От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Време за заключване на самостоятелно робство

Бюлетин

Заключващ се превключвател със заключване на времето

Нашият заключващ се кожен самозалепващ се гаг има цифрово заключване на времето. Слагането на езика се предотвратява до 100 часа. Този гег е бестселър в нашия BDSM фетиш магазин.

Повече информация

1692/SL

на разположение

    Повече информация

    Нашият заключващ се кожен самозалепващ се гаг има цифрово заключване на времето. Снемането на езика е забранено до 100 часа. Този гег е бестселър в нашия BDSM фетиш магазин.

    Този комплект гегове изпълнява всичките ви фантазии за самообвързване. Той ви позволява да се завързвате безопасно и перфектно - дори без партньор. Включеният в комплекта цифров таймер MEOBOND ви освобождава само след изтичане на зададеното време. Този комплект геги позволява безопасно самообвързване. И накрая можете да изживеете най-съвършените си фантазии за обвързване с гега, защото заключването на времето на MEOBOND може да се настройва до минута, до максимум 100 часа. Много лесен за употреба и безопасен за използване, нашият комплект за гег изпълнява това, за което винаги сте мечтали.

    Комплектът за самообвързване се състои от: 1 MEOBOND Bondage Time Lock и заключващ се кожен гег.

    Предимство на гега:

    Нашият гег може да бъде надеждно и "декоративно" заключен отпред. Клепачът е снабден с широка кожена каишка; големият брой отвори за каишката го правят регулируем по размер и гарантират удобно прилягане. Зад маската за уста е скрит кожен гел. Разбира се, гегът може да се използва и без заключване за време или заключването за време може да се замени с обикновен катинар.

    Трябва ли да поискам разрешение от партньора си, преди да му запуша устата?

    Да! Тъй като гегът не позволява на ползвателя да Safeword носещия да отмени сеанса по робство, в основата е много доверие и взаимно уважение.

    Допълнителна информация

    • Клепач за самообвързване за отговорни възрастни
    • Благодарение на дигиталното заключване за време MEOBOND самозаблуждаването е лесно и безопасно (моля, изтеглете инструкциите за безопасност)
    • Дигитална BDSM времева скоба - заключване с функция таймер - Електронна скоба за самообслужване
    • Електронно заключване за време с бутони за управление и LCD екран
    • За повече подробности относно заключването за време MEOBOND, моля, кликнете тук.
    • Изключително висока степен на удовлетвореност на клиентите: 99,2 % от нашите професионални BDSM клиенти биха поръчали този комплект гегове отново от нашия магазин за робство.

     

    Изтегляне

    Инструкции за безопасност

    Инструкции за безопасност за електронния часовников механизъм MEOBOND

    Изтегляне (67.61k)

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Tolles Gefühl so ausgeliefert zu sein

    Beide einzelnen Artikel, der Knebel und das programmierbare Bondage-Zeitschloss sind der Hammer. ZUSAMMEN sind sie einfach nur OBERHAMMERGEIL. Lässt sich einfach bedienen und das Zeitschloss Meobond funktioniert ohne Fehler und sehr zuverlässig.

      Напишете свой собствен преглед

      Заключващ се превключвател със заключване на времето

      Заключващ се превключвател със заключване на времето

      Нашият заключващ се кожен самозалепващ се гаг има цифрово заключване на времето. Слагането на езика се предотвратява до 100 часа. Този гег е бестселър в нашия BDSM фетиш магазин.

      Напишете свой собствен преглед

      Други клиенти също купиха:

      23 други артикули от същата категория: