От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM нашийници

Бюлетин

BDSM Posture Collar кожа - черна/бяла

Открийте сега неограниченото разнообразие и чувственост, които Posture Collar може да ви предложи! Придайте на BDSM сесията си ново измерение на подчинение с нашия заключващ се Posture Collar, изработен от черна и бяла кожа. Със своето плътно прилепване и здрава кожа нашият нашийник гарантира, че главата и вратът на ползвателя остават в подчинено положение.

Повече информация

3332/00

на разположение

    Повече информация

    Открийте сега неограниченото разнообразие и чувственост, които Posture Collar може да ви предложи! Придайте на BDSM сесията си ново измерение на подчинение с нашия заключващ се Posture Collar, изработен от черна и бяла кожа. С плътното си прилепване и здрава кожа нашият нашийник гарантира, че главата и вратът на ползвателя остават в подчинено положение. Цветовете черно и бяло придават на нашата Posture Collar кожена яка особена елегантност и естетика, които пасват идеално на чувствените BDSM игри. С нашия кожен Posture Collar нашийник можете да изведете подчинението и господството на ново ниво и да изградите по-дълбока връзка с партньора си.

    Какво е толкова специално в този кожен Posture Collar?

     

    За ръчно изработените Posture Collar от MEO ® се използва само изискана кравешка кожа, която прави нашийника особено здрав и осигурява много добър комфорт при носене по време на обвързване. Posture Collar приляга плътно и плътно около врата. С помощта на метални катарами, подобни на колан, Posture Collar може да се затваря и да се регулира за всякаква обиколка на врата. Трите вградени D-пръстена от неръждаема стомана предлагат възможност за оптимално интегриране на Posture Collar в сеанса по робство. Например можете да прикрепите въже за водене, вериги с карабинери, белезници или въже за робство. Висококачествените катарами и нитове с релефно лого MEO ®, които използваме, правят нашия Posture Collar не само защитен от подправяне, но и толкова издръжлив, че е идеално подходящ и за по-дълги и интензивни BDSM сесии. Специалните катарами на гърба позволяват Posture Collar да се заключва с малки катинари. В комплекта са включени два катинара с един и същ ключ и 4 ключа. Като алтернатива Posture Collar може да се заключва и с нашата електронна ключалка за време MEOBOND. В нашия BDSM магазин можете да намерите и подходящи кожени белезници за ръце и крака.

     

    Posture Collar - Правилната поза трябва да се научи!

     

    Posture Collar е кожен нашийник, който се използва специално за BDSM практики. Тя е с по-анатомична форма, по-висока и по-твърда от обикновената яка и принуждава главата на носещия я нагоре, което води до по-изправена стойка. Освен това е по-стегната и приляга много плътно около врата, за да ограничи движението на главата и да постигне специфична поза. В BDSM отношенията Posture Collar може да служи като символ на подчинение и господство. Освен това може да се използва като възпитателно средство, за да принуди носещия го да заеме по-изправена поза и да бъде по-послушен. На езика на BDSM Posture Collar често се нарича "нашийник за позата" или "нашийник за господство". Носенето на кожен Posture Collar може да създаде по-дълбока връзка между участващите в него хора - Top и Sub.

     

    Защо Posture Collar е толкова популярен в робството?

     

    Коженият Posture Collar е особено популярен на BDSM сцената, тъй като предоставя начин за изразяване на господство и абсолютно подчинение. Носенето на нашийника може да бъде чувствено преживяване за носещия го, тъй като той приляга много плътно и силно ограничава главата и врата, създавайки усещане за ограничение и контрол. BDSM нашийникът може да бъде и ясен символ на доминиращия партньор, като помага за установяването на контрол и господство във връзката.

     

    Как да се грижа и почиствам коженото колие Posture Collar?

     

    Posture Collar се почиства просто с влажна кърпа. За да се грижите за кожената Posture Collar, можете от време на време да използвате добра смазка за гладка кожа. Това поддържа кожата на Posture Collar особено еластична. Само при правилна грижа коженият Posture Collar ще остане в оптимално състояние и ще бъде издръжлив и дълготраен.

     

    Допълнителна информация:

     

    • BDSM яка за позата
    • Материал: кожа, неръждаема стомана
    • Изключително висока, подплатена яка от здрава кожа, която силно позиционира и фиксира главата.
    • С двойна катарама на гърба и три здраво закрепени D-образни халки.
    • Включени са два еднакви катинара с ключове и 4 ключа.
    • Максимална височина около 17,5 cm, широчина 42 cm
    • Важно е да се отбележи, че нагръдниците за стойка трябва да се използват само със съгласието и при спазване на мерките за безопасност, за да се избегнат възможни наранявания или емоционални вреди. Преди да използвате нашийник за стойка, винаги е важно да общувате ясно, за да сте сигурни, че всички участници са съгласни и знаят своите граници.
    • Постна яка или яка за стойка: Постна яка е буквалният превод на английския термин "posture collar" (яка за стойка). Постната яка може да се предлага в различни стилове, но обикновено се описва като яка, която принуждава главата на ползвателя да бъде вдигната нагоре и налага по-изправена стойка.
    • Яка за доминиране: Този термин често се използва в BDSM сцената, за да опише яка, която се използва в сценарии за доминиране и подчинение. Яката за доминиране може да бъде в различни стилове, но често е по-висока и по-твърда от традиционната яка, за да принуди главата на потребителя да се вдигне нагоре.
    • Нашийник за роби: Този термин се използва за описание на нашийник, носен от роб, който служи на доминиращ партньор в BDSM сцената. Нашийникът на роба може да приема различни форми, но обикновено се описва като нашийник, който символизира подчинението на ползвателя.
    • BDSM яка: Този термин се използва за описание на яка, използвана в BDSM като помощно средство при робството. Яката за робство може да бъде в различни форми, но обикновено се описва като яка, която принуждава главата на носещия я нагоре и ограничава движението на главата.
    • Бондажна яка: Този термин се използва за описание на яка, използвана в робството. Бондажната яка може да има различни форми, но обикновено се описва като яка, която притиска главата на ползвателя и ограничава движенията на главата.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    This is an excellent collar!

    This is an excellent collar! I've got a fairly large neck, and it fits me well. Five stars for sure!

    • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    BDSM Posture Collar кожа - черна/бяла

    BDSM Posture Collar кожа - черна/бяла

    Открийте сега неограниченото разнообразие и чувственост, които Posture Collar може да ви предложи! Придайте на BDSM сесията си ново измерение на подчинение с нашия заключващ се Posture Collar, изработен от черна и бяла кожа. Със своето плътно прилепване и здрава кожа нашият нашийник гарантира, че главата и вратът на ползвателя остават в подчинено положение.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: