От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

Желиран дилдо 23 cm

Този полупрозрачен, безумно възбуден вибратор е дебел и дебел и се чувства толкова добре, колкото и изглежда. Изработен е от лилава желирана гума, а дебелият главич се плъзга в аналния канал с лекота благодарение на страхотния материал. Текстурираният вал се усеща точно като истински пенис с характерните си вени!

Повече информация

3081/00

на разположение

    Повече информация

    Този полупрозрачен, безумно възбуден вибратор е дебел и дебел и се чувства толкова добре, колкото и изглежда. Изработен е от лилава желирана гума, а дебелият главич се плъзга в аналния канал с лекота благодарение на страхотния материал. Текстурираният вал се усеща точно като истински пенис с изразените си вени!

     

    Акценти:

     

    • Желиран вибратор с основа за засмукване.
    • Дилдото бързо поема температурата на тялото ви.
    • Супер външен вид: С ясно изразени вени, изпъкнал гланс и дебели топки.
    • Силна засмукваща основа: Залепва за гладки повърхности и ви позволява да се наслаждавате без ръце. Може да се използва и в каишка или колан.
    • Еластичен и гъвкав: Перфектната комбинация от твърд и същевременно приятно гъвкав.
    • Железен в съвършенство: Висококачественият, абсолютно приятелски за тялото винилов материал е просто страхотен за усещане!

     

    Какво е специалното в този желиран вибратор?

     

    Това дилдо има формата на истински пенис и се усеща чудесно благодарение на висококачествения желиран материал, от който е изработено. Материалът придава на дилдото перфектна твърдост и подходяща гъвкавост за разнообразни позиции и пози. Засмукващата чашка на дъното дава възможност за използване на вибратора без ръце. Желираният дилдо е перфектният дилдо, когато става въпрос за пълно задоволяване на вашето анално удоволствие. Пухкавата главичка прониква, докато изразеното жилкуване интензивно стимулира ерогенните ви зони. Специалният желиран материал е чудесно хлъзгав и гъвкав, без да му липсва необходимата твърдост. Идеален за вълнуващи солови секс приключения или заедно с партньора ви. Между другото, познавате ли нашия "релаксатор за сфинктери" EXTREMEO? Спрей, който ви помага да въведете този вибратор анално, безболезнено.

     

    Как да почистя желеобразния вибратор?

     

    Почиствайте Jelly Dildo с вода и мек сапун. Ако искате да почистите по-обстойно, моля, използвайте нашия спрей VERYCLEAN.

     

    Повече информация:

     

    • Желиран дилдо
    • Материал: винил (желе), без фталати
    • Размери: Дължина 22,8 см, дължина за поставяне 17,7 см, диаметър 4,4 см
    • Дилдото може да се използва с всички лубриканти на MEO. Препоръчваме нашите лубриканти на силиконова основа FUCKSLUT или EZ2FUCK.
    • Дилда от желе: Желето е реалистичен материал! Пластмасата има свойства, подобни на TPE/TPR, които гарантират, че дилдото бързо поема температурата на тялото ви. С малко лубрикант той има хлъзгава повърхност и е едновременно еластичен и твърд. Това означава, че с желеобразен вибратор можете да очаквате не само гладки пътувания, при които секс играчката се плъзга нежно във и извън вас, но и идеално твърд материал, който няма да поддаде дори когато нещата станат малко по-диви. С желиран вибратор соло приключението ви ще се усеща почти като истински секс.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Sehr angenehm für Sie und Ihn

    Auch diese Dildos werden immer besser. Von einst harten Plastik zu immer mehr Realismus. Sehr weich und biegsam, kein Geruch und gute Verarbeitung. Die Größe entspricht einen sehr gut bestückten Mann. Für Sie und Ihn sehr gut geeignet und bereitet eine Menge Spaß. Empfehlenswert.

      Оценка 

      Fantastic dildo

      It is very easy to use and fun for us both together or for her to use by herself.

        Напишете свой собствен преглед

        Желиран дилдо 23 cm

        Желиран дилдо 23 cm

        Този полупрозрачен, безумно възбуден вибратор е дебел и дебел и се чувства толкова добре, колкото и изглежда. Изработен е от лилава желирана гума, а дебелият главич се плъзга в аналния канал с лекота благодарение на страхотния материал. Текстурираният вал се усеща точно като истински пенис с характерните си вени!

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: