От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Лента за робство

Бюлетин

Прозрачна лента за робство

Нашата прозрачна лента за връзване на ролка е с дължина 20 метра и има много предимства пред стреч фолиото или фолиото за прилепване, които често се използват за връзване.

Повече информация

3696/00

на разположение

    Повече информация

    Нашата прозрачна лента за бондаж на ролка е с дължина 20 метра и предлага много предимства в сравнение със стреч фолиото или фолиото, което често се използва за бондаж.

    Тази висококачествена лента за бондаж на ролка е незаменим BDSM аксесоар както за начинаещи, така и за професионалисти. Бондажното тиксо от MEO ® е бързо под ръка и осигурява надеждно фиксиране по време на BDSM сеанс.

    Бондажното тиксо от MEO ® може да се използва не само за връзване на китките и глезените на партньора ви, за да ограничите свободата му на движение, но е идеално и за завързване на очите на партньора ви, тъй като залепва само за себе си, а не за кожата или косата. Лентата за връзване е идеалният BDSM аксесоар, особено за сеанс на открито или при пътуване, тъй като е лесна за съхранение и транспортиране. Това означава, че можете да завържете партньора си за дърво в гората, например, без да се притеснявате за въжета, карабинери или куки. Лентата за връзване открива много творчески възможности при връзването. Просто дайте воля на въображението си!

    Как да използвам прозрачната лента за връзване?

    Лентата за връзване се използва бързо и лесно. Просто отрежете с ножица необходимото количество лента от ролката и забавлението с нея може да започне!

    Какво е специалното на прозрачната лента за бондаж?

    Лентата за бондаж е еластична, гъвкава и залепва само за себе си, а не за кожата или косата. Бондажната лента може да се използва за бързо и лесно увиване и фиксиране на ръце или крака, без да дърпа косата или кожата. Нашата лента за робство е идеална за всякакви еротични игри с робство. След употреба тиксото може да бъде отстранено за нула време, без да оставя следи.

    Какво трябва да имам предвид с прозрачното тиксо за бондаж?

    Тиксото за бондаж може да се използва многократно, ако се използва внимателно. След употреба просто я избършете с вода и мек сапун, оставете я да изсъхне и внимателно я навийте отново.

    Цветна лента за кабала:

    Нашата лента за кабала се предлага в черно, червено, розово, розово, сребърно, лилаво и жълто, както и прозрачна.

    Допълнителна информация:

    • Лентата за робство е на 20-метрова ролка.
    • Предлагат се различни цветове
    • Лентата за робство от MEO® улеснява осъществяването на фантазиите за робство без сложни възли. Блестящото фолио без лепилен слой се залепва само за себе си - не и за кожата или косата. Лентата за кабала е подходяща за връзване или еротично запушване на устата, като превръзка за очи и изцяло за мумифициране. След употреба лентата за връзване може да се навие отново и да се използва толкова често, колкото е необходимо.
    • Лесна за премахване: Бързо се разгъва и разгъва, без да оставя следи.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Top

    Top Qualität

      Напишете свой собствен преглед

      Прозрачна лента за робство

      Прозрачна лента за робство

      Нашата прозрачна лента за връзване на ролка е с дължина 20 метра и има много предимства пред стреч фолиото или фолиото за прилепване, които често се използват за връзване.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      7 други артикули от същата категория: