От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Mystim - Електростимулация

Бюлетин

JANE WONDA - Любовни топки с e-stim - Mystim Electrosex

JANE WONDA са любовни топчета с е-стимулатор, които са особено подходящи за жени по време на електросекс. Меки и стимулиращи или твърди и взискателни - това зависи от вас!

Повече информация

2049/00

99,90 €


-15,00 €

84,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    Тайната на една гейша бързо се разкрива: когато самураят си тръгва, тя си прави гореща разходка с любовните си топки. Това, което още повече засилва желанието за топките на гейшата: Съчетавате приятното с полезното - механична и електрическа тренировка за мускулите на тазовото дъно. По този начин можете да ги изградите и укрепите по-бързо и по-добре. Просто ще ви хареса, със сутрешен блясък по бузите ще се забавлявате до изгрев слънце.

     

    Тренировъчен ефект

    Топките "Гейша" ще ви накарат да искате да тренирате. Разбира се, класическата тренировка на тазовото дъно също помага да направите областта под талията по-стройна. Например, за да противодейства на слабостта на пикочния мехур, болките в гърба и намалената работоспособност на вътрешните органи и по време на оргазъм. Но само това не е достатъчно. За съжаление, популярното EMS обучение също не е алтернатива. Въпреки че стимулира отделни мускули на тялото с помощта на електроди, то би било всичко друго, но не и забавление за вашия център на удоволствието. Край на незабавното: топките на Гейша съчетават предимствата на двете тренировки по очарователен начин, но пропускат недостатъците. Ето как трябва да бъде!

    E-Stim

    Да, не изпадайте в паника: Когато двете двуполюсни въртящи се топчета от вътрешната страна на Geisha Balls Double се задействат, действието започва. Мекият, стимулиращ ефект на импулсите се разгръща според желанието чрез маркираните с черно проводящи повърхности. Вие имате контрол през цялото време и можете да регулирате интензивността и скоростта, както желаете. Можете да изкрещите удоволствието си. Или, като истинска гейша, можете да запазите тази малка тайна за себе си.

    Почистване и грижи

    Любов от пръв допир: двете топчета, покрити със 100 % медицински силикон, са приятни на допир, водоустойчиви, лесни за почистване и безшумни при употреба. Но може и сами да изстенете един-два пъти. Изживявайте ден след ден с удоволствие, като се глезите като гейша.

     

    Акценти:

    • С вътрешни въртящи се топчета, които са почти безшумни при употреба
    • Съчетава предимствата на тренировката за тазовото дъно и ефективната тренировка с EMS
    • Подпомага изграждането и укрепването на мускулите на тазовото дъно
    • Приятно усещане от топките, покрити със 100 % медицински силикон
    • Подходящ за чувствена игра и особено за начинаещи

    Технически подробности:

     

    • Любовни топки E-Stim
    • Дължина 19,6 см
    • Диаметър 3,3 см
    • Тегло 84 g
    • Цвят: черен
    • Топчетата са покрити със 100 % медицински силикон
    • Водоустойчив
    • Почти безшумен при употреба
    • Изисква се устройство за стимулиране

    Изтегляне

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Liebekugeln - ziemlich geil

    MEO's Jane Wonda ist die Reizstrom-Variante von Liebeskugeln. Jane Wonda kombiniert das klassisches Beckenboden-Training rotierender Gewichte in einer Kugel mit dem aus dem Sport bekannten EMS-Training, bei dem elektrische Impulse die natürliche Kontraktionen der Muskulatur zu unterstützen. Auf diese Weise wird die Beckenbodenmuskulator besonders intensiv und nachhaltig gestärkt. Außerdem fühlt es sich auch ziemlich geil an.

      Оценка 

      Si inserisce bene con il lubrificante e si sente delizioso

      Si inserisce bene con il lubrificante e si sente delizioso

        Оценка 

        Für Männer und Frauen

        Einfach zu verwenden. Ziemlich geil aber eher was fur Anfänger da die Kugeln nicht sehr groß sind. Aber zum „aufwärmen“ wirklich genial.

        • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

        Напишете свой собствен преглед

        JANE WONDA - Любовни топки с e-stim - Mystim Electrosex

        JANE WONDA - Любовни топки с e-stim - Mystim Electrosex

        JANE WONDA са любовни топчета с е-стимулатор, които са особено подходящи за жени по време на електросекс. Меки и стимулиращи или твърди и взискателни - това зависи от вас!

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        30 други артикули от същата категория: