От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Лента за робство

Бюлетин

Жълта лента за робство

Жълтата лента за обвързване на ролка е незаменим BDSM аксесоар за начинаещи или професионалисти в областта на обвързването, както и за фенове на извращенията Watersports Фенове на извращенията. Бондажната лента от MEO ® е бързо под ръка и осигурява надеждно фиксиране по време на BDSM сесия.

Повече информация

2766/00

на разположение

    Повече информация

    Тази висококачествена жълта лента за робство за Watersports Kink от ролката е незаменим BDSM аксесоар за начинаещи или професионалисти. Кабалажната лента от MEO ® е бързо под ръка и осигурява надеждно фиксиране по време на BDSM сесия.

     

    С кабалажната лента от MEO ® можете не само да завържете ръцете и краката на партньора си, за да ограничите свободата му на движение, но тя е идеална и за завързване на очите на партньора, тъй като се залепва само за себе си, а не за кожата или косата. Особено за сеанс на открито или по време на път, тиксото за връзване е идеалният BDSM аксесоар, тъй като е лесно за съхранение и транспортиране. Например, можете да завържете партньора си за дърво в гората, без да се притеснявате за въжета, карабинери или куки. Бондажната лента открива многобройни творчески възможности за връзване на партньора ви. Просто оставете въображението си да се развихри!

     

    Как да използвам жълтата лента за връзване?

     

    Лентата за връзване е бърза и лесна за използване и не е сложна за нанасяне. Просто изрежете необходимото количество лента от ролката с помощта на ножица и забавлението с връзването може да започне!

     

    Какво е толкова специално за жълтата лента за робство?

     

    Лентата за кабала е еластична, приятна на допир и се залепва само за себе си, а не за кожата или косата. Бондажната лента може да се използва за бързо и лесно увиване и фиксиране на ръце или крака, без да се дърпат косъмчетата или кожата. Нашата лента за връзване е идеална за всички видове еротично връзване. След употреба тиксото може да се отстрани бързо и без да оставя следи.

     

    На какво трябва да обърна внимание при използването на жълтата лента за робство?

     

    Лентата за робство може да се използва многократно, ако се използва внимателно. След употреба просто избършете с вода и мек сапун, оставете да изсъхне и внимателно навийте отново.

     

    Цветна лента за кабала:

     

    Нашата лента за робство се предлага в черно, червено, розово, сребърно, лилаво и жълто.

     

    Повече подробности:

     

    • Watersports Лента за робство Kink в жълто на 15-метрова ролка.
    • Предлагат се различни цветове
    • Лентата за робство от ME O® улеснява изживяването на фантазиите за робство без сложни възли. Това лъскаво фолио без лепилен слой залепва само за себе си - но не и за кожата или косата. Лентата е подходяща за връзване или еротично запушване на устата, като превръзка за очи и изцяло за мумифициране. След употреба лентата за връзване може да се навие отново и да се използва повторно по желание.
    • Лесна за отстраняване: без остатъци и бързо се развива или навива отново.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Es más últil de lo que pensaba

    Es muy práctico, atas de forma rápida y sin las rozaduras de las cuerdas, se pega muy bien sobre sí misma y además si la doblas bien al recogerla la puedes volver a utilizar.

      Оценка 

      Intensives Gelb

      Das Tape kommt in einem intensiven gelb und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Оценка 

        Bondage tape

        Perfect product for a fun night in the bedroom. Much quicker to get kinky if you aren't in the mood to use sex rope. If you want some quick kinky play this is perfect for you. It only sticks to itself so you don't have to worry about it hurting your skin when removing it.

          Оценка 

          Super Qualität

          Super praktisch, auch für Einsteiger leicht und vielfältig verwendbar. Dieses hier riecht nicht so unangenehm wie manch andere Marken. Schon oft bestellt.

            Оценка 

            Ottimo

            Kinky ed ecologico, non irrita la pelle ed è facile da smaltire.

              Напишете свой собствен преглед

              Жълта лента за робство

              Жълта лента за робство

              Жълтата лента за обвързване на ролка е незаменим BDSM аксесоар за начинаещи или професионалисти в областта на обвързването, както и за фенове на извращенията Watersports Фенове на извращенията. Бондажната лента от MEO ® е бързо под ръка и осигурява надеждно фиксиране по време на BDSM сесия.

              Напишете свой собствен преглед

              Други клиенти също купиха:

              7 други артикули от същата категория: