От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Хибриден смазочен материал

Бюлетин

Хибриден личен лубрикант SPUNK с вид и усещане за сперма

Открийте SPUNK Hybrid Lube - лубрикантът, който издига секса на съвсем ново ниво. SPUNK е уникален по рода си: той е бял и кремообразен като истинска сперма и ви предлага сетивно изживяване, което няма да откриете с никой друг лубрикант.

Повече информация

Налично скоро

Повече информация

Открийте SPUNK Hybrid Lube - лубрикантът, който издига секса на съвсем ново ниво. SPUNK е уникален по рода си: той е бял и кремообразен като истинска сперма и ви предлага сетивно изживяване, което няма да откриете с никой друг лубрикант. Със SPUNK можете да се насладите на най-доброто от двата свята: Дълготрайната смазка на силиконов лубрикант, съчетана с лесното почистване без петна на лубрикант на водна основа.

 

Винаги ли сте мечтали да изживеете най-смелите си фантазии? Със своя ненадминат ефект на свършване нашият хибриден лубрикант SPUNK превръща тези мечти във вълнуваща реалност и прави всеки интимен момент връхна точка.

 

А най- хубавото е: SPUNK Hybrid Lubricant се плъзга толкова гладко, колкото и силиконът, но се отстранява толкова лесно, колкото и лубрикант на водна основа. Без досадни петна или лепкави остатъци, които биха могли да развалят удоволствието ви.

 

Независимо дали го използвате по време на страстен секс, с вибратори или като безопасен лубрикант за всички видове презервативи - SPUNK Hybrid Lubricant ви предлага дълготрайно удоволствие, без да изсъхва или да става лепкав.

 

Но това не е всичко: след секс кожата ви ще се почувства невероятно мека и кадифена, почти като че ли току-що сте се насладили на изстрел със сперма в лицето или крем пай. Без никакви изкуствени аромати или неприятни миризми, нищо не пречи на удоволствието ви.

 

Личният лубрикант SPUNK Hybrid се предлага в пет практични размера: 59 ml, 118 ml, 237 ml, 473 ml и 946 ml. В зависимост от нуждите ви, независимо дали за спонтанни бързи игри или незабравимо възбудени нощи - изборът е ваш!

 

Изпитайте неустоимото усещане за истинско, интензивно удоволствие от спермата. Убедете се в изключителното качество на личните лубриканти SPUNK Hybrid. Защото максималното чувствено удоволствие често се крие в необикновените детайли.

 

Допълнителна информация:

 

  • SPUNK Hybrid личен лубрикант с вид и усещане за сперма
  • Цвят и консистенция: Изглежда и се усеща като истинска сперма.
  • Обичаме SPUNK, защото не лепне, не мирише и няма вкус на химикали. Отзивите на клиентите за SPUNK са зашеметяващи - този лубрикант ще ви хареса!
  • За всеки, който търси лубрикант с ефект на сперма, SPUNK е най-добрият избор. Едва ли има друг лубрикант, който толкова силно да наподобява вида и консистенцията на истинска мъжка сперма.
  • Произход: Хибридният лубрикант SPUNK е произведен в САЩ и носи най-високото качество директно във вашата спалня.
  • Лубрикант на силиконова и водна основа.
  • Съдържание: SPUNK Hybrid 59 ml / 2 фл.унции, SPUNK Hybrid 118 ml / 4 фл.унции, SPUNK Hybrid 237 ml / 8 фл.унции, SPUNK Hybrid 473 ml / 16 фл.унции, SPUNK Hybrid 946 ml / 32 фл.унции.
  • Съставки (INCI): Вода, циклопентасилоксан, циклохексасилоксан, диметикон, диметиконол, пропиленгликол, хидроксиметилцелулоза, метилпарабен.
  • Произведено в САЩ.
  • MEO е регистрирана търговска марка на MEO в Германия. Всички други търговски марки, лога и търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Това също може да ви интересува:

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Хибриден личен лубрикант SPUNK с вид и усещане за сперма

Хибриден личен лубрикант SPUNK с вид и усещане за сперма

Открийте SPUNK Hybrid Lube - лубрикантът, който издига секса на съвсем ново ниво. SPUNK е уникален по рода си: той е бял и кремообразен като истинска сперма и ви предлага сетивно изживяване, което няма да откриете с никой друг лубрикант.

Напишете свой собствен преглед

Други клиенти също купиха:

3 други артикули от същата категория: