позволете на фантазиите си да се развихрят, независимо дали става дума за горещи масажи, изстрели със сперма по лицето или кремове - вие решавате играта и правилата!

Лубрикантът STR8CAM е напълно съвместим с всички видове презервативи, вибратори и секс играчки. Той е нещо повече от личен лубрикант - той е стимулатор за вашите фантазии и постижения.

Ето фактите, които правят лубриканта STR8CAM толкова уникален:

  • Двойна сила: Хибриден лубрикант, който съчетава най-добрите свойства на водните и силиконовите лубриканти.
  • Абсолютна универсалност: Идеален за анален секс, вагинален секс или часове с любимия ви вибратор.
  • Дълготрайно удоволствие: Лубрикантът STR8CAM остава там, където искате, и толкова дълго, колкото искате, без да залепва или изсъхва.
  • Съвместимост без ограничения: Абсолютно безопасен за всички видове презервативи и секс играчки.
  • Чисто удоволствие: Без петна, без неприятна миризма или вкус.


С щедра бутилка от 236 ml (8 фл. унции) "чист" заместител на спермата, лубрикантът STR8CAM предлага повече от достатъчно съдържание за всичките ви еротични приключения. Независимо дали става въпрос за страстни солови моменти, или за засилване на прелюдията с партньора ви - въображението ви няма граници.

Защо няма да искате да пропуснете хибридния лубрикант STR8CAM:

  • Интензивни преживявания: Идеален за чувствени масажи, букаке фантазии или за онова малко допълнително по време на секс.
  • Перфектен баланс: Комбинацията от дълготрайно смазване и лесно почистване след удоволствието прави всяко изживяване неусложнено и приятно.
  • Безопасност: Без агресивни химикали за часове на удоволствие без дразнене на кожата.
  • Лесен за използване: Лесен за нанасяне и почистване - за повече време в плен на удоволствието.


STR8CAM Hybrid е повече от лубрикант - той е вратата към нови еротични хоризонти. Не се задоволявайте с по-малко, когато можете да имате най-доброто. Изживейте революцията в сексуалния си живот. STR8CAM Hybrid - защото вашата фантазия заслужава да бъде изживяна.

Повече информация:

  • Лубрикант STR8CAM Hybrid
  • Цвят и консистенция: Изглежда и се усеща като истинска сперма.
  • Произход: STR8CAM Hybrid Lubricant е произведен в САЩ и внася най-високото качество директно във вашата спалня.
  • Лубрикант на силиконова и водна основа.
  • Съставки (INCI): Вода, диметикон, диметиконол, циклопентасилоксан, циклохексасилоксан, пропиленгликол, хидроксиметилцелулоза, метилпарабен
  • Съдържание: Spunk Str8Cam 237 ml / 8 fl.oz.
  • Произведено в САЩ.
  • MEO е търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Spunk STR8CAM хибриден лубрикант с ефект на сперматозоиди

Spunk STR8CAM хибриден лубрикант с ефект на сперматозоиди

Насладете се на ново определение за удоволствие и чувственост с хибридния личен лубрикант STR8CAM с вид и усещане за истинска сперма! За мъжете и жените, които търсят истинско удоволствие, този лубрикант проправя пътя към едно незабравимо приключение - изживяване с пряка сперма като от порнофилм.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

25 други артикули от същата категория: